Kraljica Elizabeta Druga
Profimedia
Kraljica Elizabeta Druga

Profimedia

Kraljica Elizabeta Druga, Foto: Profimedia

Iako se šuškalo da se kraljica Elizabeta neće pojaviti na ceremoniji venčanja svog unuka princa Harija i glumice Megan Markl, ipak se predomislila. Naime, kako strani mediji prenose problem je predstavljao glumičin prvi brak s Trevorom Engelsonom od kojeg se razvela 2013. godine

Pripreme za kraljevsko venčanje privode se kraju, a kruže priče da će mladence i goste zabavljati legendarna grupa "Spice Girls".

– Ako se to i dogodi, kraljica verovatno neće plesati uz njihove stare hitove – otkrila je Kejti Nikol, stručnjak za kraljevska pitanja.

– Naravno da će biti deo najvažnijeg dana svoga unuka, ali kada se radi o večernjem prijemu, ona neće biti na plesnom podijumu – dodala je. Ipak, Nikol dodaje, da je kraljica jako vezana za Harija i da je jako srećna što će se njen unuk konačno skrasiti.

– Čak mu je rekla tačno ovim rečima: "To je tvoje venčanje, tvoj dan. Isplaniraj ga kako želiš" – rekla je Nikol.

Mel Bi, članica grupe "Spice Grils" nedavno je u emisiji  "The Real" sasvim slučajno potvrdila da će Spajsice doći na kraljevsko venčanje.

– Sve devojke će biti na venčanju. Čekaj, zašto sam toliko iskrena? – rekla je Mel B.

– Tu povlačim granicu… Moram da idem, dobiću otkaz – dodala je kroz smeh. Ostajeda sačekamo 19. maj kada će Megan i Hari konačno reći sudbonosno "Da"!

Megan Markl i princ Hari

EPA/Stringer

Megan Markl i princ Hari, Foto: EPA/Stringer