Kolinda Grabar Kitarović
Profimedia
Kolinda Grabar Kitarović

Profimedia

Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Profimedia

Kolinda Grabar Kitarović govorila je na svečanom prijemu povodom 25 godina međunarodnog priznanja Hrvatske i tada je pozdravila sve diplomate s kojima je "u to vreme" sarađivala, a portal Index.hr navodi da je to novi gaf hrvatske predsednice jer je tada imala samo 23 godine.

Hrvatski portal navodi da je ona 1992. godine imala 23 godine i bila studentkinja engleskog i španskog jezika na Filozofskom fakultetu.

"Pozdravljam svakog hrvatskog diplomata i diplomatkinju s kojima sam imala čast raditi u to vreme, koji su se toliko zdušno borili za našu samostalnost i nezavisnost. Nisu to bila laka vremena", rekla je sinoć hrvatska predsednica.

Ali, prema njenoj biografiji, diplomirala je 1993. godine, kad je počela da radi u Ministarstvu spoljnih poslova.

Kolinda Grabar Kitarović je pred predsedničke izbore u SAD izjavila: "Amerikanci će odlučiti ko će biti naš sledeći predsednik", i potom se ispravila rekavši "ovaj, njihov sledeći predsednik".

Komentari (5)

milijana

16.01.2017 14:10

Sta ce jadna Kolin--drica, vec da se peca na SESELJEV durdubak, a pogotovo sto se izgleda u svakodnevnom obzderavanju Srpskih cokoladica toliko prejede iliti prepapa, onda joj taj nas srpski secer toliko udari u glavu, da svaki dan sve vise lupeta. No, ja ipak mislim, da je ona sa mnogima saradjivala jos od pelena.

Ana

16.01.2017 14:11

Retard postavljen da služi po naređenju. Srećom, mi nemamo takvih....hahahahhaha

Ej

16.01.2017 18:30

@Ana - Obična laž jugonostalgičnog portala indexa u hrvatskoj jer ured predsednice je rekao gde je tada bila pa eto baš da vidimo oće li to objaviti srpski mediji

tamni

16.01.2017 18:41

Samo vi vodite brigu o Hrvatskoj presednici.Ali je Hrvatska 10 godina ispred nas mozda i vise.Dok mi tapkamo u mestu Hrvati putuju po svetu i Evropi bez viza.A mi ni na Kosovo nemozemo/nesmemo.Toliko o pametovanju.De mi recite neku dobru rec koju je vojvoda toma nama rekao.Ili Vucko koji nije znao kako izgleda voz za K.Mitrovicu kad je dobio samarcinu od siptara..haha haha

cica

17.01.2017 08:49

prestanimo komentarisati ovakve izjave. Nije gospodja nas problem! Ne vidim razlog zasto joj pridajete znacaj???