Kupaci kostim, leto, more, plaža
Profimedia.rs
Telo, žena, bikini

Profimedia.rs

Izgledajte seksi na plaži, Foto: Profimedia.rs

Svaka žena će naći nešto na svom telu što joj se nikako ne sviđa - veća guza, stubaste noge, male grudi... Ipak, kako god da ste građeni, uvek možete da izgledate seksi, bitno je samo da volite sebe i da odaberete adekvatan komad garderobe.

S obzirom da je leto i da je sezona odmora u punom jeku, dame koje imaju male grudi najviše vremena posvećuju odabiru kupaćeg kostima koji će izgledati lepo na njima iako nemaju bujno poprsje.

Ukoliko želite da zasenite momke na plaži, evo nekoliko saveta kakav kupaći da izaberete.

Dalje od tamnih boja

Jednodelni ili dvodelni kupaći - svejedno je, dokle nije crne boje. Na malim grudima lepše stoje svetle i vesele, da ne kažemo drečave boje. Poželjni su i kupaći koji imaju šaru. 

Pliće, dublje korpe, trouglići?!

Ukoliko imate manje grudi, vi ste srećna žena. Dok mnoge žene moraju da jure adekvatne korpe, kako im grudi ne bi ispadale iz kostima, vi možete da birate gornji deo koji vam se sviđa. Ukoliko želite da budete seksi, bikini top je prava stvar, i to onaj bez sunđera. Možete da se igrate i sa plitkim korpama, a učinite da vam grudi izgledaju bujnije uspomoć silikonskih dodataka ili jastučića.

 

Komentari (2)

Pera Detlic

17.07.2017 12:17

Da sam ja zena i da imam male grudi ja grudnjak ne bi ni nosio.... cega ima da se stide?

XXL

17.07.2017 12:41

NEMA male, velike grudi ima samo - LEPE. Naravo za svačiji ukus kako se ko opredeli. A grudnjak nije ni bitan i ne treba da ga nose.