izbacivanje kristijana
screenshot
Kristijan Golubović
Um caruje, snaga klade valja: Kristijan Golubović, Foto: Aleksandar Stanković

Produkcija je oko jedan sat iza ponoći odlučila da Kristijana izbaci iz ovog rijalitija.

Razlog za ovako drastičan potez produkcije je taj što je Golubović večeras bio umešan u nekoliko nasilnih scena.

- Farmeri, doneli smo zvaničnu odluku da zbog fizičkog kontakta, koji je nastrožije zabranjen na “Farmi”, Kristijan bude diskvalifikovan – pisalo je u pismu produkcije.

Golubovića su stvari sačekale kod kapije u dvorištu. 

- Kad nema lava miševi kolo vode. Ovo je pokvareno... Budite dobri! - rekao je on razočarano dok je uzimao stvari.

izbacivanje kristijana
Izbacivanje Kristijana, Foto: screenshot

Pre nego što je otišao dugo je grlio Staniju i rekao joj je da se čuva.

Ona je ostala na kapiji da gleda kako odlazi i onda je briznula u plač.

Ukućani su u neverici komentarisali odlazak miljenika rijalitija.

- Kristijan nije udario Radeta, samo se zaleteo i nešto mu šapnuo na uvo - rekla je starleta kada je ušla u kuću.

- Ništa ne bi bilo da smo otišli na vreme da spavamo. Ne bi bilo svađe - rekao je Lepi Mića.

Dobrojevićeva ističe da je Kristijan Radetu samo šapnuo: "Ti si homoseksualac, volim te".

- Nadam se da će stići pismo u kojem će pisati da je ovo fora. On je ovde favorit, bog! - naglašavala je starleta.

- On će meni da sam homoseksualac. Njega su tamo trpali u zatvoru. Ja sam poje*o više pi*ki od njega. Tek ću sad da vam je*em kevu svima u kući. Sutra kad ustanem, je*aću vam mater svima ko je zaslužio - siktao je Rade.

- Držim ovaj oblog već sat vremena - dodao je.

Dobrojevićeva je napala Radeta rekavši da se on smejao dok su oni bili razočarani.

- Tebi je taj udarac najveći uspeh u životu, ući ćeš u istoriju - istakla je ona, da bi se nakon toga okrenula kameri i počela da poziva narod da vrate Golubovića.

- Vratite Kristijana ili gasite Farmu. Apelujem na narod! - ponavljala je starleta.

Lazić je kasnije ispričao Medenici da ga je Kristijan udario glavom i šapnuo da će mu pobiti svu porodicu.

Tužna Stanija bacila se na šminkanje 2 sata iza ponoći.

Tamara Đurić je rekla da joj je stvarno žao što je Golubović otišao i to "iz dubine duše", dodavši da sada neće imati sa kim da se svađa.

Medenica i Stanija
Medenica i Stanija, Foto: screenshot

Kristijanu su oko pakovanja pomagale Medenica i Stanija, a ni tada nisu mogle da zadrže suze. Golubović je tada opsovao neke ukućane i Zadrugu, pa je čak i naglasio i da je ovo sve "namešteno". 

Pogledajte i kako je to izgledalo na sledećem snimku:

 - Nikad se ne bih vratio, da mi daju milion evra, vratio bih se! - rekao je Golubović pred odlazak.

Pogledajte Kristijanov razgovor sa Stanijom, tokom kojeg je rekla da će mu dati sve pare koje dobije ako pobedi, "jer je on pobednik",  i njegov izlazak s imanja u Lisoviću:

 

Komentari (39)

Nenad

26.11.2015 01:11

E pa Mitrovicu mozes slobodno da zatvoris farmu. Jurite najvrednijeg radnika i coveka u dusi....Sad ces videti kolka ce ti biti gledanost... Sramota za Pink

Minja

26.11.2015 01:47

@Nenad - Ne se*i bre!Bravo za izbacivanje Kristijana!i vreme je bioo da se izbaci kriminalac!

