Miroslava Najdanovska
profimedia
Miroslava Najdanovska

profimedia

Miroslava Najdanovska, Foto: profimedia

Iako nam nije poznato kakve bi konsekvence snosio onaj ko prekrši ugovor, očigledno je da su advokati mladenaca dobro sastvili ovo upozorenje.

Ne samo da nam se Miroslava već danima nije javljala na telefon niti odgovarala na poruke već i se kada smo je juče dobili skoro uplašila kada je shvatila da je sa druge strane žice novinar.

- U Veneciji sam i ne mogu da pričam, jer sam u romingu. Ne mogu ništa da pričam oko venčanja. Doviđenja - bilo je sve što je rekla kuma pre nego što nam je spustila slušalicu.

 

Da stvar bude gora, ona je i svojoj majci Dudi zabranila da priča čak i u komšiluku o svadbi godine, zbog čega joj se nije ni javljala iz Venecije, kako bi predupredila mogućnost da joj nešto izleti.

- Ja sam preko interneta i nemačkih sajtova pratila sve što se dešavalo na svadbi, oni su iz minuta u minut prenosili sve iz Venecije i jedino znam ono što sam tamo videla. Bilo je sve prelepo. Nisam se sa Minjom čula, oni verovatno još spavaju posle žurke. Ceo dan me nije zvala jer je tu bilo mnogo dešavanja - rekla je Duda i dodala:

- Ništa vam bez Minje i ne mogu reći. Ona se trudi da ispoštuje Aninu želju da sve ostane u krugu porodice i prijatelja.
Pod identičnom tenzijom zatekli smo i pevačicu Bubu Miranović, čiji je sin Filip Bosiljčić takođe prisustvovao veselju, jer je dobar drug sa mladinim bratom Milošem.

- Ne znam, ne znam ništa da vam kažem i ne bih da dajem bilo kakve izjave. Mislim da će Miloš napustiti Veneciju dan posle venčanja. Tada će mi pričati kako je bilo. Nismo se čuli - tvrdi usplahireno pevačica.
Ni nemački mediji nisu uspeli da izvuku bilo kakvu izjavu od Švajnijevog kuma skijaša Feliksa Nojrojtera.

Nina Badrić

instagram

Nina Badrić, Foto: instagram

 

Peva ko slavuj, ćuti ko zalivena

Hrvatska pevačica Nina Badrić, koja je goste zabavljala obe večeri, potpuno je zanemela otkada je otišla u Veneciju. Iako je oduvek bila otvorena prema medijima i bez problema davala izjave, ovog puta je ostala nema. Kako saznajemo, iako ju je lično Ana pozvala da bude radna pevačica na njihovoj svadbi, Nina je potpisala jedan od najrigoroznijih ugovora u kojima se obavezala na ćutanje.

Komentari (6)

Amater

15.07.2016 09:45

TO MI SE SVIDJA KOD TIH SVETSKIH SVADBI NEGO ME ZANIMA DALI OVI NABEDJENO POZNATI POTPISUJU KADA IDU KOD SVOJE RODBINE KOJI NISU POZNATI KAO ONI.OVAKVIMA JE I STRIC DALEKA RODBINA.

Roki

15.07.2016 12:51

@Amater - Pa kod nas su sportisti i naucnici manje poznati od sponzorusa i nabedjenih pevaca, pa se zato ne zna mnogo o njima . Da je to Stanija ili Mimi, svi bi znali. Kad Ana vec ovde nikog ne interesuje, sta koga interesuje sta su kumovi potpisali.

miki

15.07.2016 09:53

sviđa mi se što joj je Srpkinja Nina pevala na svadbi svaka čast!

Irena

15.07.2016 10:13

Ne razumem...meni je glupo to sto kriju. Tek sad mi je postala antipaticna jos vise. Prepotentna, uobrazena... Ma cim je mogla da rasturi coveku dugu vezu, to sve govori o njoj. I ne zanima me njena "svadba godine".

milena

15.07.2016 12:46

@Irena - Prepotentna ili uobrazena, to mu dodje isto, Irena. A sto se tice njegove duge veze, da je bila velika ljubav nebi se veza raspala. Ko koga moze nekom "da otme" ako taj nece. Nije covek stvar. Ti si sigurno ostala, ili ces ostati, za sva vremena samo sa jednim partnerom? To je bilo u vreme moje bake, pa ni tada bas uvek. Zavist nije lepa karakterna osobina.

C

15.07.2016 15:02

Kod toliko lepih ( i bogatih) srpskih mladića, ona se uda za Nemca...