Kim Kardašijan
profimedia
Kim Kardašijan

profimedia

Kim Kardašijan, Foto: profimedia

Mozak iza cele operacije Kardašijan, Kris Džener, posvetila je svoj život tome da osigura svojim ćerkama svetsku slavu i bogatstvo i sada sigurno zadovoljno trlja dlanove. Danas su njene ćerke uzor devojkama širom sveta koje žele izgledati poput njih, a slavne sestre i za svoj besprekoran izgled mogu delimično zahvaliti bjuti trikovima svoje mame.

Ako ste mislili da Kardašijanke koriste isključivo skupe kozmetičke proizvode, onda će vas sigurno iznenaditi ovaj trik za njegu lica koji je Kim Kardašijan podelila na svojoj web stranici, jer je potpuno besplatan.

Kim Kardašijan na nedelji mode u Parizu

Profimedia

Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Slavna starleta otkrila je da ju je mama naučila da lice nakon umivanja protrlja vrućim peškirom i na taj način ukloni mrtve ćelije kože.

- Piling je ključan deo bjuti rutine za blistavu i čistu kožu, a vruć peškir imaće isti efekt kao i neki skupoceni kozmetički proizvod - navodi Kim, što potvrđuje i njen besprekoran ten, a 37-godišnja rijaliti zvijezda otkrila je i da će tom bjuti triku naučiti i svoje ćerke, Nort i Čikago, kada odrastu.

Kim Kardašijan

Profimedia

Kim Kardašijan, Foto: Profimedia