Kristijan Golubović i Tatjana Živanović
Alo!
Kristijan Golubović i Tatjana Živanović

Alo!

Kristijan Golubović i Tatjana Živanović, Foto: Alo!

Bivša reprezentativka naše zemlje ističe da se ne kaje što je bila u vezi sa čuvenim" opasnim momkom" koji je prethodnih godina postao i rijaliti zvezda.

- Svesna sam da će me veza s Kristijanom uvek pratiti. Mi smo ostali u dobrim odnosima. Kada se sretnemo u mom Kraljevu, javimo se jedno drugom, popričamo, ali to je sve - kaže ona za "Informer".

Kristijan i Tatjana su se upoznali 2009. godine, a ona tvrdi da je Golubović bio pravi džentlmen za četiri godine koliko su proveli zajedno. Inače, Golubović je u to vreme bio u braku sa Suzanom Milojković.

- Osvojio me manirima, pažnjom. Uvek je bio džentlmen i gospodin, i prema meni i prema mojim prijateljima. Prekinula sam vezu nakon njegovom izlaska iz zatvora. Jednostavno mi to nije bilo više kao ranije i okrenula sam se nekom drugom načinu života - dodaje Živanovićeva.

Ona je, inače, odlična prijateljica sa doskorašnjim kapitenom naše reprezentacije Milicom Dabović. Zato je prošle nedelje u Kraljevu pratila meč Srbije i Luksemburga u kvalifikacijama ua Evropsko prvenstvo. Dabovićeva se nedugo potom povukla iz reprezentacije.

- Milica je odlučila da završi karijeru i žao mi je zbog toga. Ona je bila lider i snaga reprezentacije. Takođe, može se reći da je bila brend srpskog tima. Ništa sad više neće biti isto. Odlučila je da se povuče iz mnogo razloga, jedan su njene godine i duga karijera, a drugi je svakako to što je bila loša atmosfera u reprezentaciji. To i ona sama uvek ističe - kaže ona za "Informer".

Komentari (11)

rada mrak33

28.11.2016 23:56

Dok je veseli Krile imao genga trajase i ljubav a posle zdravo djaci nema vise.

sasa stankocic

29.11.2016 01:35

Neshvatljivo je da i pored nedostataka koji su pre očiti, mnoge se devojke utrkuju za Kristijanovim zagrljajem. Iako mu se život isprepliće sa paradoksalnim lažima koje je sam konstruiso kako bio bio interesantniji za slušanje, one neguju njegov "lik" kao da je on netko o kome je potrebno pisati. S t r a š n o . . . . . . . . . . . ?!

djenka

29.11.2016 02:10

Čega se pametan stidi, košarkašica se ponosi...

mile

29.11.2016 05:46

Bas si dobra devojka, on ozenjen, istetoviran, kriminalac a osvojio te ha ha ha to govori o tebi sta si i kakva si!

Slican se slicnom raduje

29.11.2016 07:34

Cega se pametan stidi,budala se ponosi!Divan je bio prema tebi i tvom drustvu?Sta li je njegova zena radila za to vreme?Mada verujem da je i ona iz istog brloga.

stevan

29.11.2016 08:00

Opet neki novinar reklamira ovog ubicu, i probisveta kao da je on neko bitan jaka vest, jako bitna ...

kole

29.11.2016 08:02

Bolest ne mor da boli! A sto se tice Milice Daboinc, ona odavno igrom nije zasluzila da bude u reprezentaciji a ponasanjem, starletisanjem i stalnim spletkarenjem da bude kapiten iste!

JA

29.11.2016 08:21

Maniri??????????????

momazver

29.11.2016 10:14

FUUUUUJ!!!

Наопак

29.11.2016 12:28

Какав господин, таква и госпођа.

coka

29.11.2016 18:21

Milica Dabovije svojom knjigom pokazala ko je. Svojim ponasanjem, ispadima, deckom,bratom.O kvalitetu igre,hajde da budemo realni.Najteze je sto je Milica jako los covek, koja upravo dobrim marketingom o sebi iskoristava ljude oko sebe obecavajuci im posao,novac,sve, ve je u redu dok se ne spomene kada ce prva plata,da li imam prijavu? Zapitajmo se, ko ce joj poslati dete u njen kamp?Da uci kosarku ili kako da bude poznata, starleta, manekenka, sta sve donosi pare. Milice vreme je odes.