Nadica Kijina mama
Youtube printscreen
Nadica Kijina mama

Youtube printscreen

Nadica Kijina mama, Foto: Youtube printscreen

Kiji Kockar je zbog svađe sa Slobom Radanovićem pozlilo. Slobina supruga je povraćala i ostala bez svesti, a njena mama je prokomentarisala celu situaciju.

- Kiji je mnogo loše, a Slobodan se ponaša kao da nema nimalo razumevanja pema njoj. Da imalo ima razumevanja, on bi nju gledao da smiri, da umanji njenu bol bar malo, a on njoj priča da glumi. Odvratno i strašno. Ne mogu ni da komentarišem koliko je to jadno od njega. Pošto je ona jaka žena i napolju plače samo ispod tuša, on misli da ona sada glumi. Slobodan nije svestan onoga što joj je uradio. Smeje joj se u facu. On nju gazi - rekla je Kijina majka i dodala da je Slobodanova majka Draginja unesrećila njenu ćerku time što je sinu dala vetar u leđa da bude sa Lunom Đogani.

- Strašno je to što je uradila Draginja. Ona je moje dete unesrećila i odredila Slobinu sudbinu. Umešala se u jedan brak koji je za njih bio institucija. Nju je tu više povredilo što je on poslušao svoju majku i prevario je javno, nego da joj je rekao kad je Anabela došla da je više ne voli i da želi da se razvede. Ja svom detetu nikada ne bih dala zeleno svetlo da prevari svog muža. Ta deca koja kao Slobodan slušaju roditelje su duboko nesrećna. On treba da ima svoj stav i svoj karakter. Draginji nije kod Kristine odgovaralo to što nije bila klasična snajka, nije se ponašala po nekim običajima. Moje dete je Slobodana uzelo za ruku i dovelo ga u Beograd, odvela ga u Pinkove zvezde, vukla sa sobom i gurala, a on joj ovako vraća - rekla Nadica i istakla da Kija još ima emocije prema suprugu, ali i da je besna i razočarana jer je Sloba bio sa njom iz koristi.

Kija Kockar

Screenshoot

Kija Kockar, Foto: Screenshoot

- Kristina još ima emociju prema Slobi, ja to vidim. Ona je povređena žena. Njoj umire ljubav, ona mora kroz sve to da prođe. Plašim se za njeno zdravlje, ali ona mora da isplače sve iz sebe i da počne da ga gleda kao Slobodana Radanovića, a ne kao Bobu kog je uzela za ruku i odvela ga do Pinkovih zvezda. On je skinuo svoju masku i pokazao ko je. Neće da prizna čak ni da je iz interesa bio sa mojom ćerkom. Problem je samo to što je on nju javno ponizi, a neće javno pred njom da pokaže neko kajanje kao svaki normalan čovek. To od njega Kristina traži, samo da joj u oči kaže kad je prestao da je voli.

Ona je i meni rekla da ako je ostao sa njom bez ljubavi, ostao je samo iz koristi, zato što je on muška sponzoruša. On nije bio iskren, upao je iz braka u vezu. To je bežanje od stvarnosti. Nije hteo da ostavi Kristinu dok nije našao nešto sigurno, dok on nije našao nešto dobro za sebe, neku sigurnost - rekla je Nadica.

- On sa mojom ćerkom nije imao intimu dve godine, nije znao da u njoj probudi ženu. Ništa to nije problem, najveći problem je što posle svega on Kristinu šutira kao psa. Zamislite kako je jednoj ženi koja plače zbog osećanja, a onda dođe muškarac kog je volela kao Boga i kaže joj da glumi i smeje joj se u facu. Njoj se srce raspada. Za Slobodana nemam reči kao za muškarca. On Kristinu nikada nije video povređenu, samo je on plakao tokom njihove veze, bio je nezadovoljan sobom, nemoćan da promeni nešto, da preuzme palicu u svoje ruke i da svoju ženu vodi kroz život. Zbog toga je on plakao, a evo šta sada radi. Kako ga nije sramota! Krivo mu je što je ona ušla u ''Zadrugu'' i što ima podršku mnogih tamo jer je takav čovek - rekla je Kijina majka.

