Miloš Kolaković
Happy TV
Miloš Kolaković

Happy TV

Miloš Kolaković, Foto: Happy TV

Prva od njih bila je tabela sa glasovima, gde je Slađa Petrušić zauzela prvo mesto sa 42,1 odsto glasova publike.

To je pogodilo Mikija Đuričića koji je prokomentarisao da Srbija treba da se stidi. Ipak, to Petrušićevoj nije smetalo jer je tabela pokazala da ima ogromnu podršku ljudi.

Druga je bila Maca Diskrecija sa 37,8 odsto glasova, a odmah za njom i glumica Anđela Lakićević sa 10 odsto glasova publike. Slađa je bila razočarana Anđelinim plasmanom jer, kako kaže, Anđela nije ništa pokazala.

Četvrto mesto osvojila je Ava Karabatić sa 5,5 odsto glasova gledalaca. Ona se zahvalila publici, iako je naglasila da nije pozvala fanove da glasaju.

Vilu "Parova" napustio je Miloš Kolaković koji je imao najmanje vaših glasova i to 4,4 odsto.

Podsetimo, Miloš Kolaković je mesar iz Budve koji je već učestvovao u rijalitiju "Maldivi" koji se emitovao na Hepi televiziji. On je ušao u rijaliti da bi, kako je na samom ulasku rekao, smirio takmičare jer su se dosta svađali.

Tagovi

Komentari (3)

tv

26.02.2016 10:18

Iz parova uvek ispadaju mirni i dobrodusni ljudi, normalnog ponasanja i govora.To nije zanimljivo primitivnim gledaocima kojih nazalost u Srbiji ima sve vise.Daj ti svadje, prostakluke,javni seks radi seksa,kriminalce sa zivotnim pricama, neznalice, nevaspitane osobe.....tako ce Srbija lakse progutati bedu u kojoj zivi, nezaposlenost i odsustvo boljeg zivota.Ovo je dno dna!

Realan posmatrac

26.02.2016 19:16

@tv - Iz Parova ispadaju skrti i naivni. Da bi se opstalo potrebno je i uloziti u svoje glasanje. To nije neka cifra, recimo Milos bi opstao sa je neko od njegovih poslao poruka za jedno 100-200evra. Ako on kao stariji covek nije bio upucen u drustvene mreze i SMS glasanje, neko od njegovih 56 unuka kojima se hvali, morao je biti. Nakon toga bio bi jedno vreme miran i ulozeni novci bi se kroz honorar visestruko vratili. Dakle, tako se igra ova igra, a ne cestitoscu i dobrotom.

Cepidlaka

26.02.2016 12:39

Miki se uvek deklarisao kao pripadnik druge Srbije i nacionalno tolerantan, sve dok nisu ugrozeni njegovi interesi, ovoga puta velikom podrskom gledalaca Sladji i Maci.