Pod istragom:  Marko i Marija
facebook
Pod istragom:  Marko i Marija

facebook

Pod istragom: Marko i Marija, Foto: facebook

Kako nezanično saznajemo, Marija je uhapšena u okviru velike policijske akcije „Cunami“, u kojoj su uhapšeni najveći dileri droge, a o čemu je govorio i ministar Nebojša Stefanović. Prema našim informacijama, Marija se prilikom hapšenja pravdala policajcima da je drogu uzela za potrebe svog supruga. Njoj je napisana krivična prijava i nakon izlaska iz pritvora njen slučaj je predat nadležnima, a postupak će biti vođen redovnim putem.

- Dvojica dilera, koji su već odslužili kaznu zatvora zbog prodaje droge, praćeni su po izlasku na slobodu, pa je tako policija i utvrdila da im je Bulatova žena jedan od klijenata. Oni su po ranijem dogovoru ostavili kokain u Marijinom poštanskom sandučetu. Tu je bilo dva grama droge u dva paketa. To je inspektore dovelo do vrata Bulatove žene, koja je istog trenutka uhapšena - otkriva naš izvor blizak policiji i dodaje:

- Na saslušanju se privedena pravdala da kokain nije za nju, već za supruga. Ubrzo je promenila ploču, pa je priznala da je droga za oboje. Marija je takođe priznala da odranije poznaje dvojicu dilera, koji su takođe uhapšeni, i da ih je pozvala zbog nove nabavke kokaina. Bilo joj je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega je puštena da se brani sa slobode. U pritvoru se ponašala normalno. Nije plakala niti pravila probleme. Po isteku 48 sati, puštena je iz ćelije.

 

Bez obzira na porodičnu dramu i što mu je supruga sveže puštena iz pritvora, Bulat je u nedelju uveče pevao na jednom beogradskom splavu. Paparaco „Alo!“ uhvatio je Marka kako se zabavlja na bini i uživa u društvu devojaka koje su te noći slavile devojačko veče. O supruginom hapšenju nije želeo mnogo da priča.

- Najbolje je da to pitate sve koji su objavili informaciju jer bolje znaju od ostalih i mene samog - bilo je sve što je Bulat rekao u odbranu supruge.

Marija i Marko

facebook

Marija i Marko, Foto: facebook

 

Marija otpuštena iz policije

Kako „Alo!” saznaje, privedena lepša polovina Marka Bulata je pre nego što se udala za njega radila u policiji na izdavanju ličnih dokumenata. - Kad ga je upoznala je počela da zapostavlja posao, uzimala je često bolovanje i time je sama sebi „potpisala otkaz“. Teško je uklapala noćne izlaske sa poslovnim obavezama. Nije bila posebno potresena kada je dobila otkaz jer se i sama hvalila da joj suprug fino zarađuje i da je to dovoljno je za lagodan život - objašnjava naš izvor.

Komentari (13)

mladen

13.09.2016 07:16

Njoj se vidi na svakoj slici da je ukocena ,dva komadica ima dobar smrkkk.....E dao bih ti ja da cistis ulicu ,parkove ,ulaze....

vlada

13.09.2016 08:11

Sve gore od goreg.Bogoslov i policajka na kokainu.

Seka

13.09.2016 08:48

Ma sram i vas iz sredstava informisanja kolikoste im prostora dali u poslednje vreme, bar da on zna da peva, nego nije ga prijatno slusati ni kada prica a kamo li kada peva a o njoj da i ne govorim. Ko treba da bude uzor nasoj deci.

Djaslana

13.09.2016 15:31

@Seka - Ma sram tebe bilo da od zute stampe trazis da ti trazi uzor deci! Potrudi se da budes roditelj na mestu pa ce deca naci u tebi uzora, umesto sto sedis za kompjuterom.

Bina

13.09.2016 16:38

@Seka - Slazem se!

deki

13.09.2016 11:37

fina neka gospoda...

Zoran

13.09.2016 13:34

E sretne li porodice.Trebali bi i decu da imaju,kad već ovako zdravo žive.

ivan

13.09.2016 16:18

Dosta je glumio popa i kao da je neki vjernika.On je samo jedan narkoman i nista više.

vitez

13.09.2016 19:38

Ha, ha, koja kretenka, ostavila posao a ima svoje dete. Sada će da joj ga oduzmu a ona će da psuje i državu i bivšeg muža i sve po redu kako joj je napravljena nepravda.

nedjo

14.09.2016 00:21

domacica nema sta

sremica

14.09.2016 01:07

polusvet...

Dora

14.09.2016 01:30

Evo odma komentari pacenika! Pa sta ako su im nasli drogu,jaka stvar ,on je javna licnost i ne zna da peva,pa sta,to mu je posao a to sto voli da povuce koji put sa zenom nije nista lose,bolje to nego da dodje mrtav pijan i da je maltretira,naravno to niko ne bi prijavio ,ali bitno je da se osude u startu ako koriste nesto....e narode narode

tetin

14.09.2016 15:29

Ko mu dademikrofon???!!!