Jelena Krunić i Darko Lazić
Screenshoot Youtube
Jelena Krunić i Darko Lazić

Screenshoot Youtube

Jelena Krunić i Darko Lazić, Foto: Screenshoot Youtube

Jelena je žestoko isprozivala folk pevača i njegovu bivšu suprugu Anu Sević.

- Ja se sa njim preko novina napu*šavam, samo se potvrdilo sve ono što sam rekla za "Kokain aferu". Gledala sam klip, sve se videlo. Nemojte mi molim vas o njima. Banjavao mi on gajbi sa mojim drugom, pravio se pametan i fin. Nešto se tu desilo u "Amidži šou", a Ognjen ga je pitao da li je istina da se zbog mene razvodi, a on je njemu rekao ''ma to je obična igračica''. Kad sam to čula, ja rekla da je on narkoman, da je kupio belo mače da bi ga odneo Ani i ništa... Sve, sve sam izdeklamovala. Ako sam ja obična igračica, onda si ti običan narkoman - rekla je Jelena.

Nakon ovog, ona je nastavila da priča neka iskustva koja je imala sa ovim pevačem, i to bez dlake na jeziku.

Jelena Krunić

Screenshoot Youtube

Jelena Krunić, Foto: Screenshoot Youtube

Iako je verovatno pomislila da je ova priča ostala nezapažena, kada je u nastavku priče rekla da niko ne može da provali o kome je pričala, jer je pominjala nekoliko imena uzastopno, evidentno je da se i te kako prevarila.

Ostaje da vidimo kako će Darko reagovati na Jeleninu priču.

 

Komentari (3)

Neko

13.02.2018 16:12

Mislim da ona prica Sloba i Luna.

dr. prof. doc. Silvana

13.02.2018 17:09

Nažalost tranša Krunićka zna sve o svakome, a da se "malo više" pozabavi sobom? Bilo bi baš lepo i korisno. U svakom rijalitiju ima SEX i doživljava svoje "česte napade šizofrenije", da o izgledu ni ne govorim. Sa njenih 41 godina, treba misliti na budučnost, zaposlenje, brak, decu...

mimi

13.02.2018 17:23

Frljetu iz Nis da se dostavi Lazicev br, tel, kako bi ga kontaktirala druzenja radi!