Lutka
Profimedia
Lutka

Profimedia

Za lutku dali 900 evra, pa se pokajali, Foto: Profimedia

Nakon što je njegov sin kupio, navodno, ukletu lutku Pol Stir (54) iz Engleske, je na desnoj podlaktici pronašao sitne ogrebotine.

Britanski mediji su proletos pisali o navodno 'ukletoj' lutki koju su vlasnici odlučili da prodaju na internetu nakon što su se u njihovoj kući počele događati poprilično čudne stvari.

Prestravljena porodica je dala oglas na "Ebay", i lutka je nakon aukcije otišla u luka Lija Stira. Mladić je lutku platio neverovatnih 900 evra, ali se ubrzo pokajao.

Naime, kako piše britanski Dejli mejl, samo dva dana nakon što je lutka poštom stigla u kuću gde Li živi sa roditeljima dogodio se prvi neobičan slučaj.

Lijev otac Pol je tog jutra na desnoj podlaktici pronašao neobične, sitne ogrebotine.

- Otac je ujutro radio u podrumu, a lutka je tada još uvek bila spakovana u kutiji. Samo je u jednom trenutku začuo zvuk koraka. Rekao mi je da je to malo neobično. Kasnije tog dana gledao je live-stream naše lutke i mami u nekom trenutku rekao da ga boli ruka. Podigao je rukav i pronašao šest ogrebotina. Meni se čini da su slične ogrebotinama na nozi supruga bivše vlasnice lutke - kaže Li i dodaje da je njegov otac vernik.

- Rekao mi je da nije srećan što je ta lutka u kući - kaže Li i dodaje da je i sam čuo neobične zvuke, video svetla koja trepere i razbijene predmete.

- Jednom smo samo pričali o lutki i u tom trenutku na zidu je počela da se njiše slika. Pre nego što sam kupio lutku takve stvari se u kući nikad nisu događale - tvrdi Li, koji želi da se reši ove lutke za koju je dao čitavo bogatstvo.

Bivša vlasnica lutke Debi Merik kaže da nije iznenađena neobjašnjivim događajima u kući porodice Stir, ali i da joj je drago da se rešila lutke.

Debi je rekla da su joj se, dok je lutka bila u njenoj kući, palili protivpožarni alarmi, kao i da je lutka sebi skinula ogrlicu.

Komentari (3)

Šojke

06.08.2017 14:47

Ma bežte bre sa tim satanizmom. Što se peo na lutku?

nedjo

07.08.2017 00:39

i sta bilo posle?