Jelena Krunić
M. Jošida
Jelena Krunić

M. Jošida

Jelena Krunić, Foto: M. Jošida

Policajci su Krunićevu priveli u društvu javnosti nepoznatog muš- karca, koji je takođe kod sebe imao drogu, samo u većoj količini.

Nakon saslušanja u policiji Jelena i njen prijatelj pušteni su na slobodu i protiv oboje su podignute krivične prijave zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i zbog sumnje da su deo lanca beogradskih narko-dilera.

Jelena se drogirala u rijalitiju

Jelena Krunić je široj javnosti postala poznata tokom učešća 2015. godine u rijalitiju „Farma”. Po sopstvenom priznaju, Jelena se na najpoznatijem imanju u Srbiji drogirala tako što je na žurkama mešala alkohol i tablete. U takvom stanju pokazivala je grudi, spopadala Kristijana Golubovića i terala ga na bludne radnje. Jelena je priznala da je mešala alkohol i lekove i tokom učešća u četvrtoj sezoni rijaliti šoua „Parovi”. Zanimljivo je da ju je Gastoz optužio da se bavila prostitucijom, podvodila devojke i dilovala drogu. Takođe, prema pisanjima nekih medija, Jelena se pre nekoliko godina lečila od narkomanije.

- Oni su uhapšeni u okviru policijske akcije u kojoj su meta najjači narko-dileri u našem glavnom gradu. Policija prati lica koja su osumnjičena da rasturaju drogu po srpskoj prestonici, a kada su jednom prilikom dobili dojavu da je dostavlju kupcima, otišli su na lice mesta, gde su zatekli Krunićevu u društvu muške osobe, ali su im dileri umakli. Prilikom saslušanja u policiji privede ni nisu hteli da otkriju od koga su kupili drogu, ali će morati da odgovaraju zbog neovlašćenog nabavljanja i držanja narko tika. Ovo dvoje će se braniti sa slobode u redovnom krivičnom postupku. Sledi im saslušanje u tužilaštvu, a u daljem postupku istražitelji će pokušati da utvrde da li su zaista drogu uzeli za ličnu upotrebu ili su i oni sami dileri koji sarađuju sa glavnim dilerima, koji su na meti policije - dodaje naš izvor.- Jelena i muškarac koji se našao u njenom društvu uhapšeni su 28. decembra između 22.05 i 22.10 u Takovskoj ulici u Beogradu i istog trenutka privedeni u policijsku upravu za grad Beograd u Bulevaru despota Stefana. Kod Jelene je pronađen jedan gram droge kristal (poznatija kao „droga za siromašne”, jer je lako dostupna), koju je krila u donjem vešu, a kod njenog pretpostavljam prijatelja četiri grama iste nedozvoljene supstance. Nakon što su privedeni, oni su prosleđeni u četvrto odeljenje na saslušanje. Pošto je utvrđeno da kod sebe imaju količinu droge koja je za ličnu upotrebu, pušteni su na slobodu, a protiv oboje su podnete krivične prijave - otkriva izvor dobro upućen u ovu priču i otkriva kako su pali Jelena i njen prijatelj.

Policija je Krunićevu uhapsila u Takovskoj ulici

Nenad Mihajlović

Policija je Krunićevu uhapsila u Takovskoj ulici, Foto: Nenad Mihajlović

Kako dalje saznajemo, beogradska policija će u narednom periodu i dalje goniti najjače dilere u gradu, kao i njihove kupce, među kojima je dosta javnih ličnosti, što već polako stvara paniku u srpskom džet-setu. Prva je pala Jelena, a sada ostaje da vidimo ko još sa estrade ima posla sa drogom.

Krunićevoj i muškarcu sa kojim je privedena zbog ovakvog kršenja zakona preti novčana kazna ili zatvor do tri godine, prema članu 246a Krivičnog zakonika Srbije. Od Jelene nismo mogli da dobijemo komentar u vezi sa ovom delikatnom pričom, jer ona i dalje učestvuje u rijaliti šouu „Parovi”, i to po četvrti put.

Rijaliti zvezdu već privodili

Krunićeva je prošle godine uhapšena na koncertu Enrikea Iglesijasa u beogradskoj „Kombank Areni”, jer se pijana potukla sa jednom devojkom i tom prilikom razbila staklo u VIP loži. Obezbe- đenje je obuzdalo učesnicu „Parova”, a kad je stigla policija, utvrđeno je da je Jelena izazvala incident, pa je privedena u stanicu.

