Milica Dabović
Mitar Mitrović
Milica Dabović

Mitar Mitrović

Milica Dabović, Foto: Mitar Mitrović

Nakon što su osvanule njegove fotografije iz noćnog provoda sa starletom Sorajom Vučelić, Milica je rešila da ga ostavi i stavi tačku na njihovu dvogodišnju vezu.

Preti mu pet godina zatvora

Protiv Šima Simona Šiklića je podnesena krivična prijava za nasilničko ponašanje. Kako su u pitanju lakše telesne povrede, za ovo krivično delo mu je zaprećena kazna od 6 meseci do 5 godina zatvora.

Po svemu sudeći, Simon nije želeo da prihvati raskid, pa je upao u njen stan i tada je nastao haos. Kako saznajemo, do incidenta je došlo u nedelju oko 14 časova u stanu reprezentativke Srbije u košarci u naselju Karaburma. Ona je policiji prijavila da ju je dečko, hrvatski državljanin Šime Šiklić, rukama stezao u predelu vrata, nanevši joj lakše telesne povrede i ogrebotine na desnoj ruci. Neraspoloženu i vidno potresenu Milicu Dabović sreli smo juče ispred njene zgrade nakon što se vratila iz bolnice. Na levoj ruci imala je kanilu za infuziju, a na vratu podlive od davljenja.

 

- Sama sam kriva što sam to dozvolila. Zaista ne smem ništa da govorim dok traje istraga. Bitno je da sam sada dobro, ali o svemu ću pričati kada dođe vreme - rekla je Milica ekskluzivno za „Alo!”. Košarkašica nam je otkrila da se ne oseća najbolje i da je u velikom šoku, ali nije želela da ćuti o ovom incidentu.

- Prijavila sam ga policiji, hvala vam što brinete. Nisam se čula sa njim nakon svega i to je sve što mogu da vam kažem - kaže košarkašica.

Na naše pitanje da li su batine usledile nakon fotografija koje su osvanule u medijima, a na kojima njen dečko razmenjuje nežnost sa Sorajom Vučelić, odnosno da li ju je tukao zbog starlete, kratko je rekla:

Šime Šiklića

Marko Metlaš

Šime Šiklića, Foto: Marko Metlaš

- To je samo zbog njega.

Podsećanja radi, Milica je u nedelju, pre sukoba sa Simonom, saznala da se on provodio sa Sorajom Vučelić u jednom klubu. Ona je tada najavila da će raskinuti sa njim, a nije joj bilo nimalo prijatno što je čula sa kim je Simon uslikan.

Simon: Ne mogu da pričam!

Juče smo pokušali da stupimo u kontakt i sa Simonom, koji se u trenutku našeg poziva nalazio u Srbiji. Kada se javio na telefon, zvučao je besno i neraspoloženo.

- Ma što me zovete? Nemojte me zvati sada, ne mogu da pričam sada ni sa kim - rekao je on kratko pre nego što je prekinuo vezu.

- Nemam nikakav komentar. Da li nešto ima među njima, to pitajte njega. Ne zanima me. U našem odnosu nema nikakvih problema. Ako on ima nešto sa njom, to je njegova odluka, zar ne? Ja svoje donosim sama, a da li ću ostati sa njim, to će opet biti moja odluka. Završiće se među nama onako kako će se završiti - rekla nam je Milica, a zatim nas je ponovo pozvala i dodala:

- Nisam znala da je bio na Sekinom nastupu sa Sorajom. Trebalo je da me pozovete te noći da dođem i tad biste imali prave ekskluzivne fotografije, rešili bismo sve na licu mesta. Nisam se čula sa njim povodom tih fotografija, ne zanima me. Već je nastao problem zbog moje izjave da bi spao s konja na magarca kada bi bio sa Sorajom. Mi smo se tada posvađali, pa je verovatno otišao u klub da joj se izvinjava. Drago mi je što se to desilo, sad lakše mogu da donesem odluku da prekinem vezu. Veza nam jeste idealna, ali ne volim kada me neko laže. Soraja je ipak ispala bolja riba, pošto je nju izveo u klub, a ne mene. Uspela je u svojoj nameri. On nije spavao sinoć kod kuće i nije mi se javio - kazala je uspešna košarkašica.

 

Dabovićeva se, nakon što je dala izjavu u policiji, oglasila i na društvenim mrežama kako bi se zahvalila svima koji su joj poslali poruke podrške.

