Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Oko nje su se odmah okupili cimeri, a ona je otkrila šta se dešavalo kada je napustila "Zadrugu".

- Primila sam dve injekcije. Ma kako da mi bude bolje. Ne treba mi ništa. Dali su mi sendvič, ni to nisam mogla da pojedem. Malo sam se istuširala, ali stvarno nisam dobro - rekla je Kristina zadrugarima koji su se okupili oko nje.

Sloba Radanović je nakon toga otišao do Lune Đogani, a ona mu se obratila, pokušavajući da sazna kako se Kija oseća:

- Jel sve ok? - pitala je ona.

Kija je za to vreme sedela u dvorištu objašnjavajući da se oseća loše, pa pokušavala da sazna šta se dešavalo u njenom odsustvu.

- Ne mogu da budem ovde. Jesu pitali nešto za mene? - upitala je ona, a Sara joj je kratko poručila da neki ljudi nemaju osećanja. Kija je nakon toga sedela u dvorištu sa Anom Korać.

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

 

Komentari (8)

S

01.05.2018 17:04

Ali kakav 'nervni slom'? Pa i Zarko je tako lomio po Zadruzi kada ga nisu pustali da izadje, pa niko nije rekao da je imao nervni slom! Jos je stiglo pismo u kome je itekako osudjen od produkcije zbog lomljenja stvari i voditeljka je napomenula da je diskvalifikovan?! (a secamo se sta su mu tada radili Saska i Mica, pa nista...)

gorgonzola

01.05.2018 17:32

@S - Pa šatro kao i sve oko ove manipulatorke zla. Bar će apstinenti ponovo prestati ovo da gledaju, oni što se vratiše kad su ovu izveli.

Realnost

01.05.2018 18:20

@S - Sta je gore : lomljenje stvari u Beloj kuci i ne budes kaznjen ( Kija ) ili, da odspavas u toku dana i kazne nedeljnim honorarom ( Andrijana ) ? Obe su rijaliti igraci u psiholoskoj igri Zadruge ali , dvostruki su arsini kod kaznjavanja za ucinjene prekrsaje ! Nadam se da cete objaviti, jer, ovo su cinjenice.

Mitch

01.05.2018 20:17

@S - Koja zloca od zene!Dokle vise manipulisanja i skretanja paznje na sebe.

kako se sad vratila a lomila

01.05.2018 19:36

zasto je Zarko diskvalifikovan a Kija vracena u Zadrugu?

nek podnese vise razvod!

01.05.2018 19:36

ovaj Balvan treba MOMENTALNO da podnese papire za razvod i tako nacrta Kiji da je ne voli....Kija je mentalno poremecena zena--ona iz ovih 8 meseci to nije 'videla'..Dakle,samo surovo==podnesi vec sutra papire za razvod

Lili

02.05.2018 00:06

Kakva uzasna osoba je ova Kija, nisam videla manju zenu a vece zlo, od ovog glumatanja njenog mi se povraca vise, a produkcija je tako ocigledno stiti, ovo je najnamesteniji rijaliti ikada.

Plavi

02.05.2018 18:03

@Lili - Produkcija stiti Lunu i Slobu. Luna pocela svakog dana da odlazi do drveta da joj Mirko Gavric dodeli neki savet ili vezu sa mamom. A nista se ne prikazuje na TV. Jedva danas prikazali jedan "razgovor" sa drvetom.