Slobina tašta smatra da je on i sa Lunom iz koristi, kao i da nije iskren prema njoj, ali im uprkos svemu želi svu sreću.

- Mislim da Slobodanove emocije prema Luni nisu iskrene. Malo se zaljubio i upropastio brak. Ja bih volela da je i prema Luni iskren, ali bojim se da nema ništa od toga. Ja im u svakom slučaju želim da im ta veza uspe, mi uprkos svemu nismo mi toliko ogorčeni na njega. Mi žene nikada ne napadamo. Nije ni ta Luna kriva, ona se devojka samo našla tu. Našao je neku sigurnost, nada se da će mu pomoći u muzičkoj karijeri. Interes postoji sa Slobodanove strane, to je sigurno, ali neka im je sa srećom - rekla je Nadica.

Svađa Kije i Slobe u

Printscreen: Youtube

Svađa Kije i Slobe u "Zadruzi", Foto: Printscreen: Youtube

 

Komentari (37)

Mila

25.04.2018 16:08

Kao prvo treba razgraničiti da Luna nosi dio krivice kao I njena majka Anabela. Od kada Je to dozvoljeno umešati se u vezi oženjenog muškarca i žene? Od kada je dozvoljeno pravdati se: ja sam se zaljubila, ja sam mlada... drugo Slobo Je do sada pokazao totalnu nezrelost i mentalne probleme... ne znam šta Kija može očekivati od takvog čoveka, a Luna i on će kada tad raskinuti, a onda Je njen teret još veći jer je uzrok kraha jednog braka.

jela

25.04.2018 17:13

@Mila - Koliko Anabelinih botova ceka ovakve komentare da bi dalo minus ? Sramota ! Kija, da bar mogu da ti kazem da ces se smejati sa kakvom si nezrelom i koristoljubivom budalom bila. Neces dobiti razuman odgovor od njega jer on nema odgovor, on ima najmizernije porive i to je sve. Ocekujes od "juga" (ne vredjam nikog ko vozi Juga, samo dajem poredjenje) da postane "ferari". ZABORAVI CURO, OPROSTI I ZIVI DALJE.

Ljiljana

25.04.2018 20:36

@Mila - Tu nema mesta ni za razvod "braka"To je skalamerijaTaj "brak" je ništav. Ovde ima mesta samo za poništaj "braka". Brak koji nije konzumiran je - NIŠTAV. Oboje su potvrdili to, javno. Svaki Sud bi poništio to. Kad je nešto ništavo, onda toga nije ni bilo.Ona je smaračica koja sve zna, , svu pamet sveta posisala natura mišljenje i stavove a jedino što nije umela je da od svoje veze napravi brak Toliko je "pametna" pa misli da je venčani list tapija na muškarca ijedini dokaz braka.

polgara

25.04.2018 23:22

@Mila - @Ljiljana Ti pričaš nekome pameti i naturanju mišljenja? Pa ti prva pojma nemaš! Nisu se oni venčali u opštini, pa da bude nadležan sud i civilni zakon republike Srbije! Oni su se venčali u crkvi, a tu razvoda nema! Moraš da budeš MNOGO velika faca (recimo, kralj) da bi dobio razvod crkvenog braka! Vidiš koliko TI ne znaš! Kakav sud, kakvi bakrači! Sud je nadležan za civilni brak, a za crkveni brak nadležan je Gospod Bog!

Mitch

25.04.2018 23:28

@Mila - Zasto toliko hvalisanje Kristine!Ona ne poseduje ni jedanu validnu ljudsku osobinu.KIJA je cist materijalista i manipulator.Gde je ljubav!Vaditi sa na instituciju braka je pravdanje za jvnost.Sloba je napravio pravu stvar i napustijo zlo od zene.Nasao je obostranu ljubav sa Lunom!Ljubav uvek pobedjuje.Veliki pozdrav!