- Dragi moji, želim da se ovim putem zahvalim svima vama, koji mi konstantno pišete i svesrdno me podržavate u ovim, za mene, teškim trenucima. Vaša podrška mi život znači. Vaša topla reč je zlata vredna. Teši i ohrabruje. Veliko hvala znanim i neznanim, a posebno ženama - žrtvama nasilja, sa kojima delim sudbinu, ne samo u humanoj kampanji, nego sada i u stvarnom životu. Drage moje, vaše reči samo potvrđuju da smo zajedno jače i da nas slične nevolje čeliče, da iz svega izađemo hrabrije i snažnije. Verujem da znate da sam veliki emotivac i da sve intenzivno doživljavam i lepo i ružno što mi se dogodi, a beskrajno hvala svima vama, koji verujete i koji mi poručujete da će moj sportski i borbeni duh da mi pomogne da prevaziđem ovu ružnu situaciju. Poznato je da sam uvek iskrena i da sve što radim, činim iz srca, zato i sada nisam ćutala, ni krila ništa od medija, sa kojima imam dugogodišnju perfektnu saradnju. Iz istih razloga mi ne pada na pamet da, ne daj Bože, ignorišem vašu podršku, gomilu poruka, koje mi stižu sa svih strana. Kod mene nema foliranja, ni nikakvih misterija, zato vam najdirektnije i najiskrenije šaljem moju ogromnu zahvalnost. Sa verom i utehom da će moj primer nekom da znači i da ce zbog toga prijaviti odmah nasilje,ovo iskustvo ce i meni da pomogne da se ubuduće u mojim novim borbama nosim sa životom još zrelije i čvršće. Još jednom, veliko hvala, voli vas vaša MIlica Dabović - napisala je košarkašica.

Šime tukao obezbeđenje na parkingu!

Ovo nije prvi put da Šime Šiklić Simon, nekadašnji rukometaš, a sada biznismen u Francuskoj, ima probleme sa zakonom zbog nasilničkog ponašanja. U decembru 2015. je napao dva radnika obezbeđenja u jednom tržnom centru u Beogradu, pošto su ga opomenuli da je parkirao na mestu za invalide. Radnici su prošli sa lakšim telesnim povredama, a Šime je završio u policijskoj stanici. Saslušao ga je sudija za prekršaje po ubrzanom postupku jer je strani državljanin i odredio mu kaznu od 30.000 dinara, koju je Šime odmah platio, nakon čega je pušten na slobodu.

 

Komentari (22)

Pogubljenje

21.02.2017 06:47

Kriva si sto si izgibila zivotni kompas!Ne znas ni ko si,ni sta bi,ni na koju stranu bi posla...Devojko,umij se hladnom vodom i saberi se!Ko seje vetar zanje oluju!

Srpkinja

21.02.2017 07:01

Pa neka te i davi kada nemas mozga ni poštovanja prema samoj sebi i nemoj da uznemiravaš javnost. Ti si dečka izabrala.

majoo

21.02.2017 07:13

To je smesno i tuznoo ,pa pre 15 dana klela se u ljubav ,pocela da se oblaci kao zadnja K...A ,starleta...Devojko ti si sportiskinja ,a izgledali ste kao dva zombija...Sta si ocekivalaa,sve se vrti oko para...

Pavo

21.02.2017 08:12

@majoo - Majoooo,molim te !!!

Alpacino

21.02.2017 08:16

Istetovirala njegovo ime na ruci... Pametnome dosta. Polusvet.

baba roga

21.02.2017 08:39

@Alpacino - Ma ne bi barba Šime to nikad.Na licu mu piše kakav je...

buba

21.02.2017 08:18

toliko si ga uzdizala...moj simon, moja ljubav, samo on me obozava, obozava me u sexi haljinama....,,,lupetala .....i eto ti.....devojko ja sam baka ali muškarac se nikada neeee stavlja u prvi plan pre same sebe.....još pre 5 dana na rodjendanu....moja najveca ljubav simon.....sad si se valjda osvestila.....i da se ne baviš sportom, pomislila bi da si jedna od starleta......tako si se ponasala u javnosti i sama tvija pojava u toj providnoj haljini do dupeta.....uzas..

Blablablatrucv

21.02.2017 09:22

Ne treba da kazem da samo primitivan svet ili onaj ko ima licne frustracije, stvari resava batinama, ali ovde je ocigledno da je jedna talentovana sportistkinja, sanjala veliki san da bude starleta! To se videlo po nacinu njenog oblacenja i porukama koje je time slala. I naravno nasla je momka koji sanja starlete, pa se tako odlicna sportistkinja upustila u trku sa starletama, ne bi li udovoljila ovom liku! I onda kada ode sa Sorajom, sta radi vrhunska sportiskinja? Ljubomorna je na starletu???

zulu

21.02.2017 09:43

Pa koga briga za srarlete Milice i starlete Soraje

SANJA_BGD_BRE

21.02.2017 10:03

Nema vece osvete,nego od ostavljene i prevarene zene,tada ne bira nacin da unisti muskarca!!! Ona ga birala,ona i nek resava...nista joj ne verujem!

