Zasad je zaboravio na uvrede: Zidan
profimedia
Zasad je zaboravio na uvrede: Zidan

profimedia

Zasad je zaboravio na uvrede: Zidan, Foto: profimedia

Isuviše je iskusan francuski stručnjak da bi mu tako nešto promaklo i da na to ne obrati pažnju, ali Zizu nije hteo da diže tenziju pred sinoćno gostovanje Dortmundu u okviru Lige šampiona.

Da je Francuz svestan Ronaldovog postupka, koji se desio nakon izmene na meču protiv Las Palmasa proteklog vikenda, najbolje govore njegove reči. Nije nemoguće da će Kristijano u nekom trenutku snositi posledice za prostakluk, i to baš od Zidana, koji je takođe kao igrač umeo da bude prznica, ali zasad mu je progledano kroz prste. Zarad višeg cilja, zarad dobrobiti Real Madrida.

- S vremena na vreme bes je normalna reakcija, nijednom fudbaleru nije drago kada ga izvedete sa terena pre kraja utakmice. I dalje stojim pri stavu da je to bila odluka za dobrobit fudbalera koji je dugo bio povređen. Razgovarao sam o toj temi i sa ostalim igračima u svlačionici, i to je nešto sa čime morate da živite i radite, ali ta će priča ostati nedostupna javnosti. Nisam glup, a i Ronaldo je inteligentan momak. Obojica se borimo za istu stvar - rekao je Zidan.

Francuzu je zasmetalo što se podigla tolika prašina.
- Eto, ljudi sada više pričaju o toj izmeni i o vanfudbalskim stvarima nego o utakmicama u Ligi šampiona i Primeri. Ipak, neće nas to poremetiti. Smireni smo. Jedina je istina da nismo igrali najbolje u prethodna dva ligaška meča, ali ostavljamo dobar utisak kada se podvuče crta. Uvek se trudimo da igramo fudbal, da napadamo. Ta dva remija nisu unela nikakav nemir u tim. Sve je OK, ali logično, nikome se ne dopada da izgubi četirti poena u dve utakmice - zaključio je Zidan.