Milanka golubović
Aleksandar Stanković
Milanka golubović

Aleksandar Stanković

Milanka golubović, Foto: Aleksandar Stanković

– Mima je u lošem stanju, a lekari sumnjaju na rak tiroidne žlezde. Pored toga, usled dodatnog stresa, Mimi se stanje pogoršalo, a izraslina koju je imala porasla je za 15 milimetara, što je povuklo mnoge druge probleme. Kristijanova majka počela je da pati od demencije, a povremeno joj se javlja i slepilo – otkio je izvor blizak Goluboviću za "Pinkov" portal.

Kristijan Golubović

Facebook/kristijankiki.golubovic

Kristijan Golubović, Foto: Facebook/kristijankiki.golubovic

Golubović je današnji dan proveo sa majkom, koju je vodio po beogradskim klinikama u nadi da će dobiti odgovarajuću terapiju te da ćejoj se zdravstveno stanje poboljšati.

- Tek je stigla u Beograd. Ivana i Vera su u Kraljevu tako da ih još nije videla. Pitanje i da li će moći da ih vidi u skorije vreme jer Mima nije u mogućnosti ponovo da putuje, a unuku će videti jedino ako Ivana dođe u Beograd, što se verovatno neće dogoditi - dodaje isti izvor.

Komentari (4)

lola

14.03.2016 18:17

Boze oprosti,ko sve dobija na prostoru u medijima!!!

Amater

14.03.2016 18:51

Zamoli sud da mamu cuvas u Nemackoj bice bolje tebi i njoj,ovde moras da placas doktore i lekove.Pitaj STANIJU da ti da neku kintu za mamu.

drLaki

15.03.2016 01:28

@Amater - Ma kakva Nemacka, tamo su lekari nikakvi, korumpirani a i uslovi nisu najboji. Kod nas je kao u Svici- zato se bivsi ministar zdravlja i "lecio kod nas".

buba

15.03.2016 00:32

KO JOŠ IZ NEMAČKE DOLAZI U SRBIJU DA LEĆI RAK....SULUDO....