Tuča Kristijana i Radeta
Printscreen
Tuča Kristijana i Radeta
Tuča Kristijana i Radeta, Foto: Printscreen

Kristijan Golubović posvađao se sa Radetom Lazićem, da bi ga na kraju i udario.

Naime, dok je maneken ležao na krevetu kod Jelene Krunić, žestoki momak ušao je u sobu i rekao Laziću da su svi isti i da su na "Farmi" ološi. Rade mu je uzvratio uvredama.

- Ja se tebe ne bojim. Ti si smrad! Alo, ja sam poje*ao riba koliko ti u životu nisi video - odbrusio je Lazić.

- Ti si homoseksualac! Smradu mali, bolje se skloni od mene. Zaobiđi me - vikao je Golubović.

Tuča Kristijana i Radeta
Tuča Kristijana i Radeta, Foto: Printscreen

Rade je nastavio da dobacuje i kada se činilo da će Kristijan da izađe iz spavaće sobe, on se zaleteo i skočio na manekena. Udario ga je pesnicom nekoliko puta. Uleteli su ostali farmeri kako bi ih razdvojili.

Ivana Šašić je počela da plače, a Lazić je odmah otišao u zadrugu. Tamo se zadržao više od sat vremena, a Golubović je seo u dnevnu sobu gde je ćaskao sa Stanijom i Jasminom, čekajuci odluku produkcije, odnosno kaznu.

Sa Radetom su u zadruzi bili i Krunićeva i Šašićeva koje su apelovale da Golubović napusti imanje.

Ovako je izgeldao taj incident:

Komentari (9)

Amater

26.11.2015 08:05

Izivljava se nad slabijima a ljudima u svom rangu nesme da pisne.Obican nasilnik koji glumata jacinu a po gradu ide sa telohraniteljima i pancirom.

PRAZNO- PUVALO

26.11.2015 12:10

@Amater - JA SAM ZAISTA MISLILA DA JE KRISTIJAN FACA A ONO ...SIPAK...IMA MOZAK KOLIBRIJA JER NIJE SHVATIO DA STANIJA SVE PROVOCIRA A ONDA ON NAGRABUSI..PETLJA SE U ZENSKE SVADJE I RASPRAVE. JUNACI SE NAD SLABIJIMA. PRETI JER OSECA NEMOC..HVALI SE NON STOP..

nex

26.11.2015 09:47

Udario ga je pesnicom nekoliko puta...Alo bre, pa kako mozete da napisete ovako nesto ??? Mislite li da ljudi nemaju oci ???

zeljkoceca

26.11.2015 21:39

@nex - Samo jedno pitanje Nosite vi naocare ?

NINA

26.11.2015 10:57

Za sve je kriva Stanija. Danima huska Kristijana na druge farmere. Sad se nada pobedi.

mister

26.11.2015 13:42

ovde se ne zna ko vise laze novine, televizija ili zadruga. gledajuci ovaj snimak nije ni cudo sto je kristijan nasrnuo na ovog malog smrada koji misli da moze da prica svasta i da provocira bez posledica a nema pojma sa zivotom jer nista nije prosao. citam i komentare koje pisu kao da ne gledaju sta se desava vec ko se kome svidja tako i pisu i obrnuto. iznenadjuje me produkcija koja sve potpiruje i u kombinaciji sa alkoholom doprinosi ovakvim situacijam a sve u cilju gledanosti

magdalena

26.11.2015 15:12

Na snimku se lepo vidi da Kristijan nije udario ovog Indijanca..........

maki

26.11.2015 18:25

@magdalena - Na snimku se lepo vidi da je ovaj istripovani djilkos Kristijan stvarno mnogo sebi dao za pravo,on drzi neku strogocu.E pa Kiki i nad popom ima pop!

Sacuvaj boze

26.11.2015 19:53

Meni je ova Ivana Sasic najstrasnija. Pa pogledajte joj lice kako se izoblicilo kao da nije ona sacuvaj boze. Vise sam sokirana zbog nje no zbog Kikija I malog debilka.