Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Nije povoljan dan za donošenje važnih odluka. Najbolje bi bilo da se danas ne opterećujete poslom previše. Ako možete uzmite slobodan dan ili se jednostavno distancirajte od obaveza.

LJUBAV: Imate prevelika očekivanja od jedne osobe. Pokušajte da ipak budete malo realniji. Moguće je da tražite ljubav na pogrešnom mestu i da će vam se danas otvoriti oči. Bolje ikad nego nikad! Okrenite se novim poznanstvima...

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa krvnom slikom kod vas, pa povedite računa o tome. Potrudite se da poboljšate svoju ishranu, da unosite više kvalitetnijih namirnica i poradite na stvaranju zdravijih navika.

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti neku vrstu nagrade ili bonusa za dobro obavljen posao u prethodnim danima. Pred vama je povoljan dan u kom ćete imati neki dobitak. Zadovoljstvo poslom je naglašeno.

LJUBAV: Mogući su manji konflikti sa voljenom osobom koja vas dovodi u veoma neugodan položaj. Čini vam se da neke stvari radi namerno, samo kako bi isprovocirala vašu reakciju. Veza vam je u krizi.

ZDRAVLJE: Čuvajte se eventualnih povreda pri fizičkoj aktivnosti. Budite obazriviji, a pogotovo pazite na noge i zglobove. Takođe, koncentracija vam je malo oslabljena, pa se pazite i u saobraćaju.

BLIZANCI

POSAO: Povedite računa da ne napravite neku grešku na poslu usled nedostatka koncentracije koji vas je zadesio danas. Skloni ste manjim propustima ali ništa ozbiljno ne bi trebalo da se desi ako samo malo budete pažljiviji.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete konačno dobiti pažnju od osobe koje vam se dopada već neko vreme. Sada je pravi trenutak da joj pokažete da i sa vaše strane postoje emocije i da želite da poznanstvo pretvorite u nešto konkretnije.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate zdravstvene probleme. Možete da očekujete sasvim pozitivan dan u kom ćete imati dovoljno energije za sve svoje planove. Nemojte da se brinete i uživajte!

RAK

POSAO: Pred vama je dosta komplikovanih poslovnih obaveza ali ste svesni da ih morate do kraja završiti. Spremni ste da uložite svoju energiju i trud u posao jer znate da će vam se to dobro isplatiti.

LJUBAV: Pokažite svoju naklonost prema osobi koja vam se dopada i na taj način ćete biti korak bliže ostvarenju veze. Moguće je da ćete sa njene strane dobiti potvrdu emocija. Nema razloga da čekate na bilo šta!

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa oticanjem nogu, pogotovo ako ste već ranije imali višak vode u organizmu i tegobe vezane za to. Možda je došlo vreme da se javite svom lekaru radi redovnog pregleda.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete prihvatiti novo radno mesto koje od vas zahteva maksimum posvećenosti. Pred vama je period u kom ćete naporno raditi ali kada sve budete završili, dostićićete veliki uspeh.

LJUBAV: Moguće je da vam smeta to što partner pokazuje dosta ljubomore u odnosu sa vama. To vas nekako opterećuje. Pokušajte da razgovarate sa njim o tome kako njegovo ponašanje utiče na vas.

ZDRAVLJE: Manji pad energije je moguć tokom današnjeg dana, pa vam se ne preporučuje neka intezibna fizička aktivnost. Najbolje bi bilo da sebi date malo vremena za odmor i opuštanje i da se ne forsirate.

DEVICA

POSAO: Pruža vam se šansa da ostvarite veliki poslovni uspeh, na vama je samo da iskoristite priliku koja vam se ukazala! Potrudite se da ostavite dobar utisak na ljude koji vam mogu biti važni za posao.

LJUBAV: Vašem partneru imponuje pažnja i ljubav koju mu pružate, sledi vam prijatan dan pun lepih romantičnih trenutaka. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas flert sa jednom strastvenom i senzualnom Škorpijom.

ZDRAVLJE: Pomalo ste uznemireni. Niste uspeli da pronađete ono što ste tražili i muče vas neke unutrašnje dileme i nesigurnosti. Potrebno vam je neko vreme da ponovo u sebi pronađete osećaj mira i zadovoljstva.

