Granični prelaz Batrovci
AP/Darko Vojinović
Granični prelaz Batrovci

AP/Darko Vojinović

Pobeda Srbije je klasična sigurica po kladioničarima, Foto: AP/Darko Vojinović

Gotovo da nema kladionice van Hrvatske koja ne smatra da će, s obzirom na prikazanu igru u prva dva seta, Srbija i treći dobiti bez većih problema i trzavica. Zato je većina kladionica na konačni rezultata 3:0 stavila kvotu 1,1, a ima i onih koje uopšte nisu zainteresovane da ovaj meč stave u ponudu. 

Kvota da bi Hrvatska mogla da dobije naredni set je 19,50, a da izjednači čak 57,75.

Ukoliko biste igrali na konačnu pobedu Hrvatske, odnosno preokret do 2:3 (iz keca u dvojku), obogatili biste se jer je prosečna kvota 1.000.

DOŠLO TAKVO VREME

Sve više Srba za savez sa Rusijom!

Hladnoća, Sibir

Profimedia

Ovde nema tropskih vrućina, Foto: Profimedia

Sve više građana Srbije smatra da bi našoj zemlji više odgovarao savez sa Rusijom, nego učlanjenje u Evropsku uniju, saopšio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Istraživanje koje je sproveo RHMZ pokazalo je da 54,46 odsto od 2.482 puloletna ispitanika smatra da bi taj savez bio kudikamo prikladniji, a kao najčešći razlog navodi se da je "došlo takvo vreme".

Građani, naime, smatraju da bi savez sa Rusijom obezbedio nesmetano putovanje u Sibir tokom letnjih meseci, te da bi to bio idealan način da se prežive tropske vrućine koje su ovog i prošlog meseca zadesile ne samo našu zemlju, već i one kojima politički težimo, odnosno države Evropske unije.

Ovaj savez bi zato bio najbolja varijanta ne samo za preživljavanje vrućina, već i kudikamo jeftinija destinacija za letnje odmore u odnosu na tradicionalne u kojima naši turisti provode letnje godišnje odmore.

EKSKLUZIVNO!

Otkrivamo zašto je Mimoza kandidatkinja za kosovsku premijerku!

Mimoza Kušari Ljilja i Pecoli

Facebook

Mimoza Kušari Ljilja, Foto: Facebook

Mimoza Kušari Ljilja kandidatkinja je za premijerku Kosova, objavili su u petak mediji na albanskom jeziku! Ova informacija iznenadila je poznavaoce političkih dešavanja u južnoj srpskoj pokrajini, ali "Alo!" otkriva zašto se do tog predloga uopšte i došlo!

Naime, kako otkriva naš izvor blizak zainteresovanim stranama za premijersko mesto u Prištini, problem je nastao zbog toga Demokratski savez Kosova, Alijansa za novo Kosovo i Alternativa, imaju previše ratnih zločina koji smatraju da im po zaslugama pripada ta pozicija.

- Ramuš Haradinaj je dugo slovio za glavnog kandidata, s obzirom na ratne zločine, pardon, zasluge, ali su onda počeli da se javljaju i drugi koji smatraju da po tom pitanju nisu ništa manje zaslužni od njega. A do toga se došlo nakon Tačijeve munjevite političke karijere, bazirane na projektu "okrvari ruke, pa se baci na politiku". Da bi se izbeglo takozvano "nadgornjavanje", odnosno dokazivanje ko je više okrvario ruke i time zaslužio da zasedne u premijersku fotelju, odlučeno je da se izvuče neutralan kandidat. E, sad... Biće problema ako se ispostavi da i Mimoza Kušari Ljilja ima slične zasluge, pa se zato nadamo da je u vreme rata na Kosovu stvarno bila u izbegličkom kampu u Makedoniji - otkriva naš izvor.

 

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (1)

Scwarcwolf

13.08.2017 09:55

Sta smo dobili ovi nasi lazovi i prevaranti su opet dozvolili da nam pokvarena robe bez inspekcije dolazi u Srbiju.