Tupak

26.11.2015 01:55

@Nenad - Haha jel ti zaista mislis da se bez Kreleta ne moze? Vodi ga slobodno kuci da ti plasi familiju i laze a da vi samo klimate glavom i verujete u lazi baronske. Samo mali ljudi podrzavaju Kristijana, to su oni mali kojih se svi mi stidimo kao nacija. Hvala bogi nema ih mnogo :) Buahahahaha Standza kamenjarka poziva siroke narodne mase da apeluju da se Krele vrati. Jao ima demonstracije nas 100 i pedeset da organizujemo, evo trcimo da se angazujemo iz toplog kreveta, ma ludi smo za Kreletom :)

frank

26.11.2015 02:12

@Nenad - Mislio sam da je Kristijan nesto naucio u zivotu ali tokom ovog rijalita i njegovih lovackih prica se videlo da je covek debil.ne razumem ga kad kaze da je on uvek zrtva a proziva mnoge ljude i laze.lako je bilo biti kriminalac 90 . tih.a sad bi ga pola klinaca jebalo i to je on svestan zato je i pobegao u rupu.ovako se ne ponasa niko ko nesto vredi

ALEK

26.11.2015 02:34

@Nenad - FARMU TREBA ODMAH ZATVORITI JER JE MESTO KOJE NAROD NE TREBA DA GLEDA. MESTO OLOSA, PROPALICA, [IJANICA,JER TO SE NUDI NARODU.JEDU DZABE, PIJU, SVE IAMJU.A NAJVISE SE SVADJAJU, BIJU, PLJUJU, .ODMAH ZATVORITE FARMU.TO NE TREBA VISE NI MINUTA DA SE EMITUJE.

Veca

26.11.2015 03:09

@Nenad - Tamaru forsiraju za pobedu jer imaju dogovor.Kiki mi te volimo.Pink više ne gledamo.

radmila

26.11.2015 03:15

@Nenad - Strasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Milice vidis sta si uradila. od prvog dana si favorizovala ovu prostu i nevaspitanu Tamaru, koja je izjavila u emisiji da je ti podrzavas. Ovo je strasno treba sto pre da zatvorite Farmu. Ovako nesto treba da gledamo pa ovo je tortura na sve nas gledaoce. Nije mi jasno da ovu Tamaru niste do sada kaznili zbog svog bahatob ponasanja.Zar vi mislite da se od prvog dana ne vidi sta se radi. Svi su se od prvog dana okomili na Staniju i ne odustaju ni dan.

anna

26.11.2015 04:39

@Nenad - A on kriminalac koji nije socujalizovan zbog dugog odsustva a vi ga pravo pred kamere

...sram te bilo

26.11.2015 05:29

@Nenad - Verovatno si i ti u toj grupi krimosa pošto podržavaš kriminalca koji treba da bude odavno u zatvoru a ne da se baškari na toj USR..NOJ tzv farmi a usput i dobija debele honorare, ali to je Srbija tj. takav o..š koji živi u njoj a još su i gori koji to podržavaju . Opašće gledanost?. Pa te gadosti je trebalo zabraniti još na početku. Kur..ca se sita isplakala, neverovatno kakve bljuvotine...

sofi

26.11.2015 08:09

@Nenad - Ne brini Nenade, ima nas koji gledamo Farmu i bez K.....!!!! Ovo je Farma 6, u predhodnim nije bio doticni, pa nije niko kukao da nema gledanost! Po mom, treba izbaciti Onaniju, koja mu je omogucila sa svojim trovanjem da se ponasa nasilnicki, ne bi li je zastitio. Sada ce mo da vidimo kako ce ona da se ponasa!!! Da li ce biti tako kur...vita, kada nema K.... ??? Dro...a, olos, skotina i sve najgore o njoj.....

milica

26.11.2015 01:48

Konacno je izbacen!Pravda.