VAGA

POSAO: Postoji osoba u koju nemate dovoljno poverenja, pa je svakako važno da poslušate svoju intuiciju i da ne ulazite u poslove sa njom. Nemojte da rizikujete danas jer biste mogli da napravite veliku grešku.

LJUBAV: Moguće je da ste opterećeni nekim drugim problemima i da niste preterano fokusirani na ljubav. Jednostavno vam odnos sa voljenom osobom danas nije prioritet i srećete se samo onako, u prolazu.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva. Skloni ste alergijskim reakcijama, iritacijama, ekcemima, i sličnim problemima. Povedite računa o tome i nemojte da zanemarujete probleme. Dermatolog će vam prepisati adekvatnu terapiju.

ŠKORPIJA

POSAO: Povedite računa o saradnicima koji bi mogli da budu ljubomorni na uspeh koji ste vi do sada ostvarili. Nije svako sasvim iskren prema vama, neki su jako zavidni. Ne otkrivajte previše da kasnije ne biste zažalili.

LJUBAV: Voljena osoba vam zamera da joj ne dajete dovoljno pažnje. Potrudite se da to promenite. Ako budete uradili ono što je do vas, veza može da napreduje. Ako ste slobodni pred vama je zanimljiv dan.

ZDRAVLJE: Moguće su aritmije i manji srčani problemi. Ukoliko ste već imali slične tegobe obavezno se javite lekaru. Međutim ako inače niste skloni takvim problemima, dan bi trebao da protekne mirno.

STRELAC

POSAO: Vreme je da se suočite sa problemima i dugovima iz prošlosti ako želite uspeh u budućnosti. Sada je pravi trenutak da preuzmete kontrolu nad nekim stvarima i da date svoj maksimum!

LJUBAV: Imali ste neke nedoumice u vezi voljene osobe i sada ste konačno uspeli da ih rešite. Osećate se daleko lakše. Konačno imate ponovo utisak da ste pronašli pravu ljubav i da vaša veza ide u dobrom smeru. Vratio vam se optimizam!

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas. Podložni ste zdravstvenim problemima, upalnim i bolnim stanjima kao i povišenoj temperaturi. Moguć je pad imuniteta nakon kog će uslediti neka virusna infekcija.

JARAC

POSAO: Moguć je manji gubitak tokom današnjeg dana pa nije preporučljivo da rizikujete na poslovnom planu. Generalno bi bilo dobro da se potrudite da obavite samo najosnovnije obaveze i da se držite rutine.

LJUBAV: Posvećeni ste komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Želite da joj pokažete koliko vam je stalo do nje. Uspećete da osvojite njeno srce i da dobijete pozitivnu povratnu reakciju sa njene strane.

ZDRAVLJE: Pred vama je generalno dobar dan u kom ćete se osećati sasvim solidno. Ne očekuju vas veći zdravstveni problemi. Prijaće vam da budete što više u prirodi i na svežem vazduhu.

VODOLIJA

POSAO: Imate mnogo energije i planirate da je utrošite na posao! Očekuje vas mogućnost da pokažete svoj pun potencijal! U narednim danima će vam se ostvariti želja da napredujete i dođete do bolje poslovne pozicije.

LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. I dalje delite jake emocije i strasti. Pred vama je povoljan period u kom ćete ozbiljno razmatrati i ideju vezanu za proširenje porodice.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi! Osećate se jako dobro i može se reći da pucate od zdravlja. Pred vama je veoma povoljan dan tokom kog nećete imati ni jedan razlog za brigu. Uživajte i posvetite se onima koje volite.

RIBE

POSAO: Nemojte da odustajete od svojih ciljeva! Doneli ste veoma hrabru odluku i važno je da se toga držite. Ako budete ostali odlučni i istrajni postićićete veliki uspeh, bez obzira na ono što drugi o vama pričaju.

LJUBAV: Pokušajte da oprostite svom partneru neke sitne greške koje je napravio i ponovo ćete oboje biti srećni. Kompromis je jako važan da bi ljubavni odnos trajao na duže staze. A niko nije bezgrešan.

ZDRAVLJE: Potrudite se da stvarate zdravije navike. Generalno sada nemate neke veće probleme na polju zdravlja ali je važno da na vreme počnete da vodite računa o svom telu i njegovim potrebama.