Kija i Sloba, svađa
printscreen
Kija i Sloba, svađa

printscreen

Kija i Sloba, svađa, Foto: printscreen

Naime, produkcija je pustila takmičarima snimak venčanja Kije i Slobe. Najemotivniji trenuci su prikazani na snimku i sve je bilo idealno, dok supružnici nisu počeli sa prepirkama.

Kija je ponovo spomenula Slobinu prevaru, ali da se udala iz ljubavi. Sloba joj je dobacivao na to, pa je i nastala  žestoka svađa među njima.

- Meni je bilo lepo. Ja sam bila srećna što sam se udala za čoveka kojeg sam volela - rekla je Kija.

- Mani me - rekao je Sloba.

- Šta da te manem? Želela sam da se udam za tebe, debilčino jedna - rekla je besna Kija.

Onda su počeli jednom drugom da se unose u facu.

- Hajde, pokaži mi srednji prst... Ti si dno dna... Što upadaš kada je pričam - bila je besna Kija.

- Skloni se od mene...Zato što pričaš laži - rekao je Sloba.

- Ja pričam laži? To su bila moja osećanja... Ako nekog udarim, to ćeš biti ti - ljutito je rekla Kija.

- 'Ajde, da vidim. Ne biti bilo prvi put - odgovorio joj je Sloba

- Ne bi. Kada izađem, budem li te videla, zadaviću te... Ti si šljam. Tačno je da je bilo dobro (na svadbi). Ti hoćeš sebe da opereš - rekla je Kija.

- Je l' ti umeš normalno da pričaš? - pitao ju je Sloba.

- Alo, ti mene ne poštuješ? Ti si mene varao, debilčino... Nemaš ni malo poštovanja - urlala je Kija.

Na kraju, situacija se donekle smirila.

 

Komentari (20)

Ostavi ga Luna

28.01.2018 19:29

Ma on je definitivno sa devojkama iz koristi, nije se on zaljubio u Lunu. Ta Luna sto pre progleda bolje za nju, mozda jos bude imala neku sansu da dobije utesnu nagradu.

nedjo

28.01.2018 19:32

jako fini ljudi,pravi domaćini

Cvecka

28.01.2018 19:34

Koja NULA od coveka!!! Zivi bili pa videli!

Slobodan

28.01.2018 19:42

Slobo brate, beži od oeprokletinje. Kako si mogao da provedeš bilo koje jvreme sa njom. Ona je zlo odžene. Traži poštovanje a nikog ne poštuje. Nikada niko sa njom neće biti. Ona je lujka. Slobo, drži lunu čvrsto zaruku. Onaje žena tvogživota. Do pobede.Ništa ti jnjoj ne duguješ i ni za šta nisi kriv, jer je ona tebe verala i u vezi i u tom falš braku od 5 meseci. Bežibrate, koliko te noge nose.Nju nikou Zrenjaninu ne voli, sem par drugarica njene majke i babe... Beži braeeeeeee!

Marko

28.01.2018 20:00

@Slobodan - Gagi, ti li si?

He

28.01.2018 20:28

@Slobodan - Gledah ovo...koja ludaca. Cak se i Mikiju smucila,morao je da izadje..he he. Naci ce taj neku kada izadje. Nece niko od njih ostati zajedno. Ili glume ili je sve je ovo samo da napakoste jedni drugima...

Majkovic

28.01.2018 21:22

@Slobodan - Anabela, jadna zeno...

Mila

28.01.2018 19:45

Ja imam dve cerke i verujte nikada ne bih pozlela da se tako jedan muskarac ophodi prema mojim kcerima, Sloba je nedorastao svojih godina i muskarac koji gleda samo sebe. Vrlo je mentalno ogranicen i njemu stvarno treba cvrsta ruka koja ce ga voditi kroz zivot. Nije to Luna samo sto joj majka namestila veoma losu kombinaciju. On se nije zaljubio za sedam dana ali je verovatno mislio da preko Lune dobije reklamu i da mu Kija vise nije potrebna.

