Kija Kockar
Printscreen
Kija Kockar

Printscreen

Kija Kockar, Foto: Printscreen

Kristina Kija Kockar je još uvek zakonita supruga pevača Slobodana Radanovića. Nakon što ju je pevač prevario javno u rijalitiju sa blogerkom Lunom Đoganija, i ona je odlučila da se upusti u rijaliti avanturu.

Danima su je učesnici, osuđivali zbog njenog ulaska, ali ona se vešto borila dok je gledala svog, još uvek zakonitog supruga, sa drugom ženom.

Kija je pre nekoliko dana preživela tešku situaciju nakon razgovora sa Slobom, a nakon toga je i javno priznala da ga i dalje voli. 

Kockareva trenutno prolazi kroz težak period na emotivnom planu, a danas su joj saopštili vest da joj je otac umro. 

Produkcija je odvojila Kristinu i odvela je na kapiju da joj saopšte tužne vesti, dok je veliki šef poslao pismo u kome je obavestio sve zadrugare da je kija imala smrt u porodici. 

 

Komentari (1)

dogovor Kije i Slobe

29.04.2018 20:31

strasno, Kiju ce tek stici sve, ne prihvata se takav gubitak odjednom..Ali Sloba..eto koliko je isplakao, koliko on voli Kiju...koliko je brizan prema njoj, kako je pazi (prema Luni nikada nije bio ovakav..)..I na kraju, zalosno je da ovako tuzne stvari odaju njih dvoje, ali odaju ih..Od starta Kija i Sloba napravili scenario, red je i da ga zavrse...