Trudnica stomak
Shutterstock
Trudnica stomak

Shutterstock

Dzesika nije mogla da stigne do porodjajne sale, Foto: Shutterstock

Džesika Hogan iz Kanzasa, majka šestoro dece, letos se porodila stojeći nasred hodnika bolnice! Njen sin Maks nije mogao da čeka da mamu smeste u sobu, pa je požurio da što pre vidi svet.

Džesika i njen suprug Travis odmah su došli u bolnicu čim su osetili prve kontrakcije, ali su im lekari rekli da se ona sigurno neće još poroditi i da može mirno da se vrati kući, što je i učinila. Narednih dana osetila je blage bolove u stomaku, ali, s obzirom da se porodila već pet puta, Džesika je znala da porođaj tako ne izgleda i odlučila je još da sačeka da krenu pravi trudovi.

Onda su je u noći 24. jula 2017. godine probudile blage kontrakcije. Džesika je ustala i nervozno krenula da šeta po kući, ali je mislila da opet od porođaja neće biti ništa. Mlada mama je čak bila ubeđena da će morati da joj indukuju porođaj, a onda se mirno vratila u krevet i nastavila da spava. Oko 2 sata ujutru probudili su je jači bolovi i shvatila je da je vreme da odjuri u bolnicu.

Njen suprug Trevis je odmah smestio u automobil i krenuli su u porodilište. Međutim, kontrakcije su postajale sve jače i jače, da je Džesika u jednom trenutku mislila da će se poroditi u kolima.

Kada su u sitne sate stigli ispred bolnice niko se od medicinskog osoblja nije pojavio da im pomogne, pa je Trevis izleteo da izvede Džesiku iz kola, ali ona nije mogla da se pomeri.

"Rekla sam mu da beba samo što nije izašla, i da ne mogu da ustanem. Na tren me je ostavio i utrčao u Urgentni da dozove pomoć", priseća se Džesika neverovatnog trenutka.

Svesna da ne može da se porodi u kolima, Džesika je smogla snage da izađe iz vozila i sama je krenula da uđe u bolnicu. Međutim u sekundi nakon što je prekoračila prag bolnice samo je dreknula: "Beba stiže, drži je".

Njen suprug je odmah doleteo, svukao joj trenerku i veš i video da se bebina glava pomalja napolje. Odmah su pritrčali i lekari i usledio je nesvakidašnji događaj. Pogledajte: