Zadrugari
Screenshoot Youtube
Filip Đukić

Screenshoot Youtube

Filip Đukić, Foto: Screenshoot Youtube

Saški su se pridružili i ostali zadrugari, među kojima je bila i Kija koja je takođe smatrala da Filip treba da odbrani Marija Anu. Kija je napala Filipa jer je bio intiman sa Marijom Anom, dok su je svi oni napadali zato što su njegovi prijatelji i zato što su hteli njega da zaštite. Međutim, posle svega što su učinili za njega, Filip se zbližio sa Marijom Anom.

Dok su se oni raspravljali Luna Đogani im je prišla i stala u Filipovu odbranu, rekavši da za to što je Đomla izneo najgore uvrede i klevete na račun Marija Ane sigurno ima neki razlog.

- Ona je sama sebe trebala da odbrani kad je on ušao i da ga otera u pi*ku materinu! I ja sad treba da je branim od lika sa kojim se ona ovde grlila i ljubila i za koga zna kakav je?! - rekao je Filip.

- Nije znala da će tako nešto da joj kaže! - rekla je Kija.

- Nema potrebe ti nju da braniš, nije ona glupa! Može ona sama da se brani! Ali trebalo je da ti budeš džentlmen i kad je on napao na nju, i počeo da iznosi takve gluposti i bljuvotine, trebalo je da kažeš: "Alo, stani!" - rekla je Saška.

- A otkud ti znaš da su to gluposti?! Svako ko priča, priča sa nekim razlogom! Što meni neko nije rekao da sam se je*ala napolju?! - ubacila se Luna.

- Pa pričaju i za tebe sve i svašta! I tebe zovu Lunjara i preljubnica i ljubavnica! - rekla je Saška.

- Lunjara?! Ko je rekao da sam Lunjara?! Svaka devojka koja je nešto radila napolju neka snosi posledice za ono što je radila! Ja vrlo dobro znam šta je ona radila! Ne mora on da brani njene kurvinjske postupke! Zašto bi je branio?!- pitala je Luna.

Saška Karan

Screenshoot Youtube

Saška Karan, Foto: Screenshoot Youtube

- Zato što ju je voleo i voli je i dan danas! Ja ti tvrdim da je voli!- rekla je Saška.

- Ti znaš da je ja volim?! Mene je sramota!- pitao ju je Filip.

- Što te je sramota, to je onda njena sramota?! - pitala je sad Saška njega.

- Pa ja sam sa njom proveo dve godine! Da pričaju da sam bio sa nekom d*onfuljom - rekao je Filip.

- Bio si sa njom dve godine, pa ti sad tek vidiš da je ona d*onfulja?! - pitala je Saška.

- Vidim sad neke stvari, kako sam mogao da znam?! - pitao je Filip.

- Slušaš "rekla-kazala"! Luna, za tebe isto tako pričaju da si spavala sa Gastozom, sa ovim, sa onim... - odbrusila im je Saška. Pogledajte u nastavku kako je izgledala njihova svađa:

 

Komentari (9)

ssss

12.03.2018 19:10

E neka si joj rekla,Saska!

Dedik

12.03.2018 19:14

Prvi put odobravam Saskine stavove i izjave. Vrlo pametne, hrabre i smele izjave.

bravo

12.03.2018 19:50

saska, u zadnje vreme cista 10. ina informacije spolja i pravedno ih koristi

Kikka

12.03.2018 20:03

Ziva istina, svi je zovu Lunjara i zna se i ko je i sta je.

Zanka

12.03.2018 23:12

A otkuda Saski tolike informacije iz spoljneg sveta ? Jel' ih dobila kad je navodno bila bolesna pa napustila Zadrugu ili i ona ima mob. telefon? I na kraju, sta se mesa u odnose drugih parova? Ne cesi se Saska tamo gde te ne svrbi! Ima ona mnogo putera na glavi. Neka se pokrije usima i neka cuti. Rekao je Miki nesto o njoj, zato ona mrzi Mikija i pljuje ga kad god joj se pruzi prilika. Miki i Tanja do pobede.

Daca

13.03.2018 00:08

Koji ste Vi bolesnici .....

Super

13.03.2018 04:00

Tek ce Luna videti kako je sve zovu napolju, tamo je stiti produkcija niko za nju nista nesme da zucne pa misli da je princeza. Kad izadje bice sokirana i ona i Slobodanka.

Ahahaha

13.03.2018 07:57

....pa to je istina da je zovu Lunjara i preljubnica, i ko zna jos kako, iznenadice se kada bude izasla iz rijalitija....

Mika

15.03.2018 08:45

Svi znaju samo novinari ne znaju. Ili ne smeju da pitaju.