Sloba i Kija
Printscreen
Sloba i Kija

Printscreen

Sloba i Kija, Foto: Printscreen

Atmosferu je dodatno "uzburkalo" telefonski poziv Kijine kume Vanje.

Kristinina kuma Vanja imala je repliku na Stefanovu tvrdnju. Ona, zapravo, tvrdi da je Stefan zaljubljen u Slobu.

- Isto tako kao što on kaže da ga je Kija varala, isto tako se priča da je on zaljubljen u Slobu - rekla je Vanja i zapanjila sve gledaoce.

- Kija nikada nije varala Slobu, to i on zna, i svi znaju kolika je to ljubav bila - dodala je ona.

 

 

Komentari (11)

praga

24.11.2017 14:14

Uopste me nije iznenadilo to stoje Kijina kuma rekla, pa za ocekivati je dase sa Kijom mogu druziti i okumiti osobe kojima moral i moralna vrijednost su syrane kao karakterne osobine, jadno da jadnije nemoze boti, toje vec upitanju ozbiljna bolest sa jos ozbiljnijom dijagnozom da nisam siguran da postoji psihijatar koji je moze uspostaviti.

denis

24.11.2017 16:45

@praga - Mnogo si @praga propustila od skole i to od osnovne!

Sumrak saga

24.11.2017 14:18

Polusvet.

Kavaja

24.11.2017 15:10

Super kuma. Mnoooooogo je bistra.A sad nek na miru porazmisli kakav je finansijski efekat izjave. Ako ne ume, nek joj neko objasni.

Maksim

24.11.2017 19:23

@Kavaja - Kuma je hit. Kad joj je lik pomenuo lika iz Krajšnika u momentu je utrnula. Pogubila se toliko da je ovog dečka kojeg ne poznaje pozdravila sa ćao ćao. Dečko je matirao u dve reči. Ta se više javljati neće.

Istina

24.11.2017 15:49

Pozdravi svima, samo hocu da iznesem ono sto znam jer sam bio svedok jer zivim i radim u Dubai vec 12g a vezano za Kiju njenog decka Aleksandara. Neka se raspitaju novinari kad je sve Kija dolazila iz Abu Dabija u Dubai i zbog koga. Mnogo je lako i jednostavno ako proverite spisak leta putnika koji su isli za Dubai. Aleksandaraovo ime ce te naci najmanje 4 puta na tom letu. Barem toliko puta su bili u mom drustvo. Za Kiju nisam ni znao da je bila udata a dolazila je sa drugaricom cesto u Dubai.

Eee

24.11.2017 18:37

@Istina - Pretpostavili smo to. Tako i deluje... "Smrducka" na km. Samo naivni mogu da pomisle da je fina,cedna,pristojna kakvom se predstavlja

DEJAN

24.11.2017 21:43

@Istina - Pa sve se zna. varala je Slobuu braku, jer je mislila da je iznad njega. Oni nisu ni jimalij brak, već samo venčani list On je zaista dobar čovek, i ona ga ne zaslužuje. Beolosvetska kurada.On to uopšte ne zna, ali će imati punu i potvrdjenu informaciju ona je maniultorka i to vrlo lukava, beskrupulozna. žena bez trunke osećnja u sebi. Hladna ko špričer i pokušava da se folira. Svi zadrugari su je provalili. Sloba nju više ne voli. nikada seneće pomiriti utom smislu da binastavili život ponovo

Milica

24.11.2017 21:47

@Istina - Spisak putnika se nikada ne govori i to je zakonom zabranjeno ! Pozdrav za Mali Mokri Lug iz koga se javljas i pises!

Heh

24.11.2017 19:04

Rekoh vam ja,vece kada je ulazila,da ce se njih dvoje pomiriti,ova mala ce da histerise,pa ce biti razapet na dve strane... Sa jednom ce biti fin,za drugom ce da pati...kao da su gledali mnogo spanskih serija. A svi znamo koliko nase babe vole te serije,i da medju njima ima najvise glasaca.

Nebojša

24.11.2017 21:34

@Heh - Nemaod pomirenja jsa bivšom ništa. Sloba voli Lunu kaoi ona njega. To su vše puste želje, jer ne znate šta ćetesasvojom karakondžulom pa bi još daSlobu uništava. konačno mladić jeskinuo povez saočiju i progledao.Prvi jput uživotu je izvršio sopstveni izbog i jizabrao za sebe ono što samo on želi ja toje LUNU. Njihova ljubav trajaće jdokraja života.Njih dvoj obavljaju razgovo i raspravljaju u vezi razrešenja razvoda kojiihočekuje po izlasku.Ne radi jse o omirenju već o Slobinoj ljudskosti.