Saša Popović i Suzana Jovanović
Alo!/Rajko Ristić
Saša Popović i Suzana Jovanović

Alo!/Rajko Ristić

Saša Popović i Suzana Jovanović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Saši su komšije i kolege Lepa Brena i Dragan Kojić Keba, a odmah iza njihovih luksuznih domova nalazi se prostrano fudbalsko igralište.

Jedan komšija je otkrio da je policija na pragu otkrića ko je opljačkao njihovog poznatog suseda.

- Saša se ne kreće po komšiluku, ali često šeta po igralištu ovde jer mu je iza kuće. Tu ga sretnem često, Keba mu je blizu pa šetaju i trče zajedno. Baš pre neko veče sam tu video četiri policajca koja su pričala sa Suzanom. Otišli su do ćoška igrališta i gledali, nešto su našli. Mislim da je reč o sefu, da je tu bio bačen deo obijenog sefa Saše Popovića. Prvo su dva policajca stigla, a onda su došla još dva i pozvala Suzanu - otkriva komšija, koji zarad dobrih odnosa sa Sašom nije hteo da se predstavi.

- Mislimo da je to uradio neko od Popovićevih ljudi. Pred kućom je portir, tu su i rampa i kamere, kako neko da uđe, a da ništa nije odvaljeno?! Ovo nije mogao biti bilo ko, garantujem - dodaje komšija.

Saša Popović

Alo!/Rajko Ristić

Saša Popović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Očigledno da je obijanje Sašine kuće unelo nemir kod većine stanovnika prestižnog kvarta.

- I mene su pre tri godine opljačkali, a stanujem odmah u blizini. Ovo je nekad bio bezbedan kraj, nijedna od kuća poznatih tu nije bila, nekako je odjednom sve niklo. I eto, sad smo meta. Izađem na pola sata pa gledam da se vratim kući, brinem se - poručio je stariji gospodin koji živi tik do čelnika “Granda”.

Iako na televiziji deluje kao čovek iz naroda, Saša ipak živi povučeno. Komšije kažu da ga ne viđaju često.

- Čak ni ćerku Aleksandru ne viđam. Njih stalno odvoze i dovoze vozači, a nešto se i ne druže sa nama koji u naselju stanujemo. Verovatno ne želi, ipak je on poznat, a takve su javne ličnosti - kaže jedna starija gospođa. Kako su rekli u obližnjim prodavnicama i marketima, bračni par Popović-Jovanović ih zaobilazi.

- Imaju oni sigurno poslugu koja to obavlja za njih - kažu komšije.

Saša Popović

Alo!/M. Jošida

Saša Popović, Foto: Alo!/M. Jošida

 

Komentari (3)

nedjo

07.04.2018 19:57

ovaj živi ko car u zemlji srbiji

Bogi

07.04.2018 21:14

Kada se vaška najede, misli da je bumbar

Цицка

08.04.2018 08:17

Податке po pitanju sefa је дао неко ко је често у кући и ко је имао времена да све прокужи , питање је коме их је дао, кажу да иза великог криминала , ne znam koliki je ovaj kriminal ali u odnose na druge ipak je mali jer nema zrtava , стоји........... боље да не кажем ко све, razne profesije kojima bi se inace trebalo verovati, а не би сте се надали када би сте чули и били би сте јако разочарани .