Zadruga
Printscrren
Zadruga

Printscrren

Zadruga, Foto: Printscrren

Pošto je Žuti uporno zatvarao prozor, Kija je naprasno ustala iz kreveta i zaletela se do istog, pa besno psovala.

- Alo, fizičko nasilje nije dozvoljeno! - rekao joj je Žuti.

Ajde, bre, u pi*ku materinu! Ne mogu da dišem ovde! Loše mi je, ima da se otvori prozor! Nećeš ti da ovde zavodiš red! Došao si, bre, nedelju dana, ti ćeš da zavodiš red! - nije se smirivala Kija.

A onda se umešao i Lepi Mića, koji je bacio fašu, pa podigao ton na Žutog.

- Slušaj sad mene ovde! Nemoj da budeš indijanac, budi ono što ti ja kažem! - urlao je Mića.

- Ko je je*e, iskompleksirana budala - prokomentarisao je Žuti na izlasku, a onda se vratio u sobu kod Kije kako bi raspravili oko otvorenog prozora.

 

Komentari (3)

Žuton

24.03.2018 19:06

Žutijej u pravu, ne moiže niko d otvr rozor ored njegovog kreveta. Lepo je rekao da j eKristina iskompleksirna budala, to definitivno i jeste. Ona je kao bitna i pravi red iskače da udari čoveka. Lujka...amoživa i bezorzna ko vaška.

AA

24.03.2018 22:33

Kija prebacuje Zutom, on nema ista prava kao drugi ucesnici jer je krace tu? da li bi ona uopste ostala toliko da nije bilo Slobe?I da li bi usla tamo? Postoji kod nje ta potreba za dominacijom, pitam se zasto bira muskarce koji su 'manje uspesni' - rece da je Sloba bio neradnik, natura mu stalno sve sto je potrosila na njega, pa zasto je sa takvima? zasto lepa 'uspesna' zena ne bira sebi ravne?Mozda zato sto nad tim uspesnim muskarcima ne moze da dominira i naredjuje kao ovim drugim..eh :)

Ciro

25.03.2018 08:31

Žuti seta polunag ili juce i nag, po sobi. Kao da je na plazi. Soba mora da se provetrava vise puta u toku dana kad u njoj spava 35 osoba. A temperatura je namerno preko 25 stepeni C da bi se zadrugari kretali polunagi.