Nada Zeljković
Screenshoot Youtube
Nada Zeljković

Screenshoot Youtube

Nada Zeljković , Foto: Screenshoot Youtube

Kristinina mama Nada Zeljković izbegavala je konakt sa medijima, pa se svega nekoliko puta pojavila u emisijama, a rešila je da konačno prokomentariše zbivanja u Beloj kući.

- Teško je, naravno. Sve mame koje se više eksponiraju nego ja one misle da više pate nego ja. Varaju se. Jednako nas boli. Ali kad pogledamo, svaka je žena plakala i patila. Sve smo patile zbog ljubavi u ćošku skrivene. To je sve normalno. I sve smo preživele, preživećemo i ovo. Ne možemo mi sad meriti, ovu više boli, ovu manje - rekla je Nada i objasnila:

- Kristina i ja ne napadamo žene. To je naše pravilo. Mi nikad ne napadamo žene, a mislim da je to svima i jasno - kaže Nada. Kijina mama tvrdi da njenoj ćerki nije bio neophodan ovaj vid reklame, što se ne može reći za Slobu i Lunu.

- Svugde u svetu su jedan i jedan - dva. Radiš - imaš, ne radiš - nemaš. Ja moram da razmišljam o svom poslu. Tako isto i o šoubiznisu možemo da razgovaramo. Život je šoubiznis za Slobodana Radanovića i za njegovu porodicu. Šoubiznis je i za Lunu i za njenu porodicu. Izuzmite vi nas dve, mi smo radnice. Mi radimo, šta mi imamo od svega toga? Mi imamo samo sramotu u gradu. Realno. Šta će ona imati od toga? Postaće poznata? Koji je njen posao, da konobariše u avionu, kao ja u restoranu. Mi uživamo u našem poslu. Ja ceo život radim kao konobarica i ponosna sam na to. Šta fali nama konobaricama - iskrena je bila Kijina mama. Njoj nimalo nije lako da gleda svađe između Slobe i Kije i dodaje da je neke reči posebno pogađaju.

Kristina Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kristina Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

- Nju pogađa što Sloba kaže da je ona materijalista. Ona jeste materijalista, ali da zaradi svoj novac, nije materjalista da od drugog uzme - rekla je gospođa Zeljković. Iako je situacija koja se desila u rijalitiju "Zadruge" slična španskoj sapunici, Kijina mama ima razumevanja i za Lunu, koju većina optužuje za sve što se desilo.

- Nekad mi je tako žao Lune. Ona je tako rastrzana. Sloba i Kija moraju da raščiste, jer je on definitivno nedorečen. Kristina mu je lepo rekla: "Ako sam te ja dresirala da se onako ponašaš, da budeš kulturan, onda sam uspela". A ovo sad što je skinuo masku i psuje... I ona je opsovala, a inače ne psuje. Nju je vaspitala moja mama i mi u kući ne psujemo - objasnila je Nada Zeljković.

Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

 

Komentari (41)

bata

11.02.2018 15:58

E ovo je prava majka. Bravo majko! Razume i svoje i tudje dete. Nismo mi sudije da sudimo drugim osobama.

Goca

11.02.2018 16:55

@bata - Bravo majko!!Razija nauci nesto od ove gospodje,ali bojim se da je kasno!!

rebeka

11.02.2018 20:24

@bata - Divna, vedra i mudra zena! Uzivajte Nado, sve prodje, a Vi ste podigli stabilno i vredno dete koje zna sta radi. Hvala Vam za sve proslave i one druge koje ne bi bi bile iste bez Vas! Pre dve ned sam dosla u Zr i odvela mamu na rucak, sve je bilo ukusno, ali dosadno. Vi ste kao clan porodice, koga bez stida pitamo otvoreno za sve zelje, to je vas dar, neposrednost i dobrota!

Saša

11.02.2018 20:59

@bata - Majke braneći svoje dete uvijaju istinu u oblandu.Vrlo dobro poznjete svoju ćerku i znate njene karakterne crte Obrazovanje, pa bilo toi hotelijarstvo je uslov da neko obavlja odredjene poslove, a ne znači biti čovekOna to prema Slobi nije bila.On je živeo njen život a ne svoj.Konačno je doneo odluku i izabrao nešto što je dobro za njega.Oni su dva različita sveta.Njihova veza je prsla odavno.Ona moa prihvtiti činjenicu da je ne voli,njihovi putevi su se razišli.Izgubila je dobru investiciju.Si

sir i kajmak

11.02.2018 16:21

To su sve "foliranti" radnici na privremenom radu u Zadruzi koji pale neke jadnike da ih komentarisu ja se izuzimam jer mi je ovo prvi i poslednji put da napisem nesto u vezi dzukaca koji komentarisu u sustini ove pametne ljude i vredne ljude koji igraju u rijalitiju i ljudi rade za novac kao i svaki drugi posao , ovo pisem zbog komentatora da se ne pale i ne prikazuju celom svetu koliko su glupi .