SAKI

26.11.2015 11:15

@milica - Davno ste trebali da ga izbacite, kad ne zna sem nasilja nista cao, to je psihicka igra, vredjaj, svadjaj se al bez prijetnji da ces pobiti nekoga i fizickog napada.

suza

26.11.2015 08:10

Bruka za Farmu slpbodno je sad zatvorite jer neznam ko će sad da vas gleda zbog Kristijana hteli vito da priznate ili ne gledala se farma.Tamara jedna prostakuša može sve i njoj se oprašta, a nepisme na 100%,odma sa farme u večenju školu.Bruka.

sofi

26.11.2015 12:01

@suza - JA CU DA GLEDAM !!! JA SAM I PREDHODNE FARME GLEDALA!!! E... A SADA CU DA UZIVAM GLEDAJUCI, ONU BEDNICU ONANIJU, DA VIDIM KAKO CE SADA DA SE KUR...I??? ZIVO ME INTERESUJE.... SMRADINAAAAAAAAAAA, PODLA, POKVARENA, DJUBRE OD COVEKA. PRVENSTVENO LOS COVEK!!!

suza

26.11.2015 08:14

Vratite Kristijana pod hitno on Radeta nije udario sramota šta radite.I Slađa u parovima je prebila Jelenu Golubović pa su je vratili jer to se ceni nekog isprebijati i on je najbolji,a Kristjan nije ništa uradio gnjidi od Radeta.

rra

26.11.2015 08:41

trebao je da ubije nekog pa van dosta foliranja samo prica i ogovara..ako je zao ovim x osobama napolje snjim sto su ostale ..................

DUDI

26.11.2015 10:55

@rra - DJUBRETA JEDNA,KRISTIJAN JE OK LIK-OSTALI SU SAMO ZA STALU!

djoka

26.11.2015 08:59

Sirota stanija, koji li ce samo sada da joj pokazuje njegov cevap, da je mazi tamo dole ispod repa?

MAČIĆ

26.11.2015 09:08

KRISTIJAN JE NA FARMI RAVNOPRAVAN SA OSTALIMA KAD TREBA DA SE RADI, A I PREDNJAČIO JE U POSLU. A KAD TREBA DA SE O NJEMU NEŠTO LEPO KAŽE . E NE MOŽE. ON JE BIO KRIMINALAC. PA GDE JE TA RAVNOPRAVNOST KOJA JE PRETPOSTAVKA DA SU NA FARMI VAŽNI SAMO DOGAĐAJI NA ISTOJ. štrokava, brljiva, pijana, veštačka tamara je prva trebalo da bude zbog pretnji saslušana i kažnjena, ALI TO JE TAMARA. A kristijan je "kriminalac" i na farmi pa eto, platio cenu svih udaranja i samopovređivanja/balerinka/,baš fino.

sofi

26.11.2015 09:09

"Stanija se sita isplakala" verujem, sada nema ko da je kre...e!!!! Smesna je, kao isplakala se! Vidim skocila je da ga spreci da odgrize Radetu uho! Kur...na, jedna. Ne treba ona da poziva nas, da vratimo K....., nego ako ga toliko voli, neka se spakuje i izadje napolje za njim. Smradina, pokvarena! Ona apeluje???

