Zoran Milanović
Profimedia
Zoran Milanović

Profimedia

Zoran Milanović, Foto: Profimedia

Jedan od branitelja, Dražimir Jukić, naime, koji je s Josipom Klemmom bio na sastanku, tvrdi: "Nismo mi to snimali. To je snimala druga strana."

Druga strana, u ovom slučaju sam Milanović, objašnjava: "Skužili smo to, ali smo šutjeli i smijali se. To govori o karakteru nekih ljudi, ne svih".

 

Branitelji to negiraju, a Jukić, kako prenosi Tportal, kaže:

"Nismo mi snimali, nismo mi toliko napredni".

Na opasku da danas svako mobilnim može da snimi šta hoće, primećuje: "Mislim da to nije snimljeno mobitelom, predobro se čuje".

Za Tportal on tvrdi da je snimio neko iz SDP, te da je reč o unutarstranačkim sukobima, aludirajući da je "neko iz samog SDP-a smestio Milanoviću".

Komentari (3)

Сава Прокоповић из Ритопека

25.08.2016 14:20

Једном усташа, увек усташа.

Кутузов

25.08.2016 14:35

Ово се види да је милановић знао за снимање,унапред спремљен говор.За кампању све.

Драгомир

26.08.2016 07:25

ЗОРАН МИЛАНОВИЋ!Па,бре,бато,пола Шумадије са околним областима носи име Зоран или презиме Милановић!Да смо ШАКА ЈАДА презнајем само ако нас упоређавају са Кином!Бато,милијарда и неколико стотина милојона!Па сада види ти то! Па каже ... Срба има дупло више него ТАКОЗВАНИХ хрвата!Онда сабирамо - срби + такозвани хрвати а срби су испада да НЕМА ХРВАТА?Хрвати не постоје јер је то измишљена нација.ПС.Када би српска војска ушла у Загреб да ли би било цвећа?Шта мислите о тој теми?НАРАВНО ДА БИ БИЛО!