Beton

11.02.2018 19:06

@sir i kajmak - Izuzeti hajde oduzmi se.....

draga majko

11.02.2018 21:17

@sir i kajmak - Normalno je štob ranite svoje dete.Istinu i te kako znate.Samo je prikrivate.Kristina je njega varala u braku i vezi.Taj brak nije faktčki ni postojao, sem venč;nog lista od 5 mesec ikoji je ništav.Ona je sebe razgolila u i pokazala svoje pravo lice.Maske su pale.kontrolu je totalno izgubila.Ušla,srećno zaljubljena u Andriju, da bi njega prevarila sa Fičkom..Pokriva istinu nekim mucanjem,isprekidanim rečima,pola sata priča a ništa ne kaže.Dajte dosta više foliranja, pročitana je

bravo

11.02.2018 16:53

gospodjo. postovanje Vama i vasoj cerki. malo ko bi imao onoliku kontrolu. Kija do pobede mada po meni ona je vec pobednik.

Isidora

11.02.2018 21:08

@bravo - Šta reći, majka ..Sloba ima hiljadu razloga, zbog kojih će to učiniti. Super je lik, ne želi da iznosi"prljav veš" iz svog odavno propalog braka. Lunina jedina greška je, što ga voli, ona nije rasturila njihov brak, to nema veze sa realnošću.Kristina je manipulator, folirant i lažov.Ona njega "dresirala",izgleda da ste vi nju dobro obučili i vaspitali. Pljuje, vredja, omalovažava ga užas,kakva je to žena. Bez ponosa i dostojansta. Njen ego je uvek u prvom planu.Iskompleksirana i isfrustrirana.

IKA

13.02.2018 07:08

@bravo - Da pobednik, ali MANIPULACIJE,Srbija je anketom pre neki danizbacila dajej najveći u Zadruzi. Svi su je pročitali.Srbija ne voli lažove, neiskrene i loše ljude. Ona je hodajuće zlo. Nikoga ne voli semsebe i novac.To je njena osnova.Morl naniskom nivou. Ego izražen. Nema emocionalnu inteligenciju. Brak im je pukao jer u njihovoj jvezi nije bilo ni gram ljubavi,poštovanja i uvažaanja. Samoživa je. Ona ne poštuje nikog, video se njen odnos prema Žiži,prema Mariji idr.

alek

11.02.2018 17:08

Mama Nadica prava gospodja.Svaka cast !

Mamina istina

11.02.2018 20:50

@alek - Imali ste smamotu i pre rijalitrija.Ona je ta koja je varala,/Tv PINK je objavio i izneo dokaze/.U pitanju je fudbaler Stefan Š./ itd.Istina polako a sigurno kuca na vrata.Sloba je iskren, čestiti i divan mladić,ziuzetan talenat.Jedino što ima da rasčisti sa njom to je njen novac u vezi spota.Nikad neće više biti sa njom,jer voli ludo Lunu.Vaspitanje je da ga,vredja,omalovažava.Mamanipuliše i folira se.Laže da i sama misi da je to istina Luna ima svog čoveka koji je voli i ostaju do beskonačnost

Ana

11.02.2018 17:08

Svaka cast gospodjo.slSve ce to narod pozlatiti kad tad

Marija

11.02.2018 18:55

@Ana - E, ovo se zove majka. Ovo je gospodja. Ova ne vredja kao Anabela, ne preti, iako bi imala razloga,koliko joj tamo cerku satanizuju. Zaista divna zena, skromna i kulturna. Pa i cerka joj takva. Satanizovali je zbog Lunjare,svi, ona se smeje,ne psuje,ne vredja. Nije splavarka,prosta i nevaspitana.

Ilona

11.02.2018 19:58

@Ana - Ulaskom u Zadrugu izjavila je da je srećno zaljubljena u Andriju, da bi i njega prevarila sa Filipom u rijalitiju. Najneprimerenije je vredjala Slobu, omalovažavala i degradirala.Ogovarala u lajvu, po ćoškovima i dr. Sve što je iznosila je daleko od prave istine i to dobro znate.Brak od 5 meseci je ništav pred Zakonom.Oni dve godine nisu bili intimni, već su delili stan kao cimeri.O čemu mi pričamo?.Mag manipulacile i laži je. Sve stvari izvrće u svoju korist da bi sebe oprala.Slba je vrh mladi.

denis

11.02.2018 18:45

Razija iako procita nece nista da razume, zato je tu i gde jeste!

