Nisu u dobrim  odnosima:  Kornelije i  Kristina
Zoran Ilić
Nisu u dobrim  odnosima:  Kornelije i  Kristina
Nisu u dobrim odnosima: Kornelije i Kristina, Foto: Zoran Ilić

Njihov odnos ni posle godinu dana nije bolji, a po svemu sudeći, neće ni biti.
- Rekao sam da neću da komentarišem to što je Kristina izdala knjigu jer to je njena volja. Nisam pročitao njeno delo, ona je to izdala i valjda je zadovoljna. Znate, ona je izabrala takav put i ne postoji ništa što bi to moglo da promeni. Nismo u najboljim odnosima! Nije svaka porodica idealna, svuda postoje nesporazumi, tu ja ništa ne mogu da promenim - nemoćan je Kornelije, kojeg nije prošla ljutnja zbog postupka ćerke koja je optužila porodicu da je se odrekla.

- Ona je buntovna na svoj način, najvažnije mi da su sve tri zdrave, a sada mi je treća ćerka Anja najbitnija. Ona studira, na drugoj godini je fakulteta i ne bavi se muzikom - ističe Kovač.

Podsećanja radi, Kristina je u otvorenom pismu isprozivala stariju sestru, s kojom je ranije pevala u grupi, i njenog supruga Romana.

- Ne sviđam joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila. Ne sviđa joj se što sam angažovana u građansko-političkom smislu. Moje dete otkad se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku. Pa je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih mesec dana opet nema. Jer moja sestra smatra da je njen odnos sa mnom dovoljno opravdanje da se poigrava osećanjima mog deteta - napisala je tada Kristina.

O svom odnosu s najmilijima ona je pisala u knjizi “Drvo života”, koju je nedavno izdala, a koju očigledno niko od aktera nije pročitao niti je smatra vrednom pažnje.

Tasovac nema pravo da oduzima penzije

Kornelije ne krije da je besan na ministra kulture Tasovca zbog ukidanja nacionalnih penzija.

- Potpisao sam peticiju protiv toga da se ukinu nacionalne penzije za ljude koji su ostavili traga na kulturnoj sceni Srbije. Stvorila se neka komisija koja određuje ko će dobijati penziju, a ko ne. Ne razumem prvo ko su ti ljudi i da li su potkupljivi, vrlo sam sumnjičav kao čovek, razumite me - iskren je kompozitor, koji smatra da je Tasovac dobar samo za Filharmoniju.

- On odlično radi posao za Filharmoniju, odličan je menadžer jer su tamo dobili instrumente, a plate su im redovne. Ali čekaj, gde je sve ostalo što se tiče kulture: pozorište, slikarstvo, film... Nije kultura samo njegova filharmonija. Očekivao sam kada je došao da će biti bolje, ali kada je u prvoj izjavi za novine rekao da neće podržati estradu, svrstao je sve nas umetnike u estradu, što je sramota - razočaran je Kovač.

Komentari (8)

sasa

12.02.2016 15:54

Kakav si ti to otac? Treba da stanes iza svog deteta, ma sta da je uradila! A nije nista strasno uradila!

sestra

12.02.2016 16:05

Po ovakvom komentaru oca koji se prvo nije mešao u sukob, a sada samo konstatuje "sama je kriva", vidi se da nije reč o nekome ko nije umeo da se nosi sa teškom situacijom, nego o nekome ko je već izabrao stranu. Verujem da je Kristini prekipelo i da se oglasila javno onda kada više nije imala šta da izgubi. A ona Aleksandra, kako je bila besna kada je Kristina izabrana da ide na Evroviziju, a ne ona ili Kornelije. Nije mogla da sakrije bes ni u živom programu, mogu samo da je zamislim privatno

dragi Bato

12.02.2016 17:16

nije sve u poslu, treba se pre svega celoga zivota Boriti za Porodicu, sto te verovatno nije bilo svojstveno. Kako li zivis sa takvim odnosom prema jednoj od kceri,.....

vitez

12.02.2016 19:46

Kristina ima porodicu, ima svoje dete o kome se brine. Šta priča o trećoj kćerki kada se o njoj brine drugi čovek, o njoj se brine očuh, mislim da je Kristina jedina i normalna u toj porodici.

Jasna

12.02.2016 23:55

@vitez - Kakav ocuh? Ako je ona kcer Spmenke, a Spomenka je preminula, o kom ocuhu goviris?

svasta

13.02.2016 02:14

@vitez - Kakav ocuh, sta pricas ti..

vitez

13.02.2016 10:28

@vitez - Da, pok. Spomenka je živela sa nekim Maksom i sa njom je bila ta najmlađa, posle Spomenkine smrti ta mala je ostala da živi kod tog čoveka.

Milica

12.02.2016 20:51

Ovako ne bi trebalo da se ponasa nijedan otac.