KK Crvena zvezda
A. Dimitrijević
KK Crvena zvezda

A. Dimitrijević

KK Crvena zvezda, Foto: A. Dimitrijević

Kako saznaje "Informer", košarkaši Crvene zvezde su ove sezone primili svega tri i po plate, dok je Dejan Radonjić dobio samo jednu i upravo zbog toga bilo je i pretnji štrajkom!

Pomenuti list navodi i da je poslednja plata bila u petak kada je Evroliga za bonuse u tom takmičenju uplatila našem šampionu pola miliona evra.

Pored svega pomenutog, navodi se i da je Dejan Radonjić taj koji je uspeo da igrače nagovori da ne pokrenu štrajk.

Setimo se reči Nebojše Čovića koji je nakon osvajanja ABA lige istakao da država treba više da podrži Crvenu zvezdu, jer je situacija veoma teška u ovom klubu u ovom trenutku.

Komentari (5)

Ekica

27.04.2017 11:13

A ne tako davno , taj isti Covic koji je privatizovao klub,je pljuvao D. Vujosevica i tvrdio da je evroliga,plus kvalitetan marketing i menadzment,pune hale...dovoljno za klub a da je Dule lazov i Partizan nesposoban da se samostalno izdrzava. SAD Covic tu pricu ne pominje,a VREME je dali odgovor ko je lazov!?

moma

28.04.2017 17:32

@Ekica - Ovde se zaboravlja da je Čović,vlasnik dva kluba u istom rangu takmičenja i da oba finansira država.Posle Zvezde najveći budžet ima FMP i najveće plate.On misli da su svi neznalice i budale,pa kad kaže budžet za plate u Zvezdi je 2,5-3 mil.eura(ako i tu nije slagao),samo na to treba dodati i oko 1,5 mil.eura poreza i doprinosa,a to je već preko 4 miliona.FMP1+FMP2 ukupno sa ostalim troškovima minimalno 12 miliona eura.

miki

27.04.2017 12:01

Inače -informer -su novine od poverenja........kao i još neke

sole

27.04.2017 21:13

Covicu sta bi.sam sebe demantujes, apljuvao si Duleta Vujosevica.

Dragi

28.04.2017 00:56

Crvena Zvezda Beograd je privatni klub i neka Čović nalazi pare za njegovo finansiranje, a ne da mu država finansira njegov privatan klub. Pravu i staru KK Crvenu Zvezdu je ugasio, kako bi sam postao vlasnik kluba. Sada neka se snalazi, ali ne preko leđa svih građana Srbije.