Kombijem uleteo u baštu kafića!
Youtube printscreen
Kombijem uleteo u baštu kafića!

Youtube printscreen

M. S. je prvo pravio krugove po pešačkoj zoni, Foto: Youtube printscreen

Lisice na ruke su mu stavljene jer je kombijem bukvalno pregazio baštu kafića nakon što su odbili da ga usluže jer je bio pijan. Pre pet godina je na isti način demolirao jedan bar, nakon što je na aparatima izgubio 10.000 evra!

- Oko jedan sat posle ponoći M. S. je došao do bara „Tvins” na trgu Goldoni i tražio piće, ali je barmen odbio da ga posluži pošto je bio vidno pijan. Srbin je tada postao nasilan, ali se smirio kada je video policajca, pa je otišao u salu u kojoj se igrao Bingo. Međutim, sat vremena kasnije, otišao je u njegov kombi koji je bio parkiran u blizini i zaleteo se pravo na kafić rušeći tende, stolice, stolove... - pišu mediji.

 

M. S. (39) iz Srbije, koji živi u Trstu, seo je za volan belog kombija koji je bio parkiran u blizini trga Goldoni i najpre počeo da pravi krugove po pešačkoj zoni, što se može videti i na snimcima koje su građani pravili i kačili na društvenim mrežama. Potom se u jednom trenutku usmerio na baštu kafića u kojem nisu želeli da mu prodaju alkohol.

Pukom srećom M. S. prilikom divljanja nikoga nije teže povredio. Nekoliko ljudi zadobilo je lakše povrede, a među njima je bio i barmen koji nije želeo da usluži pijanog Srbina.

Nakon divljanja, M. S. se odvezao kombijem u nepoznatom pravcu. U jednom trenutku je, očigledno, shvatio šta je uradio, pa je uredno parkirao svoje vozilo i pešice se uputio ka policijskoj stanici gde se sam prijavio.

Komentari (1)

eks men

28.08.2016 19:15

mi u svakoj čorbi moramo biti mirodjija.