Jelena Krunić
Alo!/Rajko Ristić
Jelena Krunić

Alo!/Rajko Ristić

Jelena Krunić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Nakon što je Nadeždi opalila šamar Jelena Krunić je diskvalifikovana iz "Zadruge".

"Zadrugari, u Zadruzi je fizičko nasilje strogo kažnjivo! Kako je Jelena udarila Nadeždu, bili smo prinuđeni da je kaznimo najstrožom kaznom. Jelena je kažnjena diskvalifikacijom i napustila je Zadrugu", pisalo je u pismu Velikog šefa.

Nadeždi je izbijen zub, raskrvarili su joj se prsti, usta i oko.

Miljana je stajala pored Nadežde tokom fizičkog obračuna.

"Meni nije ništa! Da se ne sekiraju moji roditelji. Ja se ničega ne sećam. Samo se sećam da sam Jeleni viknula: "Jelena stani!". Stop nasilju! Žao mi je Nadežde! Devojka je najgore moguće prošla! Jeleni nije trebalo ovo", rekla je Miljana.

Nakon čitavog haosa, Jelena Krunić se oglasila na Fejsbuku gde je i najavila "kraj rijaliti karijere".

"Hvala vam svima koji ste bili uz mene dok je trajao i ovaj rijaliti, definitivno. Dragi moji nisam ja više za ovakav televizijski format. Izvinjavam se svima vama koji ste glasali za mene i izdvajali vaš novac porukama... i hvala vam sto ste verovali u mene. Ostanite uz Krunićku i očekujte neočekivano", napisala je ona.

 

 

 

Komentari (7)

mila

05.03.2018 23:37

Ma ko te podrzavao...narodu si se zgadila mnogo ranije....pozabavi se devojko sobom malo, izleci se od droge, skini te tetovaze, radi nesto korisno i postedi nas, da te vise nikad ne vidimo...

Ccc

06.03.2018 07:55

@mila - Ona je i kao tinejdzerka bila dno

ni napalm ne pomaže

06.03.2018 14:29

@mila - pa dovesce odmah drugu.

nedjo

06.03.2018 01:05

dokle više o propalitetima?

Maki

06.03.2018 02:49

Idi, ženo, leči se! Zavisnica na neuspelom odvikavanju... Kakvi musli i bakrači! To je kriza progovorila! Ne vredi joj ništa, kada je bolesna osoba. 5 frizura za mesec dana, aman!

Zasavje

06.03.2018 06:55

Sta sa Slobom i Mikijem??? Providni ste produkcijo

Nije mi jasno

06.03.2018 07:45

Zašto nije privedena u policiju na, bar informativni razgovor zbog agresivnog ponašanja, a nije joj prvi put, pa ta Zadruga je leglo delikvenata. Juče se Matora hvalila kako je dva puta tukla Miljanu i - nikom ništa.