Maja

26.04.2018 04:07

@Mila - LJILJANA I MITCH SU ANABELA ,PREPOZNAJU PO GLUPOSTI, NEZNANJU I OGRANICENIM FONDOM RECI .BRAK NIJE NISTAV JER SU OBOJE PRIZNALI DA SU VODILI LJUBAV PRED ULAZAK U ZADRUGU.

Ljiljana@polgara

26.04.2018 08:07

@Mila - Tajno su obavili gradjansko venčanje, pa je usledilo crkveno posle nekog vremena.Za prvo su nadležni sudski organi.Što se tiče crkvenogj venčanja, to se brzo obavlja,jer se predaje zahtev za raskid bračne zajednice nadležnojParohiji i ona odobrava,posle kratkog vremena. "Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svojega", spominješ i to uzalud,kad bivša nije poštovala osnovne zapovesti,"ne vrši preljube", "ne laži" "ne kradi""ne svedoči lažno,sve je to radila.Tumčenja su ti zastarela.

napast zena

25.04.2018 16:45

Kija našla Slobu, da se pored njega oseca boljom osobom, šta znači, da ima kompleks manje vrednosti.. kad je tako zrela i bolja i jaka, zašto nije našla sebi sličnog

Zanka

25.04.2018 17:55

@napast zena - Sa kim je ova domacica rodila kcerku ? Ì Dakle, domacica neka tiho zbori ( nikako nema pravo o moralu ) , da joj rucak ne zagori ! Za pametne , dovoljno. The end

Krle

25.04.2018 20:19

@napast zena - "nije znao du njoj probudi ženu",ali zato su svi drugi sa kojima je bila znal.Da li je ona znala da u njemu "probudi čoveka"?Kija mora na doradu itekako. Luna mnogo toga ne zna. ali tek koliko ne zna Kija sa svojih 30-tak je za plakati. Ona najpre ne zna,ne razume šta je to brak i kako izgleda brak i bračna zajednica. Njoj su puna usta" moj brak" pa "moj brak". Ona misli da kad si vlasnik venčanog lista da se to zove brak. Ona u svojoj porodici nije imala primer bračne zajednice i bračnih odnosa

Kalimero ZR

25.04.2018 21:42

@napast zena - "ja nikada svom detetu ne bi dala zeleno svetlo daprevari svog muža", pa ko je od tebe tražio,kad ni na telefon nije htela da ti se javi. Ona je njega varala u vezi. Sve vi to znate vrlo dobro, bez foliranja Ako je bio loš čovek”,ovakav,onakav” što vam je toliko stalo do njega? Oni instituciju braka nisu ni imali,ako uopšte znate šta je to,jer to niste proživeli.Nije Sloba imovina pa je ona stavila tapiju na njega. Zašto danas ne govorite o Andriji?Ovo je sve prljav igra.Novac je pitanju.

Kali@Mitch@Maja

26.04.2018 08:24

@napast zena - Bravo za komentar Mitch! Instituciju braka Sloba nije ni imao. Samo venčani list na papiru od 5 meseci.Dobro je što je konačno progledao i oslobodio se ove manipulatorke i žene koja laže za medalju.Ona je njega prva varala u vezi.Drugo, sex ni bilo kakvu intimu,poljubac,zagrljaj nisu imali unazad dve godine, samo jedan sex, tri meseca pred ulazak u Zadrugu..Folirantkinja je umislila da je brak venčni list i živela život kao devojka slobodna.Ovakav ishod se očekivao.

zoki

25.04.2018 18:58

Gledaj majku,biraj cerku. Bilo i bice

Rada Lambada

25.04.2018 23:28

@zoki - Ko vas je slagao da je Kija harizmaticna , pametna , vesela ? Zena nevidjeni folirant, neopevani egocentrik, glumi da ima pare , a usla u Zadrugu da zaradi, glumi da ima poreklo, patetise, beskrajno proracunata .... Da se prisetimo : sta joj bese mama po profesiji, odakle joj je deda, gde se ona rodila , zasto se tajno vencala....? Kompleksi iz detinjstva za posledicu imaju i poremecaje licnosti.