Srbistan

21.02.2017 10:13

Sta reci, brat narko diler, ona izigrava neku starletu i nasla ovog lepotana koji je uz to i strani drzavljanin, pa ne samo da se sa njom fizicki obracunao vec je pre dve godine tukao i ljude iz obezbedjenja, a ova tzv. reprezentativka ga je jos i branila. Sta se ovde kod nas desava, ja se stalno pitam?Da li bi u nekoj drugoj zemlji to dozvolili da se radi, pogotovu u njegovoj domovini. Procitajte ovaj tekst, ona cak i sada ima nedoumice da li ce biti sa njim, veza joj je idealna???!!!Sta reci?

kokan

21.02.2017 11:31

U njenoj izjavi ima jedan veliki autogol. Ona kaze izbacila sam ga iz mog stana. Kako ga je izbacila kad je on jaci? Moramo cuti obe strane. Steta sto momak nije hteo da da izjavu za stampu. Dakle uvek postoje dve izjave i jedna istina. A mi svi raspalili po momku koji mi se uopste ne svidja jer ima razbojnicki izgled. Ali izgled ne mora da znaci i karakter, bar dok ne upoznas coveka.

Buzdovan

21.02.2017 12:26

Ona nije normalna. Preuzima krivicu na sebe i na taj nacin ona njega brani. Oprosila je ona njemu prevaru i batine. onog trena kad je preuzela svu krivicu na sebe. Verovatno je on njoj utuvio u glavu da ona nije sposobna da nedje nekog boljeg od njega. Ona sada tako imisli. Oako uvek zavrse sve zene i devojke koje se petljaju sa kako one kazu opasnim tipovima. Uvek budu prevarene i prebivene, a u nekim krajnim sucajevima budu i unakazene ili ubijene. Evo nekih primera: Marija F. i Gordana J.

milos

21.02.2017 13:38

@Buzdovan - I treba da preuzme krivicu na sebe,da sam ja pandur kao bela lala bi priznala da je podnela laznu tuzbu sve sa metodama koje je izmisljala dok je bivsem pakovala sceonario. Onaj ko ne vidi na keca da ova devojka laze ko pas je veoma zao i pokvaren covek.

bruka

21.02.2017 12:58

Milica izgleda toliko ponizeno...zbog jedne izoperisane trandze Soraje...Milica-nasa reprezentativka...Soraja-bice BEZ NOSA sa radnim mestom:HOTEL ...HOTEL...HOTEL...HOTEL...HOTEL....HOTEL...HOTEL...HOTEL

LOSA GLUMA CURE OBOLELE OD SELFIJA

21.02.2017 13:10

Javnost moze da se manupulise kakao god hocete,ako se zna kako i ima logistika. Juce je nosila kesu na glavi,citav dan zvala jedni po jednu redakciju..sto neko ucveljen,prebijen ne bi bio u stanju.Na kraju mi vidimo jednu jedinu razderotinu koja ni u snu ne odgovara tragovima davljena i obicno se zadobije kada se po povrsini koze necim zagrebe..Zaista je ovo po svemu sudeci osveta decku i verujem da ce se to i dokazati.Ne znam ni ko je momak ali ja njoj ne verujem da je ovkao bilo.Dosolila je

zix

21.02.2017 14:56

'Ajde devojko ne brukaj više ni sebe ni medalju.

Aleksandar

21.02.2017 15:05

Ne, kriva si jer da si samo malko bolje pogledala lice i oci ovog gospodina, znala bi kakav je on. Jedan pogled dovoljno da se vidi o kakvom se liku radi. Ali ti si birala, izbor je bio samo tvoj. Zasto nisi sisla u obican narod da potrazis nekog sa diplomom masinske skole, nekog sirotinjskog decka koji ce te drzati kao princezu. Htela si bahato, napumpano, obrijano do glave istetovirano. E sad kad te on istetovirao sad se kajes. Imaju gospoda Britanci lepu izreku after f......, no remorse.

Ja

21.02.2017 20:10

Joj Milice prava si macka majke mi

CIKA PERA

21.02.2017 20:34

Devojko imas 35 godina smiri se malo, isuvise se eksponiras po medijima i ne brukaj medalju.

Mare

22.02.2017 07:17

Kaze da ju je tukao a na slikama zagrljeni, u intervjuima ga hvali, majka kaze da mu je Bog poslao njega. On prica kako je njoj kupovao skupe poklone i placao letovanja a sad ona kako je on uzimao pare od nje. Ko je ovde lud? Izgleda oboje.