Kristina Kija Kockar
Youtube printscreen
Kristina Kija Kockar

Youtube printscreen

Kristina isplakala more suza, Foto: Youtube printscreen

Veliki šef poslao je sinoć pismo u kojem je Kristina Kija Kockar tužila Slobu Radanovića zbog neistina koje je izneo o njoj.

Pismo je pročitala Nena Petrović, a kada je je čula sadržaj pisma, Kija se rasplakala.

"Dragi zadrugari, na adresu Velikog šefa stigla je Kristinina tužba. Ona je tužila Slobu zbog neistina koje širi o njoj. Zapanjila je činjenica da čovek sa kojim je bila toliko godina priča da su se njih dvoje ljubili na blic. Ni Sloba ni Kristina nisu angažovali advokate i sami će se zastupati na sudu. Sudija Miljana je dobila ovaj slučaj i ona će večeras nakon suđenja doneti odluku da li je tuženi kriv - navodi se, između ostalog, u pismu Velikog šefa.

Miljana je otpočela suđenje i tražila je od Kije da se izjasni ali ona je rekla da nema šta da kaže.

- Kako nemaš? Tužila si ga, a sad nemaš šta da kažeš - upitala je šokirano Miljana i onda predložila da Kija bude kažnjena, pošto neće da učestvuje.

Tada je Kija besna i uplakana napustila sastanak, a Nena i Ana Korać su joj prišle i pokušale da je uteše.

Sloba je rekao da je Luni pričao o tome šta se događalo između njega i Kije, što je Luna i potvrdila i iznela svoja saznanja.

- Ljudi, ne pričajte kad ne znate šta se desilo, on je otišao tamo ona je njemu prišla i rekla sam mu da ne treba da beži i onda sam ja rekla da ja mislim da se ona ne folira i da stvarno plače. On se sinoć iznevirao i pričao meni neke svoje trenutke, kad je on plakao... Da je njemu bilo teško kad je bio s njom bio kako se on osećao u nekim situacijama i da u poslednjih par meseci nisu imali bliskosti, da su se poljubili na blic - rekla je Luna, na šta su svi burno reagovali.

Nedugo potom u sobu se vratila Kija koja je počela da urla na Slobu.

- Nemoj da lažeš! Kako te nije sramota?! Kako te nije sramota?! - vikala je Kija, onda je usledila žučna svađa.

 

Komentari (9)

Ivan Marinković 2

17.01.2018 07:56

Ova žena apsolutno nije normalna. Nije svesna da je sama sebi upropastila ostatak života. Postala je Ivan Marinković. Bravo ženo. Ako ti je to bio ideal, da te cela javnost prepoznaje kao BIVŠU, OSTAVLJENU FURIJU, kao nekog ko se nije libio da svaki detalj iz svog braka iznese u javnost i da na taj način pljune na sebe, na svoj život - onda si mnogo glupava. Nije svesna da je i tog Andriju izgubila. Sad, gde god se pojavi i dođe, biće predmet zajebancije. A tek joj je 30-ta....

Neko

17.01.2018 08:26

@Ivan Marinković 2 - Ova zena je prevarana ,ponizena,ostavljena na grozan nacin itd...Sram neka ga bude. Slucaj kod Kristine je "kada ti neko zabije noz u ledza i okrece ga unutra da sto vise boli.A ,mala Luna jer kaze da je mlada (haha) je presla svaku meru ,jer komentarise umesto da stavi vrecu na glavu od sramote!!!

Nina

17.01.2018 08:28

@Ivan Marinković 2 - Predmet zajebancije nije zena koju je muz iskoriscavao. Novinari svake nedelje otkrivali njegovu novu aferu uglavnom sa maloletnicama. Gde to ima osim ovde da prevarena i iskoriscena zena bude predmet podsmeha. Ne, nikad, na ceni je ipak odanost i lojalnost. Ovaj balvan nikad nista nece postici. Zaradice za hleb na svadbama a i to je pitanje jer tamo hvata zrtve ili biva uhvacen i u kafanama. Los covek.

ddd

17.01.2018 08:48

@Ivan Marinković 2 - Bravo za lunu ako joj je bio ideal da je cela javnost prepozna kao ljubavnicu i sexu u rijalitiju USPELA JE Ovo sto se desilo Kiji NEPOZELETI NI JEDNOJ ZENI

nije nego

17.01.2018 09:14

@Ivan Marinković 2 - Možda je bolje da je ceo svet, gde god se pojavi, prepozna kao otimačicu muževa jer je nekad bila mlada a nikad normalna?

Balvan 2

17.01.2018 10:03

@Ivan Marinković 2 - Da li je Kija trebalo i da mu da honorar iz Zadruge kao miraz dok se preljubnik ne snadje? Da li je trebalo da stavi flaster na usta i cuti na njegove izjave dok nije usla? Ima toga jos sto bi Kija rekla ali ga jos stedi. Sto on bezi kad je gusto. On o njoj samo insinuacije tipa mozda, siguran sam i slicno. More niski odrezak je za ovakve preljubnike koji napadaju zrtvu.

Miso

17.01.2018 10:46

@Ivan Marinković 2 - Slobu nece zvati niko da peva. A ako ga budu zvali bice iz zajebancije.

draga

17.01.2018 08:31

Glavu gore mlada zeno. Pametna, vredna, elokventna, sirovina ti je mozda ucinio i uslugu. Nije trebala tako brutalno da te uvredi ali sta je tu je. Napred mlada damo. Baci sve to iza sebe. Nikad nemoj da mu oprostis.

ddd

17.01.2018 08:44

UZAS SVALERKA DAJE SEBI ZA PRAVO DA KOMENTARISE SVALEROV BRAK