Kristina Kija Kockar
Printscreen
Kristina Kija Kockar

Printscreen

Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen

Kija je ušla u rijaliti "Zadruga" i tada je nastao poptuni haos.

Njena majka Neda Zeljković prvi put je progovorila za medije i prokomentarisala situaciju u kojoj se našla njena ćerka Kija:

- Pomno gledam, kao i sve majke. Jednako gledamo, verovatno sve tri. Ne mogu da komentarišem Slobu i malu Lunu, mogu, možda na neki način, moju Kiju, ali sve smo mame. Boli jednako gospođu Anabelu i gospođu Draginju i mene. Bilo šta da se desi našoj deci. Ne mogu ja da ulazim u analize kako se osećao Sloba, mogu da znam jedino kako se osećalo moje dete. Nemojte da me pitate, nikada nisam bila neprijatna - kaže Kijina majka, a na pitanje da li bi volela da se Sloba i Kija pomire kaže:

Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

- Boli je verovatno, boli i mene, ali život ide dalje, ja bih volela da oni budu srećni, a svako ima svoj put - rekla je i dodala:

- Naravno da plačem, kao i svaka majka, i sada plačem. 

Komentari (15)

praga

23.11.2017 13:28

Bravo za Kijinu majku, razborita i realna zena, za postovanje i ona i njeni stavovi, Ali ipak se kaze da kruska pada pod krusku, sto na zalost ovdje nije slucaj, prebi se moglo reci daje iver daleko pao od klade

MIRKO

24.11.2017 07:03

@praga - Kija se ulaskom u Zadrugu spustila toliko nisko da niže ne može biti. Doduše , samo se ogolila i iznela svoje pravo lice.Manipulator je veliki i prevarant. nedorečena i konfuzna.Sve stvari izvrće u svoju korist i Slobi ne dozvljava da progovori, jednostavno ona ne zna da zakoči. Ko je inteligentan pročitao jej već prvi dan...Svakom zadrugaru istu priču priča u drugoj verziji, verovatno je dosta podataka i ne može da se iskontroliše.Slobina krivica ne stoji, već njena za sve.

DUBAJ

23.11.2017 14:00

Od Kije Rospije se i rođena majka ograđuje. Ženi je neprijatno kad je o njoj reč.

vesna

23.11.2017 17:23

@DUBAJ - Lazes kao pas. Kijina majka je dala najposteniju izjavu. Nije optuzivala tudju decu, kao sto su radile druge majke. Druge majke stite svoje dete a Kiju neosnovano optuzuju.

Miki

24.11.2017 05:03

@DUBAJ - A Lunu Rospiju samo majka moze da voli i podrzava

MIONA

24.11.2017 07:13

@DUBAJ - Što je majka nije posavetovala da ne upućuje Slobinoj majci Draginji OPOMENU PRED UTUŽENJE. Žena je samo iznela vidjenje svoje i istinu, samo istinu, koja njoj očigledno smeta.... Kija nije dobar čovek a vrlo je loša žena..U svojim izjavama je nedorečena i konfuzna....znači laže po običaju. Sloba je iskren do srži i uvek iznosi istu priču o njihovoj vezi.Sloba voli lunu i nikada se neće vratiti bivšoj, on je podvukao crtu i doneo definitivu odluku. Luna je žena njegovog života.

gospodja draga

23.11.2017 14:11

gospode boze.. vredelo bi da joj i majka tamo udje ,da gledamo totalno ludilo...

Zr online

23.11.2017 15:15

@gospodja draga - Ušla ne ušla, isto joj se hvata. Dovoljno da joj je ćerka ušla. Sad će sve novine da je razvlače. Kija je iskompleksirana jer nije imala oca. Nju je majka rodila van braka iz veze sa oženjenim čovekom. Čovek je Kiji dao samo prezime ali svoju porodicu nije napustio niti je ikakve veze više imao sa Kijom i njenom majkom. Tako da nikome tu brak nije svetinja i ponajmanje njena majka može Luni da spočitava bilo šta.

Milenko

24.11.2017 06:56

@gospodja draga - Sloba je otkačio bivšu i tu je priči kraj. Ne voli je više, to je njena zasluga. Ona je kriva za propast njihovog braka, koji je postojao samo na venčanom listu.Sem toga,njegov bliski prijatelj večeras u Zadruzi je jizneo javno ja ima i dokaze za to da ga je varala sa više oženjenih muškaraca u braku. Samim tim ne postoji Slobina krivica za prevaru, jer taj brak je bio ništavan.Sloba ne zna da ga jeona varala, ali saznaće kada izadje iz Zadruge.Svi njegovi prijatelji i drugovi ga podržavaju.

aleks

23.11.2017 17:20

Kijina majka je vrlo posteno rekla sve. Nije vredjala druge majke i njihovu decu. Rekla je jos: ja bih volela da oni budu srećni, a svako ima svoj put. Bravo majko!

VESNA

24.11.2017 06:42

@aleks - Slobu osudjuju i krive jer ima ljubavnicu, a Kija ima dečka/ona nije ni bila udata očigledno/.Doduše taj papir ne znači ništa, on je ništav, jer oni nisu bili intimni dve godine....kakav brak to su gluposti. Sloba da nije ušao u rijalitij bio bi razdveden. On ludo voli Lunu kao i ona njega. Njihov život se nastavlja napolju, jer on bez nje ne može da živi.Kija sa njim manipuliše. Zadrugarima po ćoškovima baca koske, da je ovakav, onakav, Majko Draginja jrodili ste deliju.

kata

23.11.2017 17:35

Dzabe ti dobar brend Armani ako si los covek Djogani.

MIKI

24.11.2017 06:47

@kata - Kiji je jpovredjen ego, jer je javno ostvljena.Prvi jput jejSloba izabrao nešto što je najbolje za njega u životu i što najviše voli na svetu - to je Luna.On od nje nikada neće odustati luna ga voli jviše jod jživota..Bivša im ne može rasturiti vezu ni pod razno.Doduše i ona ima dečka iz Montenegra. Svi su srećni. Puna podrška za deliju Sobu i lepoticu Lunu.Do večnosti.

vesna

23.11.2017 17:42

Ako hoćeš dečka, u "Zadrugu" uđi, naći će se neki muž tuđi! Tako i ja nađoh Slobu, sa ženom njegovom delimo sobu! Anabele mi moje, i ovog mi nosa, ne mora čak ni da se pere kosa! Zaljubljena sam i jako sam mlada, ne treba mi ni tuš ni kada.

VIKTOR

24.11.2017 06:31

@vesna - Njihov brak jej bilo samo mrtvoslovo na papiru.Nisubiloi intimni dve godine.Nije brak venčanij list, već ljbav, uvažavanje, poštovanjei dr. toga kodnjih nije bilo.kija nije jžena za njega. Sloba je poseban mlad čovek, lepo vaspitan, ljudin, izuzetanjpevač, kojij zna šta želi : to je Lunakoju ludo voli.Ne vidim zaštobivša psihološki pokušava Slobi da nametne osećaj krivice, kada je ona odgovorna za njihov propali brak.Ona je njega varala,ceo Zrenjanin to zna.Ona je jvrlo lukava i prefigana osoba