MAČIĆ 2

26.11.2015 09:22

I JESTE NAMEŠTENO, ALI NA RATE. MALO PO MALO, PA KAD SU NAKUPILI DOSTA, ODE KRISTIJAN. A MAJA KOJA JE POČIPALA I PLJUNUKA ZORICU, I GABRIJELU UDARILA PO USTIMA I ODGURNULA JOJ GLAVU A I POLILA MEDOM, PA IVANA KOJA JE UDARILA I MAJU I VENDI, NIŠTA. O POLIVANJU I HAJCI NA MEDENICU NEĆU NI DA RAZMIŠLJAM, MAJA JE PRAVILA HAJUKU KO "kkk" NA CRNCE.Sreća pa je nisu našli, inače--- ALI KRISTIJAN - TO JE DRUGA PRIČA. A PRETNJE SMRCU STANIJI OD IVANE I TAMARE, AGAĐANJE STOLICOM I LAVOROM?nije isto???

saki duki

26.11.2015 13:44

@MAČIĆ 2 - nije fer stwarno swi su gori od njega i musko ni zensko mu nema rawni na farmi uzas!

miki

26.11.2015 09:31

Leglo,prostitutki,bezobrazluka i nemorala je farma.Tamara ,,favorit,,zena koja nije se opalila na farmi samo sa onim ko je nije hteo.On treba da ,,pobedi"da bude primer mladim devojkama makce treba da budu.. e Srbijo jadna li si?

kobasica srbije

26.11.2015 09:31

Za dlaku čovek prvi put u životu da legalno zaradi pare i izbaciše ga, ej šta ti je život.

frm

26.11.2015 09:34

Sada možete slobodno da ugasite sva 3 kanala farme. Nitko to više neće gledati. Isto tako možete i da proglasite za pobednika alkoholičarku jer je ona to sve platila da tako bude jer ima pare. Jadni Milići nemaju para i oni ne mogu spavati skupa u gazdinoj kući a dro..lja može sa svojim štencom Acom.Dro..lja ne želi da bude sluga i to nema veze a svi drugi moraju.Kad zaželi u solarij nema problema a netko (Bojana) očigledno bolesna djevojka ne može da iziđe jer će propasti reality.E sad je dosta

Nemanja

27.11.2015 00:33

@frm - Nije tacno, ja i dalje gledam, nemam favorite, gledam ih i nasladjujem se njihovim glupostima. Mislis da svi sto gledaju glasaju i imaju favorite u koje se kunu?? Evo recimo mala Tamara bije pa razbija koliko provaljuje od juce kada je Kristijan napao, ne da se izborila nego ga je spustilapo ko zna koji put, pa je spustila Onaniju. To je sou jel ste videli kako se smeje i sama dok provaljuje u krevetu. Zna da pravi sou. Kris je bio ok na pocetku ali je poceo da smara, mene zanima sou a ne RAD!

frm

26.11.2015 09:44

Zar nije kriminal kada Maja sipa otrove (droge) u piće Jeleni, kada posipa medom i sokom Staniju i Medenicu.

Milan

26.11.2015 10:36

Ajde bre drzava vam je pustila ovo da se svadjate oko Kristijana ili ne Kristijana dok vas prava mafija i kriminal nesomucno pljackaju. Pa, samo u Policiji imate stotine kriminalaca i reketasa. Ovaj Kristijan, kakav je takav je i cela ta bulumenta 90-tih je bar imala neke, barem neke moralne pricnipe i vrednosti. Koju vrednost ima danasnja? To preko leseva gazi da stigne do mrve vlasti! Nisam za javno prikazivanje kriminala ali ni taj neki Rade glumi? opasan u gomili pa samo izaziva na kvarno.

kimi

26.11.2015 11:03

A šta ćemo sa pretnjama Radetovim i Tamarinim prema Staniji sinoć.Ivan je gadjao i polivao prljavom vodom.Maja je kupala na početku rijalitija. Ivana Sasic nema koga nije udarila.Stanija udari nekog i put pod noge.Farma je u ulici Milivoja Bogdanovića-Arnauta u Lisovicu na kraju ulice pa uzbrdo u sumarak.