Maja

26.04.2018 04:03

@zoki - RADA RAZIJA, POCISTI U DVORISTE SVOJE LUNCI PRVO TI I GAGI, DEDE I BABE SA OBE STRANE STRICEVI I STRINE NA SVAKOG STRICA DVIJE STRINE . Leci prvo tvoju kcerku, ograniceni fondu reci . Kad novac nije bitan sto ne das sve sto imas u dobrotvorne svrhe?KAZI SADA NATASI BEKVALAC DA JE MATERIJALISTA, JER OVAJ LL ISTI KAO ZLOBA.

Kalina@Maja

26.04.2018 07:43

@zoki - Imaš očigledno nizak rocenat intligencije.Toliko si opterećena Anabelom da ni jedan portal nisi preskočila a da ne ujedaš. luna je kraljica Slobinog srca. Ludo je voli i venčaće se sa njom.Stvoriće svoju porodicu.Radjaće mu sinove, jer je mlada i zdrava. luna je lepotica u prirodi Iznad svega, dobar i iskren čovek.Voli ga kao BOGA.Za tvoju informaciju Anbelči je kupila stan u vlasništvu/jer se neisplati plaćati zakupninu/, opremila ga i njima ostaje samo da uživaju,da se voleS iL do pobedeeeeee

Plavi

25.04.2018 19:11

Sloba je parazit i neradnik. Po 24 casa dnevno lezi u krevetu. Ustaje samo da na brzinu nesto pojede. Mrzi ga da zameni sijalicu u svom stanu. A mrzi ga i da ode da kupi sijalicu. Ozenjen a ziveo kao momak sa stipendijom od supruge. I posle mu nije dobra Kija. Sloba je gubitnik i nasilnik.

BELI BOS

25.04.2018 21:05

@Plavi - Sve što ste iznelij e daleko od istine.Pristrasnost vas zaslepljuje.No,to je vaše vidjenje.Sloba je vrh mladić,dobar,iskren, čestit momak sa ni jednom mrljom u svom životu.Porodica mu je usadila osnove tradicionalnog vaspitanjai odgojila deliju za primer.Bog mu je dao vrhunski talenat.Jednostavno njih dvoje su dva različita sveta,različiti karakteri,što je kulminiralo raspadom braka od 5 meseci.Njegova najveća zabluda jebila što se venčao,misleći da će to poboljšati odnose.Istina je to.

Rada lambada

25.04.2018 21:35

@Plavi - A otkuda ti " Plavi " znas toliko detalja iz njihovog intimnog zivota ? Jesi li im drzao svecu u stanu ? Ako je Slobodan toliko los : lenj, neradan, izdrzavano lice.... , onda bi bilo normalno da se Kija takvog kurtalise. Sto je ona trcala u Zadrugu za njim , sto place zbog njega , a pritom, Kija koja je u braku ima i decka u C. G. "Plavi" , nesto se ne slaze. Prevazisao si u svojim bajkama i Bracu Grim.

Dokle lagarija

25.04.2018 20:06

Ove su misli i rečenice izašle direkt iz Kijinih usta. A sad vidimo i u čijoj su glavi skrojene. I šta sad bi s Andrijom najedared?

tanja

25.04.2018 20:56

@Dokle lagarija - Ništa joj ne verujem. Ona nije htela da ga ljubi. Nije htela ništa s njim. Ko normalan može biti u braku a da nema, da ne želi nikakvu intimu nikakvu nežnost sa mužem. Kako ona uopšte zamišlja brak? Dokle je mislila da to tako može da traje? LJubav i brak nije samo uzimanje emocija, nego i davanje,poštoanje, uvažavnje,tolerancija.Kija je vanredno proračunata osoba. Ako je zbog nečeg vrištala- to su njeni propali planovi i materijalni interesiDruge njene emocije ne postoje. - ne verujem.

