Tijana Ajfon
Mitar Mitrović
Tijana Ajfon

Mitar Mitrović

Tijana Ajfon, Foto: Mitar Mitrović

- Tijani su često u provodu nudili da konzumira drogu, ali ona ih je uvek odbijala i govorila: „Ja sam prirodno otkačena, šta će mi to”. Jedino čega se nije libila bio je alkohol. Međutim, porodični i ljubavni problemi počeli su sve više da je lome, pa se prvo odala alkoholu, ali brzo je „povukla ručnu”. Pokušala je da se sa problemima izbori, ali nije uspela, pa je onda jedne večeri poklekla i na nagovor jednog druga konzumirala kokain. Mislila je da će to biti kratkotrajna zabava, ali se konzumacija nedozvoljenih supstanci otela kontroli. Sad bi sve uradila samo da se istrgne iz kandži droge - otkrio nam je Tijanin drug.

Ovo leto će dugo pamtiti

Mitar Mitrović

Ovo leto će dugo pamtiti, Foto: Mitar Mitrović

Kako bismo proverili njegove navode, pozvali smo starletu koja nam je ispričala koji problemi je tište.
- Poslednjih nedelja prolazim kroz vrlo turbulentne životne situacije. Kako bih se opustila i stavila probleme na stranu, posegnula sam za porokom, odnosno, probala sam kokain. Sada sam u strahu da ne nastavim da ga konzumiram, kako mi to ne bi još više uništilo život. Želela sam samo da se opustim, a onda sam shvatila da, ako nastavim ovako, sebi mogu da napravim jos veći problem u životu - iskrena je bila Tijana za „Alo!”.

Zabrinuta za svoje zdravlje

Mitar Mitrović

Zabrinuta za svoje zdravlje, Foto: Mitar Mitrović

Inače, atraktivna starleta ovih dana boravi na Crnogorskom primorju, tačnije u Budvi, gde zavodi muškarce gde god da se pojavi. Na plaži nastaje pravi haos kada ugledaju Ajfonovu u minijaturnom bikiniju. Kao da sam pogled na njeno zgodno telo nije dovoljna, pa ih ona provocira na razne načine. Zavodljivim pokretima maže ulje na telo i rashlađuje se, a kada se tušira, namerno izbaci grudi.

18+
Klikni da vidiš sliku
Trenutno se odmara u Crnoj Gori

Mitar Mitrović

Trenutno se odmara u Crnoj Gori, Foto: Mitar Mitrović

Komentari (15)

sasa

06.08.2016 07:24

treba tebi jedan tvrd da ti skrene paznju sa problema

Ana

06.08.2016 08:15

Daj da vidim sliku. Bas sam lepa.

kokain

06.08.2016 09:33

samo ti konzumiraj docice srecni dani za tebe a posebno za SRBIJU

Bubana

06.08.2016 15:05

@kokain - Zao mi je,ima dobru dušu,ali njen način života i ono čime se bavi je horor Plašim se da će samo sa drogom, moći da pogleda svoj lik u ogledalu.X .

Misa

06.08.2016 10:00

Nije Tijana Ajfon, ona je samo jedna od stotina posrnulih, Vi ste dotakli dno, kada Vam je ona glavna vest !!!

sekulovic dusan

06.08.2016 14:21

@Misa - zasto je posrnula?devojka poznata lepa popularna jer da nije nebi bila u srpskim novinama i u okruzenje.pa belo smrcu mnogi poznati da ne nabrajam jer cela stranica mala bi bila zar ne?reziser Kusturica javno nicim izazvan na pitanje g.Marica o nekim filmu rece u tv ekrane u to sam se vreme skidao sa kokaina.to nista nije novo bolest kao sve bolesti ali leka ima a ko ima dobar dzep to moze da radi ceo zivot.

Belo

06.08.2016 10:26

Tooo lutko,samo nastavi,ne silazi sa belog.Sutra si na naslovnoj strani blica,pa kurira,ko zna mozda dodjes i do naslovne strane narodnog kuvara...

mosa parezanin

07.08.2016 02:17

@Belo - Celo selo smrce belo bio hit a i danas se rado zapeva!reklama zar ne a nio se nije ni pocesao da tu pesmu zabrani.Mozda sam je staromodan i zasostao ali mao morgen sto je nije pevao dok je bilo zakona.Dolaskom demokratije dodjose i dileri pred skolska dvorista a policija ista suruje sa belim i narko dilerima i ljudima iz senke poput Misa popularno Banane zar ne?

na primer..

06.08.2016 10:41

Kako me nerviraju ovi komentatori,sto Tijanu Ajfon.. poistovecuju sa Srbijom!Ja vise volim da je poistovecuju sa Novakom Djokovicem,na primer!Skroz suludo od nekih pojedinaca..kad se sa Srbijom koriste,kao sa nekom jeftinom floskulom!To govori koliko ne cene sami sebe!Kao kad bi zbog Carli Sina rekli,posrnula Amerika, ili lose joj se pise zbog njega ..Budalastine!Svako je krojac svoje sudbine!Ona je izabrala ovaj put i naravno da ce da je..kosta!Sve ima svoju cenu!

Čiča Gliša

06.08.2016 20:01

@na primer.. - A što bi tu Tijanu poredili sa Novakom Đokovićem?

blagoje supic

07.08.2016 00:15

@na primer.. - Tijana zivi i radi u Srbiji pa placa porez npr. za automobil itd. a novak ne zivi u Srbiji vec u Mote karlu zato sto je upravo tamo najmanja stopa placanja poreza.Tica je nasa zvezda a Novak svetska ali nikad nece biti kao Tica jer nasa Tica ima sto on nema niti ce ikada imati uprkos brdu novca.

Zoran

06.08.2016 12:35

Ovo je dno dna kada se pise o droljama,kao popularnim srpskim starletama.Umesto da se hapsi kao uzivalac narkotika i osoba koja se bavi prostitucijom,ovde joj se daje medijska paznja.

rada tomasevic

06.08.2016 14:00

@Zoran - Pa sta ?sinoc untervju g.Marica sa reziserom ili rendzerom Sa Mecevnika ili sa neimarem od Visegrada grada,pa i on direkno u kamere nicim izazvan na pitanja g.Marica o fijasku filma Arizona odgovara u to sam se vreme skidao sa kokaina.

Čiča Gliša

06.08.2016 17:49

Samo nek nastavi neprekidno da duva, nemam ništa protiv.

Сава Прокоповић из Ритопека

06.08.2016 21:53

Ми не подржавамо промет и уживање опојних дрога и психоактивних супстанци ни у једном делу. Тражимо да се примени закон. Ово женско лице мора дати изјаву на записник у полицији и пред јавним тужиоцем и да каже од кога је набављала опојну дрогу. Не може то тако. И чланак је лош. Само што не оправдава уживање опојне дроге. Било јој је мука, каже она. Па што није јела лука, него узела кокаин. Коме је данас добро.