sofi

26.11.2015 11:54

@kimi - Ko si ti? O cemu ti ovde komentarises? Kakve adrese, podaci, corsokaci i ostalo!!! Svi su usli dobrovoljno, svi su punoletni, znali su odprilike sta ih ceka.... ne zelim da ih zalim, jer prva Onanija, pristaje na SVE za pare, i dusu bi prodala djavolu!!! Caoooooooooooooo

sofi

26.11.2015 13:13

@kimi - JADNA ONANIJA!!! Ajde mars, sa sve Onanijom u tri lepe!!! Gadura. K...... kada bude malo progledao, shvatit ce kako ga je preje..la!!! Vidim potrcala je juce za njim.....ha ha ha!!! Kakve pretnje? Pa za Onaniju igra tek sada pocinje! Zivo me interesuje kako ce sada da se "brani"

Fan Kristijana

26.11.2015 11:37

Nije fer ovo sto je uradjeno Kikiju, bili su mnogo gori kontaki. Jasno se na snimku vidi da Rade nije dobio nikakav udarac. Sada je farma izgubila smisao, gledanost ce opasti jer je otisla najtrazenija osoba!

STANIJA-KRIVA

26.11.2015 12:03

@Fan Kristijana - HANS KRISTIJAN ANDERSEN-GOLUBOVIC JE IZBACEN, NIJE IZASAO, IZBACEN JE. KRIMINALAC NIJE NI TREBAO DA ULAZI NA FARMU ALI ZA TO JE ODGOVORAN-ZELJKO MITROVIC.ON JE TRLJAO NOS BELIM A KRISTIJAN GA SNABDEVAO...STANIJA PLACE I NARICE ZBOG SEBE A NE KRISTIJANA, ONA JE VELIKA KUKAVICA KOJA TRAZI TUDJU ZASTITU ALI NE SAMO TO, ONA KADA NADJ ZASTITNIKA POCNE DA DIVLJA...NE ZNAM IMA LI KRISTIJAN NEKOG PRIJATELJA ALI PRIJATELJ BI TREBAO DA MU OBJASNI DA JE ZA NJEGOVO IZBACIVANJE ZASLUZNA-STANIJA!!!!

Deki

26.11.2015 23:20

@Fan Kristijana - Znate sta, Vi kao fanovi Kristijana dzeparosa, majke mi, svi ste bre devojcice, ajde ispod suknjice.

marija

26.11.2015 13:06

Jao, bre, zadrugo hvala vam od srca sto izbaciste tog Peru Zderu napolje. Hvala ti Boze necemo vise slusati njegovo mljackanje. Kada taj mljacka treba kisobran da se zaklonis a i zastita za usi da ih ne povredi. A sto se mala Stana zaljubi, kuku.

nataly

26.11.2015 14:13

Place Standza al nigde suza....a i ne moze ih biti kad ga je ona ceo dan huskala i trovala protiv svih,shvatila je onog dana kad je izlazila da je on favorit,tako da je ovo sve njen pakleni plan,plan da sebi prokrci put do prvog mesta.Videlo se sinoc da mu je Medenica pravi prijatelj,spakovala se bez razmisljanja,dok se starletica preracunala i dokazala da joj niko nije bitsn sem nagrade i prvog mesta.

VV

26.11.2015 14:35

Kako se oseca baba Lepa u tom svinjcu? kako je nije sramota da se muva tamo.

westsiera

26.11.2015 14:46

Samo se brinem za sve nas da je jedan kriminalac (presudjeni) koji je od skoro 50 godina maltene pola proveo u zatvoru ljubimac nacije, da su dve silikonuse bez znanja, zvanja pa i morala takode ljubimci nacije i pitam se da li je moguce da je drustvo ovoliko nisko palo i sta cemo ocekivati za nasu decu i kako ce oni odrasti, u kakve ljude. A sa mog ugla gledanja cini mi se daje ovo stanije izvela onako na kvarnjaka a ova miscna masa bez mozga nasela na provokacije jer je kriminogeni i nasilan.

Marija

26.11.2015 16:50

@westsiera - A, vi vidim pratite ovaj rijaliti, a zasto?q