 

 

 

Komentari (19)

momazver

24.01.2017 07:46

I onda se ljudi pitaju zašto se svaki 69-ti navuče na *kristalčiće*.

milan

24.01.2017 08:04

@momazver - ja nerazumem zasto joj posvecujete medijsku paznju kad nevredi nista a pritom je kurvestija i narkomanka.hitno u ludnicu u Kovinu tamo ce je dovesti u redu

Za dž

24.01.2017 10:45

@momazver - Tu drogu je koristio i pokojni Adolf.

momazver

25.01.2017 08:48

@momazver - Milane teško to sa Kovinom. Još dok je Slavica bila ministsrka,ludare su bile rak rana.A i danas su.Ovaj trenutni ministar ni u jednu ne sme da udje.Bog zna zašto.A Slavica ni jednu sem Stublina i onaj,danas izgoreli Dom, na Fruškoj gori NIJE obišla,a sad se ufoteljila u *Lazu*. Lično,tamo joj je ...A Mr. za DŽ.,prema istorijskim podacima Hitler je uzimao/dobijao extrat kaktusa Lophophora williamsii

toma nikolic

24.01.2017 09:10

ona nosi gacice????

toma nikolic

24.01.2017 09:10

ona nosi gacice????

saw

24.01.2017 09:15

nosi gace jedino kad nesto svercuje

Kvazimodo Sorabius

24.01.2017 09:28

Milomir Maric je izmakao svakoj kontroli, preskocio je sve crvene linije. Potkaciti prvo njega, pa vlasnika tv stanice, a svakako SVE finansijere, one koji se reklamiraju u emisijama, za podsticaj razvrata i saucesce. Ministri neKulture, neProsvete, neTelekomunikacija da izvrse harikiri!

momazver

25.01.2017 08:30

@Kvazimodo Sorabius - U, čoveče, ...jesi li ti neki optimista?...il još gore,utopista!

mici

24.01.2017 09:30

E,ovo vam je vrh..mus_karac!Ko razume shvatice..:D

Teodora

24.01.2017 10:20

Droga u gaćama,prostitucija...registrovana narkomanka, dilerka i prostitutka, uhapšena i puštena na slobodu - pravo na TV!!! Ovo ima samo u vučićevoj "prosperitetnoj" Srbiji! Ne samo što je njoj mesto u zatvoru, nego bi prvi morao pred sud milomir marić i vlasnik TV na kojoj on radi, a zbog reklamiranja narkomanije, prostitucije, šunda...! Samo, kako kad su obojica vučićevi pajtosi.Tebi 'iljada, meni' iljada...

uzas

24.01.2017 10:23

Ali posto je ovo Srbija a stralete i kriminalci se stite ona ce biti oslobodjena svih optuzbi. I zasto je samo optuzena za posedovanje? Kada kod nekoga nadju drogu optuze ga i za prodaju? U startu je vec na dobitku sa poluoptuzbom jer optuzba za posedovanje lako moze da se preinaci za licnu upotrebu i da bude oslobodjena. Smradovska drzava gde se kriminalci i kurve velicaju a posten svet baca u blato.

nedjo

24.01.2017 10:24

i ovaj sljam gurnuti na tv

Nidza

24.01.2017 10:31

Dali je ovo ikoga na planeti iznenadilo treba pohapsiti sve ove go fol igracice cist lanac prostitucije i kanal narko dilera i zabraniti im bilo kakvo javno pojavljivanje medju decom u diskotekama a kamoli u medijima

Amater

24.01.2017 10:32

BRAVO ZA DRZAVU STO PODRZAVA DROGIRASE DA SE SETAJU PO GRADU SA DROGOM U GACAMA,DUPETU,VAGINI ITD.VERUJEM DA IM JE SUDIJA VRATIO TU DROGU JER SU VEROVATNO DOKAZALI DA JE DROGA NJIHOVA A MOGUCE JE DA SU IMALI I FISKALNI RACUN.

Goran

24.01.2017 12:35

Nejasno. Jurili nejvece dilere droge u gradu, a uhvatili ovo dvoje sa 1 i 4 grama "droge za siromasne". Kakav uspeh!

toma nikolić

24.01.2017 13:13

ja ovu ne bi diro ni sa žaračem priključenim na 220 volti

zena

24.01.2017 15:37

Muskarci oprez. Pazite sa kojom imate vezu.

a ko joj

24.01.2017 15:45

stavljao ruku tamo i nasao to?