Kristijan Golubović
Printskrin TV Pink
Kristijan Golubović
Kristijan Golubović, Foto: Printskrin TV Pink

- Ne vraćam se na farmu. Ja najkasnije 5. januara moram da odem na izdržavanje zatvorske kazne, a kako će “Farma” trajati do Nove godine, ne isplati mi se da idem iz zatvora u zatvor. Ovih nekoliko nedelja mi ostaje da ih provedem sa ženom i mojom malenom devojčicom i da im obezbedim sve što im treba, ali i sebe da obezbedim da bih tamo bio u fulu - rekao je Kristijan po izlasku iz zgrade ružičaste televizije i dodao:

  - Mitrović je saglasan sa tim da se ne vraćam. Rekao mi je: “Druže, ne isplati ti se da iz rijalitija ideš pravo na robiju” - rekao je Golubović.

On je rekao da maneken Rade Lazić ne treba da se brine za svoju bezbednost, jer on ne želi da ima posla sa homoseksualcima, već sa lepim ženama.

- Šta imam ja da pričam sa homoseksualcima? On kaže da sam mu pretio, a ja sam mu na uvo rekao: “Homosu, volim te i je*ao bih te”, i to je sve - otkrio je bivši i budući robijaš.

 

 

Komentari (2)

scorpio78

30.11.2015 20:47

a zasto bi imao posla sa lepim zenama kad si ti vec ozenjen,, a to da bi ga je.ao,pa ne sumnjamo jer 22 godien u zatvoru ,bio si ti topli brat mnogima ,, ha ha ha ..i ko je sad peder?

MIsko

30.11.2015 21:39

On je poceo sam sebi da veruje..mislim na lazi koji izgovori od jutarnjeg dobor jutro. Da je ostao na farmi nije problem da ide pravo sa farme na robiju, a sada mu je problem. Udario na jaceg od sebe, na prashkastog Mitrovica i ovaj mu je objasnio gde mu je mesto. A sto se tice toga da je Radetu rekao “Homosu, volim te i je*ao bih te” to je istina kao sto je uzimao u kockarnici u Grckoj po 100000 EUR za noc...Ljudi pa on zivi u stanu i placa kiriju, a gadja se sa ciframa, naravno to je Kristijan