Nadica, Kijina mama
Screenshoot Youtube
Nadica, Kijina mama

Screenshoot Youtube

Nadica, Kijina mama, Foto: Screenshoot Youtube

Ipak, sve je iznenadilo ono što je rekla o Luni.

- Kija nikada nije napala Lunu, a da je mrzi već bi je napala koliko je tamo. Mi imamo životni moto da se žene ne napadaju. Ja sam njemu oprostila kao zetu. Pa, ako je sada našao sebi devojku Lunu, ja mu svu sreću želim - poručila je Nadica.

- Ja sam nju rodila, ja nju jako dobro poznajem. Jedan čovek da joj radi tako nešto i da je izda... ona je to prebolela uz moju pomoć i vrlo lako stala na noge. Ne može to brzo, ali sa njim da se suoči može i te kako! I bolje da se suoči sa njim, nego da se pojede ispred televizora i da ga gleda kako joj se muž ženi, a ona da se jede. Jedino je sreća što nije došlo do poroda između njih, da ne objašnjava detetu kako mu se tajo ženi, ali dobro to je život. Ne možete kada padnete na kolena da vas ona bole ceo život.

Luna, Sloba, Kija

Printscreen

Luna, Sloba, Kija, Foto: Printscreen

Nadica je dodala da je način na koji je Slobodan Radanović ostavio njenu ćerku ružan i da je on kriv za krah braka.

- On je ipak tu kriv. Šta je Luna kriva? Dete ima 22 godine. Na njemu je bilo. Kada realno gledate i kada je ušla Kija da se svađa sa Anabelom, on je tu trebalo da ispadne čovek i da stane u njenu zaštitu - rekla je majka Kije Kockar.

 

Komentari (9)

TANJA

16.04.2018 09:21

CITALA SAM DA JE KIJINA MAJKA NJU RODILA SA COVEKOM KOJI JE BIO U BRAKU.A K O JE TAKO NARAVNO DA MORA RAZUMETI LJUBAVNICU JER TO I SAMA BILA.CAK I DETE RODILA LJUBAVNIKU.JA SE OGRADJUJEM.CITALA SAM.ALI NE ZNAM DA LI JE TO ISTINA.

Žabac

16.04.2018 14:13

@TANJA - Hahahah, pravo u centar !!!

Žabac

16.04.2018 09:25

Miki je juče objasnio gospođi Nadici sve .

Miljan

16.04.2018 23:15

@Žabac - Sta moze reci baraba..neradnik covek bez dana radnog staza. Nigde nista uradio nije a ni jedan posao zavrsio nije. Ko njemu veruje. Ko barabi veruje. On napio devojku i iskoristio je. Nadezda ce reci fa zadrugari znaju. Sve sto je rekao..lagao je zbog Lune i evo rezultat sinoc. Da je Toma ubacio lopticu..danas bi ona ispala.Jer 41% plus dupliranje..i ona ode u septicku jamu. Saljite molim.

Rada lambada

17.04.2018 03:08

@Žabac - "Miljane " tj. Kumo , kakvo ti je to razmisljanje ? TOMA JE ISPAO jer je imao 41 % glasova. Da li "Miljane " razmisljas i ovako : koliki procenat glasaca bi Toma imao da je Luna ubacila lopticu i da su duplirani njeni glasovi ?

ja

16.04.2018 09:34

Upravo tako! On nije imao hrabrosti da zeni kaze da ne osecz nista prema njoj. Javno rekao da se zaljubio ali ne zeni u oči nego da ona to vidi na tv-u. Očekivao je da će ona dok on izađe da podnese zahtev za razvod i nikada vise neće da je vidi a samim tim i da neće morati da se suoči sa njom. Nikako nije očekivao njen ulazak i sve ovo! KUKAVICA!

Dule

16.04.2018 09:44

Anabela sve organizovala i upravlja organizovanim osobama za pomoc Luni da pobedi. Ni vlasnik TV Pink nema pojma sta mu se radi iza ledja. A najvise ce njemu biti naneta steta ugledu i fer borbi.

Nina

16.04.2018 12:58

Nerviraju ne ova kao hriscanska zaglupljivanje. Ko tebe kamenom ti njega hlebom. G-djo Nadice ko vas pita za Lunu. Pa zar ne vidite sta vam ove rospije uradise sa zetom, cerkom i njihovim brakom. Manite se corava posla gledajte sebe i dete a ove u najboljem slucaju i ne pominjite. Manite se finoce.

Zare

16.04.2018 17:50

@Nina - A ,sta kcerka radi u zadrugi!Suti matora i ne javljaj se vise.