Kristijan Tijana tuča
Printscreen
Kristijan Tijana tuča
Kristijan je prevrnuo krevet na kom je ležala Tijana, Foto: Printscreen

Nakon verbalnog prepucavanja Kristijan je skočio na Tijanu i prevrnuo je krevet na kojem je ležala sa psom, a potom ju je i pljunuo.

Tijana ga je verbalno napala jer ju je nazvao silikonušom i rekla mu da je licemer.

"Ti si dvolična osoba. Kada može da pokazujes pornić svoje žene gde je je*eš, i mene nazivaš silikonušom, dosta si me vređao", vikala je Tijana.

Nakon toga je Kiki poludeo.

"Nemoj da laješ, jer si jedna smdrlju*a silikonska, i moju ženu da više nisi uzela u usta pi*da ti materina", besneo je Kristijan a potom je prevrnuo krevet na kojem je Tijana ležala.

Pogledajte trenutak kada je skočio na nju.

Prilikom obračuna Kikija i Tijane povređena je Jelena Krunić. Nju je Kristijan slučajno udario kada je prevrtao krevet. Ona je sa razbijenom i krvavom glavom hitno odvezena kod lekara. Odmah nakon nje kod lekara je odvezena i Zorica Marković, kojoj je pozlilo nakon cele frke i žalila se na srce.

 

 

 

 

 

Komentari (3)

Cacanin

07.10.2015 21:23

Jeja Krunic, do pobede..bar nije drukara, a nije ni taster... Svi za Jeju..a o dzetlamenstu, vitestvu i Bg asvaltu, sve je vidjeno..

"...Nema šešir"

08.10.2015 05:58

DABOGDA SVI POCRKALI!!!!

Laki

08.10.2015 09:19

Zadruga treba da izbaci nasilnika jer je izvrsio fizicki napad na silikonusu ! Ako to ne uradi, znaci da ima razlicite arsine i neki su onda u povlastenom polozaju !