Marko

28.01.2018 20:05

@Mila - On jos doji maminu sisu i nikada nece biti cvrst muskarac, ceo zivot ce se slihtati uz zene. Najgora vrsta muskaraca beskicmenjaka, a njemu jos dodati i lenost. Ne bi on oduvek bio ovako glavat i debeo, da je vredan covek.

cuni

28.01.2018 19:45

Pa sta vise hoceKija?,gledao sam nacin na koji se odvijao razgovor Slobe i nje, mogu slobodno reci njen monolog u kojem se vidi koliko je ogorcena i bjesna stoje izgubila svoju igracku odnosno svoj zamisljeni projekat robota koji je trebao da funkcionise po njenom zivotnom planu i programu, stvarno je bolesno zalosna i jadna.

Marko

28.01.2018 19:59

@ cuni - Niste u pravu. Niste ocito videli kako je doslo do rasprave. Kija je pocela da komentarise svoj snimak, a on je, da bi bio frajer u Luninim ocima, ili jer se boji Lune, poceo da provocira iz cista mira kiju. Vratite i pogledajte snimak i budite realni, a ne pristrasni.

Cc

28.01.2018 20:32

@ cuni - Marko...pa je zbog razlicitog misljenja od njenog,morala da mu krv pije pola sata? Jadna mala slatka nezasticena nja nja av av Kija. Vodite je kuci pa nek vas terorise i pinzava zato sto se ne slazete sa njom. Varovatno vam i treba neka takva cim je simpatisete.

Nadezda

28.01.2018 19:46

Sukob je nastao jer je on komentarisao da mu je bilo lose na svadbi. Prvi je poceo da bi se uslihtao Lunjari. Kija nije komentarisala njegov snimak gde se vidi kako su uzivali na dalekim destinacijama. Svojim komentarom je upropastio najlepsi dan u zivotu svake devojke. Slobodan je najobicniji balvan. Posle ge je docekala Djogajka i dokrajcila ga. Puca.

Marko

28.01.2018 19:57

@Nadezda - Bravo Nadezda, odlicno ste sve opisali. Covek se boji Lune i onda pocne da provocira i neda Kiji nista da kaze. Zato se cini da ona ponavlja, jer je on konstantno prekida.

mara

28.01.2018 19:50

Dole svaleri i preljubnici! Ziveo brak!

He

28.01.2018 20:24

@mara - Koji brakovi? Ovi u kojima ona ima decka,a on devojku,i u kojima ona na njega kevce kao razjarena civava? Ako tako kazete,onda,sta Vam kazem...ziveli ti brakovi!

D

28.01.2018 20:26

za sve koji ne veruju u dogovor Kije i Slobe, neka pogledaju kako se ponasa Sloba u raspravi sa Kijom, a kako u raspravi sa Lunom...koju zenu vise postuje? Kija mu drzi predavanje satima a on je strpljivo slusa, a sa Lunom odmah pukne...ovo je zalosno, svi su se poigrali ovde...I zar Luni nije bilo jasno sve kad joj je rekao da je nakaza?? (sada bi bilo zanimljivo da ga luna stvarno ostavi, da vidimo kakve bi uloge imali dalje Kija i Sloba..cisto sumnjam da ce je Sloba pustiti, hmm)

Ja

28.01.2018 21:02

Klasican majmun koji je video crvenu guzicu i pljunuo na sve... žalosno!

Zali

28.01.2018 21:31

Boze .. Zena rece da joj je to bio najlepsi dan u zivotu .. udaje se za coveka koga voli .. inace bila je prelepa mlada .. a on balvan pljune na njene osecaje .. Sramota .. nije smeo od ljubavnice da kaze sta u stvari misli ..

Mensista

30.01.2018 03:25

Zena nije normalna. Ne prihvata da je popila pedalu. Stalno prica o njihovoj petogodisnjoj vezi a ne shvata da je to pluskvamperfekat .Ovamo voli Andriju i ima vezu sa njim, a jos uvek je u braku ? Kaze da hoce da se sveti Slobi i nikako ne shvata da iako joj je on muz na papiru, on zbog toga nije njeno LICNO VLASNISTVO. Zena hoce da bude samo po njenom. Ako voli Andriju i ako ne voli Slobu, zasto stalno prica o Slobi i da li ce mu uspeti veza sa Lunom , i da hoce da mu se sveti.