Ivana

11.02.2018 18:57

To je gospodja. Ne pojavljuje se na TV, retko i u novinama, ne zeli popularnost,radi svoj posao, i kada kaze, kaze iskreno i cisto. Bravo Gospodjo. Vidi se da ne pripadate nikakvom plemenu. Saljite komentare

Ceda

11.02.2018 19:13

Postovana gospodjo Nadice.SVAKA VAMA CAST. Vi ste primer PRAVE majke a i cerka vam je ekstra. Ni jedna na njenom mestu nebi bila tako fina, kulturna i pozitivna bez obzira na sve manipulacije od strane onih koji to sebi nebi smeli da dozvole. Vi ste VELICINA za prostu i bezobrazno upornu Anabelu koja ne bira sredtva da uda cerku i dobije prvu nagradu u rijalitiju. Na tv.i u ostalim medijima izigrava nevinasce i briznu majku a zapravo je sve suprotno. Ona rezira sve pakosti, to vise nije tajna.

Konfucije

11.02.2018 21:14

@Ceda - Do juce su bili totalni anonimusi. Ulaskom kcerke u Zadrugu, obe su dobile medijski prostor, a kcerka i honorar. Sve sto je njena kcerka trazila od Zadruge , dobila je , pa , i licnog mentora - pretorijanca, Micu. Za sramotu, sama je kriva , nastala kao posledica ponasanja i iznosenja svoje intime u Zadruzi.

Diana

13.02.2018 06:55

@Ceda - haha ha, kumo smanji jdoživljaj..."fina,kultuirna, ekstra", kao i vi... Kuda ide ovajsvet... narodSrbije ni glup ni naivan, vama je manipulacija ifoliranje stečena osobina očigledno. Bivša je sve sem toga, a već je pokazala koliko vredi...Svi suje pročitali ,vrlo brzo....

Ana

11.02.2018 19:21

Dragi gledaoci, posto niko ne reaguje na ocaj vecine gledalaca, vec su odlucili (na Anabelin zahtev), da Luni povecaju honorar jer navodno "ona drzi gledanost", sto, svi znamo da nije istina vec suprotno, trebalo bi da se organizujemo, nadjemo nacin i postignemo dogovor kako da spasemo gledaoce, posebno mlade kojima Luna valjda treba da sluzi za primer. Razmislite malo o tome i dajte predloge. Svima ce nam laknuti kad Luna izadje.Mocicemo da gledamo rijaliti a ne da menjamo kanal zbog nje.

Igor

12.02.2018 02:27

@Ana - Baš naproti, Zadruga se gleda zbog jMikija, Lune,Slobe, Mace, baneta, Miljane, idr.zato ne lupetajte i ne izmišljajt po portalima koje kake gluposti svojstvene polupismenom setu. Dosta više manipulacija i foliranja, izveštili ste se Očigledno to vam je stil življenja. Bivša treba adobije štu kartujšto pre, jer jsamo svadje narod ukući i pametuje. Totalno je izgubila kormilo. Šta hoćete, postala je WC Fičkova djejvojka, i prearila ljubavnika Andriju... totalno je izgubila kontrolu nad sobom...

Lala

12.02.2018 15:49

@Ana - Da se skupimo i direkt Šimanovci!

MIONA

11.02.2018 20:03

Njihov brak je pukao u startu, tako da izmedju njih nije ostalo ni LJ od ljubavi... Svako je radio šta je hteo po svom nahodjenju. Da nije ušao u Zadrugu on bi već bio razveden. To što bivša izigrava ludilo po medijima to je posebna priča, to je njen stil dobro poznat svima. Dobila je medijski prostor i malo reklame.. Igra prljave igre , koje su provaljene.Pokušava da mu napravi pakao od života,nepotrebno. Svesna je da ga je izgubila,Luna je njegova žena za sva vremena.Najviše voli sebe i novac.

mirror

11.02.2018 23:35

@MIONA - ne mogu da zamislim da dve osobe mladi pravi zdravi ne vode ljubav po dve godine šta izigrava gospođa Kija On je mlad njemu je stalo do seksa a ona ga ima i previše možda i zato joj nije stalo do Slobe.

mileva

11.02.2018 20:10

bravo gospodjo svala cast to je kultura vredne radne svaka vam cast a luna neka se valja po krevetu onako prljava i krestava fuj fuj kija do pobede

Viki

11.02.2018 20:18

Ona najviše voli sebe i novac.Njen ego je uvek u prvom planu, ja , pa ja,kupila,dala itd. a gde je njegov novac od svirki? Pljuvala i najprljavije vredjala Slobu.Svojim ponašanjem i činjenjem samu je sebe patosirala. Ona je Slobina daleka prošlost. Žena njegovog života je Luna.Povredjena je sujeta jer je izgubila iskrenogčoveka i dobru investiciju,jer njoj je novac osnov svega.Mag je manipulacije i foliranja. Svi su je pročitali.Bitan joj je medijski prostor ,jer ko bi čuo za nju da nije Slobe

