Kornelije Kovač
RAS Srbija
Kornelije Kovač

RAS Srbija

Kornelije Kovač, Foto: RAS Srbija

Čola je jedno vreme bio pevač Korni grupe, a Kovač je napisao neke od njegovih najvećih hitova. Ipak, Zdravko Čolić mu neće pružiti podršku na koncertu koji Bata Kovač organizuje večeras u Narodnom pozorištu, kada će uz slavna imena sa naše muzičke scene izvesti neke od najlepših pesama koje je napisao.

Gostujući u jutarnjem programu na televiziji "Pink", slavni kompozitor nagovestio je da on i Čola više nisu u dobrim odnosima.

Zdravko Čolić

RAS

Zdravko Čolić, Foto: RAS

- Dok smo sarađivali sve je bilo lepo, relativno, kad smo prestali da sarađujemo onda su se stvari malo promenile, što je potpuno prirodno, ljudi se menjaju, neki postanu čudni sa ponašanjem, neki zaborave šta je bilo - rekao je Kovač, te dodao da bi ipak voleo da vidi Čolu večeras vidi u publici.

- Voleo bih večeras u publici da vidim Zdravka Čolića, pošto on neće pevati. Nije stigao da odgovori da li hoće ili neće. On zna zašto. Odgovor nije došao. Ja zbog toga nisam lio suze.

Komentari (8)

pevac

08.05.2017 19:44

Stari si ti muzicki lisac. Svi mi imamo sluha a ko vezba i lepo ga je slusati. Samo retki muskarci imaju tzv. decacki glas za uvek. Izvezbaju i eto pevaca krestavca. Narod to kaze lepo kusav putao pile do veka. obojica imaju talenta ali Kornelije je ipak jedinstven, visestruko talentovan.

ccc

08.05.2017 20:28

@pevac - Sta ti covece pricas.

Kolporter

08.05.2017 21:29

Šta truća ovaj? Dženi kismi vel mi met. Nisam ja japanac.

nedjo

09.05.2017 00:08

čola je bio i ostao jedina muzička zvezda na ovim prostorima!

W

09.05.2017 19:50

@nedjo - Zvezda ma kako da ne... dovukli su se svi iz Sarajeva da ovde "muzu" lovu, i on i Bregovic a sad i onaj treci...dokle je ovaca bice i sisanja a te ovce, to smo mi...

Sara

09.05.2017 07:06

On nije patio ni za sopstvenim detetom kada je se odrekao a ne za Čolom. Razočarao me je u poslednje vreme

Iskreno

09.05.2017 19:54

@Sara - Sa li tacno znas sta si napisala i ko ti daje za pravo da pises takve stvari???

gavrilovic

09.05.2017 09:29

Sitna dusa, provincijalna, ovaj kompozitor...Sa druge strane, pevacka i ljudska GROMADA koja se zove Zdravko Colic.Ovaj kompozitor treba da bude srecan sto mu je proslavio pesme svojom jedinstvenom interpretacijom.Bez njega one ni slucajno nebi imale takvu slavu u ovom narodu.Za dalje,nikada nisu bile dovoljno interesantne.Ili sto bi rekli napolju :"Savrseno peva Cola ovaj srpski folk"...