Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Kiji je izutetno zasmetalo ponašanje pojedinih zadrugara, pa je u suzama napustila Belu kuću i zaputila se u sobu za izolaciju, a sa njom su krenuli Ana Korać i Miki.

Sve je počelo nakon što je Sloba Radanović zamerio Kiji što su ostali ukućani zaključili kako je on u braku bio papučar i sada leči svoje frustracije na Đoganijevoj. Zbog cele situacije, Kija se rasplakala.

- On se pi*a po svemu, priča "Da je bilo dobro, trajalo bi". Muka mi je više od toga. Pere se tako što se se*e po meni. Svi non-stop znaju sve bolje od mene. Ne kažem da je sve bilo savršeno ali on se pere sad tako što se*e po meni.

Ova budala, Džehva stalno potencira kako sam ja kriva za sve. Treba da ustane i da bude čovek. Njemu odgovara da mene drugi napadaju. Što nije ustao i rekao "Nije ona žena kriva, ja sam uprskao što sam je varao". Svi gledaju tako da je žena kriva za sve. Ja sad treba da budem mutava kako me ne bi napadali svi. Vidim kako me je voleo. On se ku*vao, a ja sam kriva za to. Pi*a po meni non-stop i po svemu što smo imali. Ne mora da me brani, ali ne mora da pi*a, ne mora ništa da kaže. Zato znam da nije shvatio šta je uradio, i koliko me je povredio. Bog će mu suditi za sve što mi je uradio, kako ga nije sramota - kroz suze je pričala Kockareva.

Ana i Miki su pokušavali da je smire.

- Samo se isključi, pričaj o putovanjima, o tome gde si bila, koja si mesta posetila. Ne možeš ovde da rešavaš bračne probleme, šta je sa tobom? Ne napada te on, nego Mića, Saška i Džehva - rekli su oni.

Ova drama trajala je jako dugo.

Kija je plakala u izolaciji, a o čemu je sve pričala sa Mikijem i Anom, pogledajte u video prilozima:

 

Komentari (20)

milomir.dv

09.03.2018 21:01

Malo patetike nije na odmet,rijaliti je to.

DARE

09.03.2018 21:09

Šta ona očekuje? Da drži monolog, a on da ćuti.Da ga pljuje,vredja i omalovažava, da prikazuje sebe kao povredjenu ženu.Po čemu je on kriv. Zato što ga je ona varla u vezi i braku.Slobodno i uličarsko ponašanje. Da joj toleriše i potvrdjuje stari koje njoj odgovaraju.Ona je kriva za sve. Sa drugima se akala sa sa njim živela kao cimerka Koju ona čvrstu osnovu ima da njega blati i ko joj daje pravo za to.Niti mu jejžena, ni devojka.Njihova veza je pukla odavno.Ništa on sa njom više:Razvod sledi .

zoca

09.03.2018 21:42

@DARE - Ona se spasla balvana koji voli daske od bukve

mile

09.03.2018 22:10

@DARE - Dare, koji to rijaliti gledas? U ovom smo nekom Balvanu i maminoj devojcici drzali svecu i gledali, a taj Balvan bio ozenjen! A sad na kraju Balvan vise nije kriv i ne trpi posledice varanja vec je njegova zena kriva za njegova varanja.

JELENA

09.03.2018 23:04

@DARE - Upravo to!!! Da se razvede pa onda da radi šta hoće, a ne javno da ismeva još uvek zakonitu ženu. Ima pravo da kaže šta god hoće, jer on zaslužuje sve što mu je rekla. Verovatno je prespavao venčanje u crkvi, kada se pričalo šta su muž i žena, a i pročitao deset Božijih zapovesti, pa ih se drži. A ti si verovatno vrlo moralna osoba, kada ti je na pamet palo da napišeš sve ove gluposti.

Vilotije

09.03.2018 21:16

"On se kur..., a ja sam kriva", dal će biti da je tako manipulatorko,lažeš za medalju. Ti si njega varala uvezi i braku.Ne peri se.provaljena si od svih Zadrugara. Svi sute pročitalai i znaju koliko vrediš.Umislila si da si iznad svih.Spusti se na zemlju.Izgubila si sve bitke i rat.Uvek ćeš biti ostavljena žena, jer nemaš uvažavanja, poštovanja prema nikom. Ti si hodjuće zlo.Sloba voli Lunu i ona je njegova žena za sva vremena, ostaje zauvek sa njoj.Ne foliraj se tim lažnim suzama, to ne pali.

amra

09.03.2018 21:41

@Vilotije - Dobro veče Anabela ili ti ga Razija "zauvek". Šta ima? Kako si? Gdje je večeras mladi Atijas?

