Danijel Pavlović
Promo
Danijel Pavlović

Promo

Danijel Pavlović , Foto: Promo

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Knez je želeo da izvede baš tu pesmu 2015. godine u Beču, gde je predstavljao Crnu Goru, međutim, to mu nije pošlo za rukom.

- Knez je bio oduševljen „Ružom sudbine“. Pesmu mu je pustila Marina Tucaković, koja je pisala tekst, dok je Danijel Pavlović komponovao muziku. On je odmah izrazio želju da baš tu numeru otpeva na „Evrosongu“, ali u tome nije uspeo - otkriva naš izvor i dodaje da su čelnici Radio-televizije Crne Gore tada insistirali da otpeva „Adio“ Željka Joksimovića.

- Knezu je tada bilo krivo jer mu je „Ruža sudbine“ baš legla, bila je potpuno po njegovom ukusu i bio je uveren da bi sa njom ostvario visok plasman u Beču, međutim, bio je prinuđen da posluša nadležne u Radio-televiziji Crne Gore i izvede Joksimovićevu pesmu. Naravno, i ta numera je lepa, a i 13. mesto koje je osvojio uopšte nije loše, ali bilo mu je baš krivo što nije mogao sam da odluči - zaključuje naš sagovornik.

Knez

screenshot Youtube

Knez, Foto: screenshot Youtube

Njegove navode potvrdio nam je i Danijel Pavlović, kome je drago što će pevati svoju pesmu na ovogodišnjoj „Beoviziji“.

- Tačno je da je Knez želeo da sa „Ružom sudbine“ 2015. godine ode na „Evrosong“. Zašto se to nije desilo, više nije ni važno. On je svakako tada prestavio Crnu Goru jednom predivnom pesmom - rekao nam je brat Marije Šerifović, koja je 2007. pobedila na „Pesmi Evrovizije“ pevajući „Molitvu“.

Podsetimo, Srbija svog predstavnika na „Evrosongu“ bira u utorak, 20. februara u 21 sat, u Centru „Sava“. Takmiči se 17 kompozicija, a ovo je prva „Beovizija“ koju Radio-televizija Srbije organizuje posle devetogodišnje pauze.

 Pročitajte još: