Dobrivoje Bojanić
Slobodan Pajić
Dobrivoje Bojanić

Slobodan Pajić

Dobrivoje Bojanić, Foto: Slobodan Pajić

Prethodnog dana, svoj iskaz dali su dr Dobrivoje Bojanić, ortoped, osumnjičen za nesavesno lečenje deteta, kao i roditelji malog Radenka.

Otac Milan Nikodinović, koji je pratio sva saslušanja, kaže za „Alo!“ da se neće zaustaviti dok ne sazna ko je kriv što mu je dete mrtvo!

- Užasno mi je da prisustvujem svemu tome. Mnogo mi je teško. Ali moram. Želim da saznam istinu.

Mnogo mi je teško da slušam kako pojedini radnici iz lozničke bolnice hoće da zaštite dr Bojanića izjavljujući da se ne sećaju detalja kada je moje dete stiglo u bolnicu s otvorenim prelomom ruke. Čuo sam ponovo da smo odbili bolničko lečenje, ali i pedijatra kako kaže da mu je bilo vrlo čudno što Radenku nije propisano svakodnevno previjanje rane - priča Milan i dodaje da mu nije jasno zašto lekari iz Beograda nisu Radenku amputirali ruku, ali oni će svoj iskaz dati u narednim danima.

Mališan umro u najgorim mukama

privatna arhiva

Mališan umro u najgorim mukama, Foto: privatna arhiva

- Ne mogu da se smirim dok ne saznam da li je bilo spasa mom sinu. Ne moram da budem u tužilaštvu, ali slušaću svih 56 ljudi, koliko je planirano. Dr Bojanić je tu najviše kriv, ali nisam siguran da su i lekari iz Beograda dali sve od sebe. Tamo nijedan ortoped nije bio u timu za lečenje mog deteta - naveo je on.

Komentari (4)

maki

24.11.2016 20:09

DO KRAJA !!!!!! Želim Vam puno snage da izdržite i da pomognete da spasite još koje dete od takvih nestručnih lekara

Milica

24.11.2016 21:50

Kada bi sud zaista radio svoj posao,onda bi i presude imale uticaj na ostale koji krse zakon.Ovako se stice utisak da se zlocin i nemar isplate

Irena

25.11.2016 02:06

Istrajte do kraja!Bog neka vam da strpljenja i snage.Ovo ne sme proci nekaznjeno.Ko god da je kriv mora da odgovara.Strasno je sto je moralo ovako nesto da se desi i da jedan andjeo plati zivotom da bi se neke stvari promenile u nasem zdravstvu.Odlicno svi znamo sto se tice Loznice ko nam u vecini slucajeva leci decu:alkoholicari,narkomani,psihicki bolesnici(ko je iz loznice zna o kome je rec)...Uz vas smo!NI SLUCAJNO NE ODUSTAJTE.A malog Radenka andjeli neka cuvaju

miki

25.11.2016 14:09

izvuce se oni a ti ako si covek resi to sam