Miloš Krasić
Goran Srdanov
Miloš Krasić

Goran Srdanov

Miloš Krasić, Foto: Goran Srdanov

Kako saznaje „Alo!“ Krasići će Sofiju krstiti u jednom od manastira na Kosovu, nakon čega će raskošno slavlje upriličiti u Novom Sadu. Za dobru atmosferu biće zadužene Dara Bubamara i Viki Miljković.

- Pripreme za krštenje se polako privode kraju jer Miloš i Mirjana žele da sve protekne kako treba, pa su sa organizacijom počeli ranije. Oni će tokom dana krstiti Sofiju na Kosovu, u manastiru u kraju odakle inače potiče porodica Krasić, a u kojoj je fudbaler krstio i drugo dvoje dece. Nakon što sa kumovima završe čin krštenja, porodica Krasić će se zaputiti u Novi Sad, gde će u jednom poznatom restoranu napraviti glamurozno slavlje za oko dvesta zvanica. Na porodičnoj proslavi će se naći veliki broj Miloševih saigrača iz Poljske, bivših saigrača iz Srbije, ali i rodbina i prijatelji bračnog para. Fudbaler će ujedno iskoristi letnju pauzu kako bi proveo što više vremena sa porodicom i organizovao ovo slavlje, koje sa nestrpljenjem iščekuju jer nemaju tako često priliku da sve drage ljude okupe na jednom mestu - kaže naš izvor blizak sportisti i dodaje:

Miloš Krasić

instagram

Miloš Krasić, Foto: instagram

- Već su se dogovorili da im na slavlju pevaju Dara i Viki, a pošto je poznato da i Miloš voli na slavljima da zapeva, ne sumnjam da će se i on latiti mikrofona. Bubamara i Miljkovićeva uvek se rado odazivaju Krasićevom pozivu jer je poznat kao galantan domaćin koji daje veliki bakšiš. Osim krštenja Miloš i Mirjana će tog dana proslaviti i godišnjicu braka, pošto su se pre tri godine na isti datum venčali u crkvi. Pored Sofijinog krštenja, njihove godišnjice venčanja, slavljenik će biti i sin Mihajlo koji puni dve godine, pa je trostruko slavlje dodatni motiv ponosnih roditelja da ga isplaniraju do najsitnijih detalja. Miloš i Mirjana će i nakon slavlja ostati u Novom Sadu, gde inače žive dok nisu u Poljskoj, gde fudbaler trenutno igra za prvoligaški klub Lehija iz Gdanjska. Bračni par koristi svaki trenutak kako bi doputovao u Srbiju i uživao u okrilju porodice, koja im nedostaje - objašnjava izvor „Alo“.

Inače, Sofija je njihovo treće dete koje su dobili na Božić ove godine, kada se Mirjana porodila u Novom Sadu. Podsećanja radi, Miloš i Mirjana imaju troje dece, jedno petoipogodišnju Milu, jednoipogodišnjeg Mihajla i petomesečnu Sofiju.

Krasić se ne odriče korena

Za razliku od mnogih srpskih fudbalera, koji kada se presele van granica naše zemlje zaborave odakle su potekli, to nije slučaj sa Milošem Krasićem. On je i prošle godine u junu, sa suprugom Mirjanom i kumovima krstio sina Mihajla u jednom od manastira u Kosovskoj Mitrovici, gde je i on kršten kada je bio mali. Tada nisu pravili veliko slavlje, već su u pratnji kumova i roditelja obavili ovaj sveti čin.