Miljan

11.02.2018 20:21

Usla je ovde zbog novca i da samoj sebi dokaze da moze da ga vrati i da ce nastaviti kao kuce da trci za njom kada udje. Sad kada je videla da je i ne gleda vise, okrenula na patetiku i na "divne zajednicke trenutke". Sto ga nisi cenila dok je bio sa tobom? Ni jedan muskarac nece pozeleti drugu ako pored svoje zene ima sve. Ova se vidi iz aviona da je najobicnija ku*ka. Iskompleksirana i zeljna medijske paznje i novca. Dno dna!!! Luna barem nije namazana ni zlobna kao ova!

Ovaj...

11.02.2018 23:31

@Miljan - ...komentar si vec pisao, copy-paste... Svasta.

Lika

12.02.2018 08:43

@Miljan - A ko nije ušao radi novca! SARA I UVKE DO POBEDE!

Neko

11.02.2018 22:07

Mina ubacila Luni pismo u kapuljacu!!!

Zasavje

11.02.2018 22:08

Luna dobila pismo ,Mina joj dala

micko

11.02.2018 22:43

Cuj dresirala Slobu pa nije on ker da ga dresirate. Da vam nije Slobe nikad se za vas ne bi culo.

mira

11.02.2018 23:34

daj gospođo molim te nemoj kukati na Slobu i lunu pa i vi ste neće brak uzdrmali sve se vraća i nemojte reći da je vaša ćerka nevinašce svi smo videli svojim očima .

Milica

12.02.2018 02:41

@mira - Sta se vraca? Sta zelite da im se vrati? Nadam se da im svako dobro zelite zarad Vas same. Ne sudite o tudjem moralu dok ne utvrdite svoj.

Bojan

12.02.2018 00:17

VI STE prava gospodja, nikada niste uvredili Lunu i Slobu, iako bi bilo i opravdano. A Anabela ne ispusta KIJU iz usta, kao da je Kija rasturila brak LUNI Kija takodje ne govori ruzne reci, svaka vam cast na vaspitanju cerke. Kija , je divna, neiskompleksirana, slatka, pametna, uvidjavna a zavidnim Zadrugarima i njen osmeh smeta, I neka se distancira od ljigavaca i ona dva ulezana i uvek ljuta truta...Kija samo napred i glavu gore ♣

Iva

12.02.2018 02:17

@Bojan - ha,ha,sve je ne samo to.Kumo smanji malo doživljaj.O kakvom braku ti komentarišeš .Venčani list od 5 meseci koji je ništav pred Zakom.Živeli kaovcimeri u istom stanu Dosta više zaludjivanje.Sjašite malo sa Anabele ,jer niste njen nivo. Uopšte vas ne konstatuje Manipulatorka je pokazala svoje pravo lice i svi su je pročitali.Sloba je jiva legenda od čoveka Pljuvala ga je, omaloažavalaO.n nju ne voli, to je suština. Vezu Lune i Slobe niko ne može rasturiti,beskonačna je.

шосматрач

12.02.2018 01:39

Душебрижници се убише да оцрне Кију, а ово двоје Ђоганијевих оправдају.Брак Кије и Слобе вероватно није био добар, али какав год је не завршава се на овакав начин.Друго, није Слоба тај који је пришао, упутио комплимент, или на било који начин Луни дао до знања да му се допада, него обрнуто.Он је показао интересовање тек након разговора са мајком.

Vodolija

12.02.2018 13:40

@шосматрач - ZAKLJUCAK JE JASAN. CELOJ OVOJ PIZDARIJI DOPRINELA JE DRAGINJA

Aleksa

12.02.2018 11:42

Ajme ženo, kako da nemaš sramotu,kad ova tvoja sa jednog sidje a na drugog se popenje.Užas....

Gastarbajter

12.02.2018 23:52

Majka ko majka. Stiti svoje dete pa i ako je gubavo. Usla kao bivsa zena od Slobodana. Novinari odmah iskopali da se skidala gola u spotu. Koja normalna devojka to radi. U zadruzi ima sex sa Ficom pozdravlja nekog Stefana a kao ostavila onu jadu iz Budve napolju da joj bude decko paravan da ne bi ispala kompletna luzerka. Ako je zelela da prevari narod nedelju dana je bilo maksimum. Celo moje drustvo ukljucujuci i mene je bilo za Kiju kada je ulazila. Sada je vise ne podrzava niko. Bukvalno