Rada lambada

25.04.2018 23:09

@Dokle lagarija - Zena nevidjeni folirant, neopevani egocentrik, glumi da ima pare , a usla u Zadrugu da zaradi, glumi da ima poreklo, patetise, beskrajno proracunata .... Da se prisetimo : sta joj bese mama po profesiji, odakle joj je deda, gde se ona rodila , zasto se tajno vencala....? Kompleksi iz detinjstva za posledicu imaju i poremecaje licnosti.

MIA@jela

26.04.2018 07:25

@Dokle lagarija - Mišljenja sam da je g-.dja Ljiljana u pravu.Ako smo žene to ne znači da ne treba da realno sagledavamo situaciju."parazit",smešno je komentarisati nešto a nisi upućen u materiju u potpunosti. Nazivati nekoga tako pogrdnim imenima nijejpristojno, posebno ako ne stoji.Kristina želi d izigrava žrtvu, ali to nije.Njenim ponašnje je samo pokazala koliko elementarne nekulture ima u sebi.Imati odrdjen vid obrazovanja znači mogućnost obavljanja odredjenih poslova a nikako dokaz kulture.Manipulator je.

jela

25.04.2018 21:10

Ljiljana, sramno je da jedna zena tako misli. Ne ulazim u njihove intimne odnose, ali da ste slusali kad ga pita : "Ko je radio ?" On odgovara da je radio jedno leto. Covek je lezao i dopisivao se sa drugim devojkama, lenj je ! Kako ne vidite to ?! Parazit. Vidi da su Lunini popularni pa ce ga Anabela gurati. Anabela je i stan opremila. Sve ce oni morati isto kao sto je i Kija radila. Da li je bitan se*s ako ga je zena vukla i izdrzavala. Da, Kija voli pare (ko ih ne voli molim vas).

Tika

26.04.2018 07:14

@jela - Da, radio je jedno CELO leto konstantno u Crnj Gori, potom subile tezge sa ostlim kolegama po klubovima,hotelima svadbama i po Bosni idr. nemate vi pojma.On je vrh i izuzetno dobar iskren, otvoren mladić, bez ijedne greške u životu.Sve što je iznosla je daleko od istine.Oni instituciju braka nisu ni imali,samovenčaniist od 5 meseci koji je ništav pred Zakonom.Poštovanje, uvažavanje,tolerancija kao i sex su osnova svega.Ona je njega varala u vezi prva.Tvoja procena je sramna.

za jelu

26.04.2018 13:23

@jela - Kuma Vanja,odmori malo. Završićeš na infuziji kao i Kija. Prsti će ti se oduzeti od lupanja +-. i pisanje afirmativnih komentara za kuma-Kiju.

Kosta

25.04.2018 21:22

Niste vi kompetentni a procenjujete i dajete sud kakve ik olike su njegove emocije prema Luni.On se odavno oglasio i jrekao davoli Lunu svakim danom sve višeKristini jeREKAO D JE NE VOLI U OČI IDA SE TO UGASILO PRE DVE GODINE.Ne možet ga risiliti da bude sa nekim koga ne želi, njegovo pravo i sloboda je da bira i uredjuje svoj život kako njemu odgovara.Ona je jsmor daveći ne može biti Njihova priča je završena, ostao sa Lunom ili ne.Kristina je za njega daleka prošlost.Foliranja više ne pale

Maja

26.04.2018 03:56

@Kosta - RAZO, FOLIRANT STE TI I TVOJA CERKA. OGRANICENI FOND RECI. . .

