Ceca i Farhad Nuri
Dejan Briza
Ceca i Farhad Nuri

Dejan Briza

Ceca i Farhad Nuri, Foto: Dejan Briza

Mnogi su podržali Farhadovu izložbu, a među njima su i poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i gradski menadžer Goran Vesić. Oni su danas obišli Centar za azil gde je mali Farhad organizovao humanitarnu izložbu svojih crteža.

Talentom ovog mališana osuševili su se svi prisutni. Farhad je folk divi poklonio crtež slavne Adel, a gradskom menadžeru crtež Novaka Đokovića.

Ceca i Farhad Nuri

Dejan Briza

Ceca dobila portret Adel, Foto: Dejan Briza

Ražnatovićeva, oduševljena gestom ovog mališana i njegovom odlukom da svojim talentom pomogne lečenje malog Nemanje, rado se odazvala ovoj akciji i odlučila da kupi sve Farhadove slike.

Pomozite i vi malo Nemanji

Dinarski račun 205-9011007127981-39 Sandra Damčević, korisnik računa Nemanja Damčević

Devizni za uplate iz inostranstva: RS35205903102407124975

- Počaštvovana sam što sam danas ovde i što sam imala priliku da podržim ovako mladog, talentovanog i humanog, a kasnije velikog umetnika. Ova priča me jako raznežila. U pitanju je mali dečak koji se tek razvija i koji je, očigledno sazreo za jednu noć i shvatio šta znači biti human i pomoći drugima u nevolji u tuđoj zemlji. Za njega to više nije tuđa zemlja, za njega je to njegova druga država - Srbija i prosto ne može čovek da ostane imun na takvu priču i gest malog bića. Što se mene tiče, želim da otkupim sve njegove slike, oduševljena sam njegovim talentom. Ovo što smo uradili ovde je u ime presa i mala simbolika, ali cilj je da otkupimo sve njegove slike i da se pomogne našem Nemanji. Iskreno da vam kažem, ja kao zrela osoba, apelujem na sve nas da pomognemo malom Nemanji, ostalo je nekih 40.000 evra da bi otišao na lečenje u Pariz - rekla je Ceca i sa nama podelila svoje impresije.

- Osećam se sjajno. Pogotovo kad sam deo nečeg ovako lepog i humanog. To je za mene kao čoveka, ogromna satisfakcija i uživam u tome. Prosto, osećam se kao bolja osoba - rekla je Ceca za "Alo!".

Ceca i Farhad Nuri

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

Farhad je pre osam meseci stigao u Srbiju sa ocem Hakimom, majkom Dženilom i braćom Farzadom i Farmarzom. Njegov talenat je za kratko vreme primetili svi, a on je tako mali bio oduševljen što će svojim radom pomoći detetu u nevolji. 

 

Ne znam šta ću raditi posle pedesete!

I dok se neke od Cecinih kolega bave muzikom i posle svoje 50. godine, ona nema ideju kako će teći njena karijera za nekoliko godina. - Ne znam šta će biti ni prekosutra, a kamoli posle moje pedesete - rekla je Ceca kroz smeh za "Alo!" i dodala da se nije sigurna da li će naredne godina zapevati treći put na Ušću, jer sve zavisi od toga da li će završiti album do tada.

 

 

Komentari (3)

Kojko

12.08.2017 15:47

Uzas zasta trosi svoju popularnost

d.ive.arh@gmail.com

12.08.2017 22:57

@Kojko - A zašta da troši? Sve ima smisla ako ide u humanitarne svrhe...

Tea

12.08.2017 19:50

STA CE SRBIJA OD TOLIKO GPOSTENOG I HUMANITARNOG SVETA