Mira

09.03.2018 22:55

@Vilotije - O, dobro veče Anabela. Evo, izgleda si i Mikija naučila da Kristinu naziva tim istim "hodajuće zlo". Po tome se prepoznajete i ti i Miki. Ali,videli smo sinoć na Mininom rodjendanu sve, nema potrebe da nas uveravaš da je drugačije kad nije. Čak je i sam Sloba rekao da ne želi više ništa da govori Luni o njenom ponašanju.

JELENA

09.03.2018 22:57

@Vilotije - Verovatno si i ti jako moralna osoba, kada braniš ološa koji je javno ismejao svoju ženu. Svaka čast!!! Samo bi trebalo da se stidiš koliko nemaš ništa u glavi...

Maria

09.03.2018 21:25

Polako Anabela. I tebe ceka razvod. Ali ti si navikla na razvode. Od svakog po jedno dete. A one sa kojima nisi imala dece je veci broj.

Rada lambada

09.03.2018 21:52

Kija mesecima patetises o svom "braku ". Rszvedi se jednom od Slobe , stavi tacku na taj kvazi brak i , organizuj svoj zivot , sa pogledom napred, bez estrade.

Nena

10.03.2018 08:12

@Rada lambada - Razvesce se sigurno ali kad izadje iz rijalitija.

milka

09.03.2018 22:42

jaoo "poštena " ženica jadna,manipulatorka jedna ,glumi žrtvu i kao plače jadna, provaljena je brzo ,njoj je mozda sloba neko vreme značio nešto ali poslednjih godina ništa,pa sama je rekla da ga je gledala kao brata već neko vreme i šta je očekivala ,ima priča i priča o njoj ,o njenoj "vernosti " dok je bila u braku ,bolje joj je da ćuti a ne da kao plače i brani sebe .

gorgonzola

10.03.2018 00:38

Loša gluma, dosadna i provaljena žena.

Zena zmija

10.03.2018 01:49

Ko je ne zna skupo ce je platiti.

mILAN

10.03.2018 09:17

@Zena zmija - kAKO VAS ZENE NIJE SRAMOTA. mOZE TO I VAMA ILI VASIM CERKAMA DA SE DESI. pA JELI REKAO DA JE BILA DOBRA,DA GA NIJE VARALA, PA JELI ZASLUZILA, BILO KOJA ZENA NA SVWETU...OVAKVU VRSTU PREVARE, OVAKAV VID PONIZENJA. PRED 5 MILJONA LJUDI. NIJE LI TREBALO DA SE RAZVEDE,ILI PAK DA JE TO URADIO,NE NA OVAKO PONIZAVAJUCI NACIN.

Saska

10.03.2018 03:15

Kija tako perfidno i jadno bez ikakvog ponosa i skrupula hrli ka pobedi da mi je muka i pri tom vrlo svesno kupuje žene koje se nalaze u prevarama, suzama, fuuuuuj.... Dodje mi žao Slobe

Majkovic

10.03.2018 17:34

@Saska - Razija, ne koristi reci kojima ne znas značenje.

Igor

10.03.2018 09:14

Koliko tamo zena ima, i ni jedna nije stala na njenu stranu. Nije stvar u tome,da li je ona kriva ili ne. Ispostavilo se da nije, jer je sam Sloba rekao,da je bila dobra,cista,uredna,vredna,i nikada ga nije prevarila. I kako to, da je covek nju tako osramotio,ponizio,sto se tucao pred 5 miljona ljudi, i da ni jedna u toj zadruzi nije rekla,to je sramno. Da li zato sto su shvatilida je produkcija na strani polupismene devojke,pa nece da se zameraju produkciji. Ljudi to je sramota

Majkovic

10.03.2018 20:39

Slobodan nije covek, nego krpa. Da je covek, on bi rekao, onoj matoroj da od.. i gleda svoja posla, da to sto prica za Kristinu nema veze sa istinom, a i da ona nema nista s tim. Bez obzira da li on nju voleo ili ne, to nema veze s njom. Nula! Anabela je njega odabrala za sex kombinacije, ni za sta drugo i ne sluzi.