Mitra

26.04.2018 06:56

@Kosta - Komentar ti je prsitrasan i to ti ne dozvoljava da gledaš realno na situaciju. Sem toga,zlo proističe iz togaa kao dokaz nemoći. Luna je kraljica Slobinog srca i zauvek ostaju zajedno. Sloba je izjavio da njegov život bez nje nema nikakav smisao.On je ludo voli i njihova ljubav odoljeva svim preprekama. Sem toga, Anabela se ne oglašava putem ovakvih portla,ona je IME,umetnik i iznad svega ČOVEK, što it nikad nećeš biti. SLOBU i LUNU vodimo do pobeeeeeeeeeeeeeeeee

gorgonzola

25.04.2018 21:43

Da je vaspitala kako treba i da je ovako podviknula kad je njena ćerka maltretirala, urlala i krala od Žiže, tukla Macu i rasturala wc šolju sa Filipom pa da se i sazalim ali gospoja je to ćutke podržala te svakom prema zasluzi, ich mi je nije žao ni ove matore ni one zenice od 30-est godina koja vileni bzvz tamo mesecima.

A.

25.04.2018 22:45

Zao mi je bilo sve do onog trenutka dok nije usla u Zadrugu sama je sve sebi priredila kaze htela da prica oci u oci s njim udjes dan resis problem jebes mu sve u lice i izadjes i ostavis necoveka..

Krle

26.04.2018 06:38

@A. - Niko ne vidi da je žena bolesna.Ona je bila za neuropsihijatriju odmh o ulasku.TAKVO PONAŠANJE NIJE NORMALNO.vRIŠTI, HISTERIŠE, PA POSLE DVA SATA PEVA I SMEJE SE KO LUDA.Ona očigledno ima poremećaje..psihički zlostavlja Slobu, što je neprimereno...Izigrava žrtvu, a nije. Ona je njega varala u vezi. On je super lik, iskren ,otvoren i čestit mladić.Ona ga ničim nije zaslužila.Njihova priča je zaršena, jer Sloba ima ženu svog života i ostje sa njom,u to ćete se uveriti.

mozda je Kija trudna sa Filipom

26.04.2018 03:29

mozda je Kija trudna sa Filipom

Melanija

26.04.2018 06:31

@mozda je Kija trudna sa Filipom - Činjenica je , a sinoć je u lajvu FILIP ponovo izneo javno pred svima da je imao sa njom sex u Hotelu u Zadruzi.Rekao je da je u početku štitio a potom kad se uverio koji je lažom i manipulator, da gledajući ga u oči, pljuje i dalje vredja Slobu ni krivog ni dužnog, otvoreno je odlučio da iznese da je zapuši usta,jer mu se zgadila.Postojij velika veroatnoća d je u drugom stanu/nesestica i povraćanje/, pobegla u PAB d spava sama da je ne bi ostali Zadrugri provlili.Sve smišljeno radi.

kata

26.04.2018 10:11

@mozda je Kija trudna sa Filipom - Do juce ste Kiji mesecima vredjali da je nerotkinja i da nikada nece imati dece. Sada je vredjate da je trudna sa olosem Filipom, Gagijevim pajtosom. Vi niste normalni ljudi.

Maria

27.04.2018 08:24

Sloba kad besno galami podseca na Mikija. Smatra ga galamom dokazuje svoj stav kao istinu. Samo neobrazovani i nevaspitani se tako buntovnicki ponasaju.

Plavi

28.04.2018 13:31

Zadrugarke na bazenu. Koja zadrugarka izgleda najbolje u kupaćem kostimu? Ukupan broj glasova: 2814. 1. Kija: 42% (1176). 2. Sara: 15% (424). 3. Ana: 12% (339). 4. Sanja: 9% (259). 5. Teodora: 8% (219). 6. Luna: 6% (158). 7. Marija Ana: 5% (128). 8. Nadežda: 3% (71). 9. Mina: 1% (40).