Kristina Kija Kockar
Printscreen
Kristina Kija Kockar

Printscreen

Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen

Kija je i dalje u centru skandala zbog toga što ju je suprug Sloba u rijalitiju prevario sa Lunom Đogani.

Čini se da ona sve to jako dobro podnosi i svim silama sa trudi da ostvari cilj sa kojim je ušla u "Zadrugu", a i dalje ne znamo da li teži tome da što pre dobije razvod ili da povrati pevača.

Kija i Sloba

Printscreen

Kija i Sloba, Foto: Printscreen

Pojedini mediji su pisali da stjuardesa nije u dobrim odnosima sa ocem i da je on po rođenju nije priznao, pa čak i da nije živ...

Ipak sve te tvrdnje nisu istinite, što potvrđuje i Kijina majka:

- Ima oca, živ je. Nije zdrav, stariji je malo i to ide sa godinama. Jako ružno pričaju za njenog oca Miloša, što nije u redu. Da je kopile, loš čovek i slično. Bio je povodljiv, bilo je tu i alkohola. Onda je Kija izgubila kontakt zbog svega sa njim, ali su se kasnije pomirili. Bolestan je, pozlilo mu je zbog svega i juče je izašao iz bolnice - poručuje majka za "Blic".

 

Komentari (9)

Nina

24.11.2017 12:57

Kija je osoba s kojom svaki roditelj moze da se ponosi. Bravo Kija na smirenosti, vrednoci, stavu i mudrosti.

Sredoje

25.11.2017 00:06

@Nina - Kija velik si manipulator i vrlo lukava žena. Ne znam samo da li kočiš u svojim pričama , bar nekada. Niko od nje do reči ne može da dodje. Ona je Slobina daleka prošlost. On ludo voli Lunu i ona njega. ona je Slobin život i put buduće sreća i napretka. Kija ima momka , izjavila je da je zadovoljna i srećna sa njim... a daSlobu ne voli. . Razvode se i oni koji imaju troje dece. Oni brak nisu ni imali , sem papira. Uopšte nisu funkcionisali.jednostavno su se ugasili............

momazver

24.11.2017 13:08

Slušajući gospodju mislim da nije trebao da žuri.Uvek je mogao dobiti TO šta je hteo od nje/ i bez alkohola/,iako mu je u ovom slučaju/ćerke/ ovo u zagradi *uzelo* mozak i čovek zaboravio da koristi kondom!

DANKA

25.11.2017 00:00

@momazver - Svi najboljijprijatelji Slobii idrugri, kažu da ceo Zrenjanin zna ko jejKija...da ga je varala u veziji braku. Da je on poseban čovek, iskreni pošten.Sloba ima punu podršku svojih drugara za sve .Oni podržavaju iLunu i čvrsto veruju, poznavajući njegove karakterne crte da će on zauvek ostati sa njom. Radjaće mu sinove,mlada, lepa, kulturna devojka,Vrh je.Genetika je čudo , obzirom da su njoj ju porodici svi pevačim a Sloba je izuzetan talenat, i dete bi trebalo imati tu genetiku.Srećno .

MIRKA

24.11.2017 23:53

@Možda - Ona je ušla u zadrugu da razbije Slobinu i Luninu vezu. Medjutim, od toga nema ništa, to je konačno i uvidela pre neki dan. Sloba je isključiv jer ludo voli Lunu i tu je priči kraj.Sa bivšom ukoliko ona želi može ostati samo prijatelj.Bivša je vrlo lukava, manipuliše sa izjavama i pričama, ali se ogolila, nije joj to trebalo da se javno eksponira. Ustvari ona želi da bude poznata, javna ličnost. Vioska je to cena. to su kompleksi. njen ego radi, jer je povredjena sujeta.Došla je da mu se osveti

Igor

24.11.2017 14:27

Usla je da ga povrati to garantujem ili da bar pokusa , ali igra Slobe sa Lunom je otisla predaleko i tako da po mom misljenju ga je izgubila. Zasto to samo njih dvoje znaju ali jbg zivot ide dalje ,sada je barem bogatija za iskustvo da to nesto sto imas trebas da cuvas i postujes.Takodje mislim da joj direktno preletanje u Crnu Goru nije potrebno jer je jos uvek sve itekako sveze,ali sa vremenom postaje svesna da je izgubila Slobu, inace momak je pravo dobar i kulturan i na mestu!

SIMONA

24.11.2017 23:46

@Igor - I u vezi i u kratkom braku je jvarala Slobu. to je izjavio jedan od najboljih Slobinih prijatelja. Sloba to nezna, ali će saznatikad izadje iz zadruge. Drugo ona ima ljubavnika ju Crnojj gori i izjavila je da je jsrećna sa njim. To je njen onovi život. Sloba iLuna se ludo vole i niko ih rastaviti neće. Jednostavno njima sedesila ljubav.Ne stojij Slobina krivica što jej to uradio javno i ostavio je, Ona je bila preljubnica a ne on. Njihov brak nije funkcionisao, oni mogu biti samo prijattelji.

nedjo

25.11.2017 22:49

ko su ovi ljudi?