Jelena Paunović
Alo!
Jelena Paunović

Alo!

Jelena Paunović, Foto: Alo!

Sedam sati ju je tukao muškarac kome je rodila troje dece, terao da ga oralno zadovoljava, dok joj je krv oblivala lice, i na kraju golu vozio po gradu. Pretio joj je da će je takvu izbaciti na ulicu „da ljudi gledaju kako izgleda kurva”. Sam bog ju je pogledao, pa je kada je manijak zaspao uspela da mu umakne i spas pronađe u policiji.

Nasilnik je u pritvoru, a ona u modricama i strahu čeka šta će biti kada prođe mesečni pritvor. Za sada je izvukla živu glavu i bar je zbog toga srećna. Tužna li je majka koja je rodila jednog čoveka koji se samo zbog polnog organa zove muškarac.

Drugi njemu sličan oženio je ženu koja je u njenim dvadesetim godinama bila kao lutka. Negovala je sebe i takva je ostala i nakon dve decenije i dve ćerke. Umesto da bude srećan što je ima pored sebe, on je bio ljubomoran. Kada je video kako se sredila za proslavu na koju je svakako i on išao, počela je svađa, ko zna koja po redu, i to zbog ljubomore. U besu je skočio na nju i počeo da je davi. Toliko jako da joj je vrat slomio. Kada je video šta je uradio, otišao je i obesio se. Iza sebe su ostavili dve ćerke.

Petoro dece, koliko su izrodila ova dva bračna para, nije odrastalo uz pesmice i bajke za laku noć. Plašili su se za svoje majke, samo da im njihovi očevi ne presude. Živeli u strahu svaki dan i gledali batine. Život koji niko ne zaslužuje. Na kraju i oni moraju da nastave da žive. Da potisnu ružne uspomene i da se sutra trude da budu dobri očevi, vredni da se nazivaju muškarcima.

Komentari (7)

momazver

21.03.2017 07:04

Generalno SVE si u pravu.Protiv SVAKOG sam nasilja,ali...3-4% u ovakvim slučajevima je zbog bolesti/u glavi nasilnika/,ostale NEPRIMERENE reakcije IMAJU POVOD.Izazvane su.Obe su *švrljale*.Jel tako.Umesto da su se lepo PRVO razvele,one su u toplom domu, u domaćoj radinosti, pravile rogove .

Петар

21.03.2017 09:03

Не разумем зашто се жене уопште удавају ако мисле да и даље живе ко слободна девојка и мењају партнера..или је то само интерес да обезбеди тренутно егзистенцију па ћемо узети део имовине од мужа плус издржавање..колко знам туђе се поштује .ни у фирми немош радити шта хоћеш А камоли у браку..ова такозвана слобода ће нам доћи главе

Mira

21.03.2017 09:16

Sta je sa muskarcima? Gde su izgubili samopouzdanje?

nela

21.03.2017 10:16

Na zalost ima nas jos sa istom sudbinom. 33.godine sam trpila slicno ili isto ponizenje udarce uvrede zlostavljanje kad sam htela da ga napustim pretijo mi ubistvom mene dece i cele moje porodice, na kraju je taj isti naso drugu ostavijo me a usput je sto smo stekli na neki nacin unistio .sad sam se razvela i zivim sama deca su porasla i postali samostalni ali me pece savest sto sam trpila i dovela sebe da u 60.go .nemam nista od svega.

MAČIĆ

21.03.2017 10:39

JEDNOSTAVNO NEMAM KOMENTAR. SVE ŠTO BIH REKLA, MALO JE DA IZRAZIM SVOJA OSEĆANJA I PREMA DOTIČNIM ŽENAMA I SVIM MUŠKARCIMA. MOJ NIJE NASILAN, ALI ME UBI PSIHIČKI. TO JE DRUGI OBLIK NASILJA KOJI NE MOŽE DA SE DOKAŽE, A DOĆI ĆE MI GLAVE.

SANJA_BGD_BRE

21.03.2017 11:11

Jadna deca,samo njih zalim,jer ona drugi izbor nemaju pored ovakvih roditelja,muza ili zenu mozes promeniti,ali roditelje ne!!!

mm

21.03.2017 14:47

Jelena,prepricala si nam nesto sto smo danima citali!Skolski.Mozes ti to mnooogo bolje!