Spavanje na leđima
Shutterstock
Spavanje

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Đavo

Ako đavo govori sa vama i izgleda prijateljski, bićete suočeni sa iskušenjima. Ako se borite sa njim, odolećete iskušenjima. Juriti đavola predskazuje sreću. Bežati od đavola označava svađe i klevetanje. Ako vidite đavola u nekom koga znate, ta osoba možda pokušava da manipuliše vama.

Đak

Sanjati da ste đak predskazuje veselje. Videti đaka znači dobitak, nasledstvo. Tući đaka znači da će vas snaći velike brige.

Đubre

Iznošenje smeća simbolizuje odbacivanje sveg smeća koje vas sprečava da se ostvarite u životu. Iznošenje smeća simbolizuje odbacivanje svog smeća koje vas sprečava da u životu ostvarite uspeh. Proći pored ili kroz smeće označava nadilaženje negativnih uticaja i time otvora put ka sreći i uspehu.

Đurđevak

Simbolizuje povratak sreće, čistoću srca, poniznost i sreću u ljubavi. Legenda o đurđevku govori da je ovaj cvet nastao od Evinih suza kada je morala da napusti rajski vrt. Takođe se veruje da ovaj cvet štiti od zlih sila.

Đubrište

Nesvesni um vam možda govori da je vreme da napravite veliko spremanje u svojim mislima i osećanjima da bi se napravilo više mesta „u ormaru“. Đubrište može da bude simbol društvenog skandala ili neuspešnog poslovnog poduhvata. Ova vrsta sna je često dvosmislena, ali se obično smatra pozitivnim znakom. Ako u snu padate na gomilu smeća, da treba da razmislite o svojim starim navikama, predstavama i predrasudama.

Đubrivo

San o đubrivu za biljke označava nove izvore prihoda. Možda ste željni da naučite nešto novo i proširite svoje trenutno razumevanje života. Možda ste završili sa potragom za mudrošću i samo pasivno čekate da vidite šta će da se desi. Videti kako se đubrivo upotrebljava odnosi se na procese rasta.