Jelena Milošević i Kristijan Golubović
Promo
Jelena Milošević i Kristijan Golubović
Jelena Milošević i Kristijan Golubović, Foto: Promo

 

Naime, kako se prepričavalo na imanju u Lisoviću, žestoki momak je nasrnuo na balerinu, zbog čega je ona završila sa povredom nosa. Samo nekoliko sati kasnije, on je pokušao da napusti rijaliti „Farma“, ali ga je u tome sprečio čovek kojeg je poslao Željko Mitrović.


Naime, tokom večeri Kristijan i balerina su se povađali i Kristijan je napustio žurku. Nakon toga, njih dvoje su svađu nastavili u kupatilu, ali to kamere nisu zabeležile, a kada je kasnije balerina prišla Kristijanu, koji je bio na tremu, nos joj je bio otečen i izgreban. On ju je pitao šta joj se desilo, a ona mu je neubedljivo odgovorila da je pala. Nakon gotovo insceniranog razgovora, prišla im je Maja Nikolić i pitala ih šta se desilo.

Jelena  Milošević
Jelena Milošević, Foto: Promo


- Ušao sam u kupatilo i ona je počela da histeriše, da radi stvari koje ne treba i... - pokušao je Kristijan da izgovori pravu istinu, međutim, Maja ga je prekinula i rekla:
- Dobro, u redu, pala je. Znači, pala je. Vodi je da joj saniraju to - rekla je Maja i otišla, a njih dvoje su počeli raspravu u gazdinoj kući, gde je Kristijan osudio Jelenu rekavši:


- Sve si o sebi pokazala što su drugi mislili, eto. Hoćeš li da prekinemo ovu glupost - rekao je Kristijan, a balerina mu je odgovorila:


- Mislila sam da si mnogo veći čovek, navukao si me da prekrijem peškirima kameru, zašto sve mora da ide preko mojih pleća - rekla je vidno uznemirena Jelena, nakon čega su izašli u dvorište, a Jelena je nastavila:


- Dva meseca me, bre, ovde rastežeš, a sad si hteo da me obogaljiš - vikala je balerina, nakon čega su oboje ugasili svoje bubice.

Nakon incidenta, Kristijan i Jelena pričali u dvorištu
Nakon incidenta, Kristijan i Jelena pričali u dvorištu, Foto: Promo


Kasnije je Kristijan imao intervju, zahvaljujući kojem je shvatio šta se dešava napolju i da se apsolutno sve čulo kada je balerina prekrila kameru peškirom, pa ju je izvređao i napustio žurku. Potom je otišao u spavaću sobu, došao do kamere i pokazao papir na kojem je napisao „SVIRAJ KRAJ!“ i izašao. Golubović ipak nije toliko žurio da pobegne, već je izdvojio vreme da se pozdravi sa životinjama, ušao je u štalu, pomazio ih i onda krenuo ka kapiji. Zatim je preskočio kapiju i kratko stajao blizu ograde. Ubrzo se pojavio automobil iz kojeg je izašao nepoznati čovek, koga je, po njegovim rečima, poslao Željko Mitrović.


- Dobro je, stigao sam na vreme! Ne možeš da mi pobegneš - rekao je čovek izlazeći iz automobila, a Kristijan mu je rekao da je pukao i da ne može više.

Željko Mitrović
Željko Mitrović, Foto: Vesna Lalić


- Nemoj, brate, molim te, zbog Željka i Milice! Željko me je probudio i rekao mi: „Idi tamo, spreči ga! Nađi načina, ne dozvoli da ode.“ Znaš kako se, brate, smorio Željko? Nemoj to da radiš. Ti si najjači igrač napolju - rekao je čovek kojeg je poslao vlasnik Televizije „Pink“ da reši problem sa Golubovićem.


- Znam, ali ne mogu više. Čuo sam nešto od vanzemaljaca, a i ova budala mi se nakačila, priča neke gluposti. Baš sam rekao i Karlosu - rekao je Kristijan, ali su tada prekinuli razgovor jer je produkcija shvatila da se sve vidi i čuje, te su promenili kadar. Nakon izvesnog vremena, Kristijan se vratio na imanje.

 

Jelena završila u Urgentnom

Jelena Milošević je zbog sumnjive povrede nosa, koju joj je po svemu sudeći naneo Kristijan Golubović, odvedena u bolnicu na pregled. Farmerka je nakon pregleda vraćena na imanje i, srećom, nema prelom, već lakšu povredu. - Jelena Milošević primljena je u ORL kliniku, gde je obavljen pregled, a zatim joj je ukazana pomoć u Urgentnom centru. Nos joj jeste povređen, ali preloma nema. Reč je samo o poderotini. Balerina nam je rekla da je uzrok povrede pad - izjavila je Aleksandra Berić, PR Urgentnog centra u Beogradu. D. P.

Komentari (9)

Milica

31.10.2015 07:39

On najjaci igrac? Mozda je bio. Ali ne znam ko ce da glasa za muskarca koji to nije: tuce zenu, a onda jos nema petlju da je to uradio nego laze kao seka Persa. Kristijane bruko! Bolje da ostao kuci i bio zvezda youtube-a, nego sto se brukas ovako. Ako je poglasanjima publike, ti sigurno neces pobediti!

izvor

31.10.2015 15:20

@Milica - Vi ste bas sigurni da je Kristijan razbio balerini nos. Nije tacno,ali ako vam vise odgovara da verjete da je bilo tako, samo nastavite s hejtom

Dragan,Niš

31.10.2015 20:09

@Milica - @Izvor.Ne nego je dva miliona ljudi slepo i gluvo!?

milos

31.10.2015 08:30

Kamere nisu zabelezile kada joj Kristijan razbija nos?Kako bas to da ne zabeleze?Kristijan je povlascen u odnosu na ostale.On je jedan iskompleksirani propalitet i kriminalac u pokusaju,ja ne mogu da verujem da on ima toliko glasaca,to u stvari govori u kakvoj zemlji zivimo,tu nema 2 normalna coveka,trebas biti budala da bi uspeo,kakva se poruka salje omladini? I ja nebi gledao farmu i komentarisao ovo ali nemam posao pa od dosade gledam ove budale,sta cu....

Dragan,Nis

31.10.2015 11:33

Trazimo da reaguje javni tuzioc!!!

Herc

31.10.2015 14:32

@Dragan,Nis - Trazis da reaguje za ono sto si uradio prije 17dana a dragane ;)

Dragan,Niš

31.10.2015 20:08

@Dragan,Nis - @Herc.Ne nego tvoj pajtos KIKI!!

marija

31.10.2015 17:55

A sta je sa direktnom eliminacijom?????/ Zelim deci Zeljka i njegove supruge Milice, obzirom da toliko stite ovog ruznog kiklopa i diskriminisu ostale ucesnike Farme, da im on bude uzor i da krenu njegovim stopama.

Dragana

01.11.2015 01:26

dosta vise serviranja splacina...kiki je nije udario vec neko drugi a sve se nabacuje kikiju strasno sramno...uzasno dokle cete iznositi lazi i trovati ljude lazima fujjjjjjj