Kristina Kockar
Printscreen / TV Pink
Kristina Kockar

Printscreen / TV Pink

Kristina Kockar, Foto: Printscreen / TV Pink

Veliki Šef je obavestio i ostale učesnike o nemilom događaju. 

- Dragi zadrugari Kristina Kockar je imala smrtni slučaj. Njoj je umro otac. Ovom prilikom produkcija izjavljuje saučešće porodici Kockar - pisalo je u pismu.

Kada je to čuo i Sloba, odmah zamolio produkciju da i on izađe napolje.

- Zamolio bih Velikog šefa ako mogu da izađem napolje kod Kristine - pitao je Sloba koji je bio vidno potresen.

Komentari (6)

nada

29.04.2018 18:28

Vecini zadrugara je ova vest tesko pala ali Luni ? Ona je vise zabrinuta sta ce sada biti izmedju nje i Slobe nego bilo sta drugo jer je mala sebicna !!!!!!!!!!!!!! Kiji neka je sam Bog u pomoci i moje iskreno saucesce

jovanka

29.04.2018 20:45

@nada - kiji saucesce HEROJ SI I POBEDNIK ZA SVE POBEDICESI OVO NAPRED GLAVU GORE armijaaaaa je uz tebeeeeee

Rada lambada

30.04.2018 07:27

@nada - Sinoc , Kija razgovara sa Lepim Micom sta je on postigao kod Slobe u vezi opstanka braka ? Ko je ovde lud ? U trenutku gubitka oca i bola , zar je to momenat da se o tome razgovara ?

Ja je razumem

29.04.2018 18:52

Niti sam, nešto pratila, a još manje shvatila. Kristinu, ali je razumem. Nikada sa ocem nisam ostvarila kontakt, kako sam želela, a mnogo sam želela, posebno kada su se on i moja mama razveli, kada sam imala 9 godina. Iako su se, posle tog čina, oboje ponašali kao skotovi, koji su me samo mučili, kako bi jedno drugom napakostali, onog momenta kada je umro, patila sam i patim, baš za tih 9 godina, kada je bio otac, tata, za poželeti.

tata

29.04.2018 20:13

Слободана у мојим очима ништа не може опрати.Поврх свега данас је испао човјек.

Korisnik

30.04.2018 00:02

Sta reci dosta vise , obe su ga digurno ceo zivot mucile, dve zle zene.mozete midliti koji subto bili pritisci.od dve lude zene,strasno